Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
CSorBA #100178 üzenetére
Sziasztok!
Van még egy megörökölt TV, ami eladó lenne: Samsung UE55NU7023
Az ár irányár.Leírásban minden infó benne van.
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Van egy keveset használt Samsung QE65Q60BAU (QLED) TV-m ami eladó lett. Konkrétan annyira keveset használt, hogy 1 évig állt a polcon, szóval kb ~11 hónapot ment. 2028. márc. 08-ig garis. Ha esetleg valaki érdekelne, írjon bátran, alku képes. Megörököltem a TV-t, de sajnos nekünk ez túl nagy méret.
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Van pár Canonos utángyártott patronom, kaptam valahonnan tavaly, ha esetleg valaki tudná használni, akkor szívesen odaadom. Ha valami finom tejcsokit/fehér csokit kapok érte, még szívesebben adom oda
Helyileg Újszegeden vehető át (Gabonakutató mellett).
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy felesleges játék kormánya, ami rossz és megválna tőle?
2.5 éves kisfiamnak keresek valamit, amit tudna tekergetni. Imád a kocsiban ülni, de az nem mindig megoldás. Köszi!
-
CSorBA
őstag
válasz
quailstorm #95610 üzenetére
Írok PM-et! Köszi!
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki kölcsön adni egy USB C -> USB HUB + HDMI átalakítót?
Ilyesmit keresek: [link]Feleségem leejtette a telefonját, a touch + kijelző elszállt. A belső memóriából kellene lementenem ezt azt, így monitorra szeretném kötni (+ egér).
-
CSorBA
őstag
válasz
vizslakutya #93873 üzenetére
Nekem ez a tervezet nem tetszik. Az Alsó Kikötő sor Herke utcán túli részén lakunk, ami már pont nem esik bele a fizetőövezetbe. Eddig is nagyon nehéz volt helyet találni a ház előtt, ezután félő, hogy nagyon sokan itt fogják parkoltatni az autójukat. Újszegeden szerintem nem ez jelentené a megoldást.
-
CSorBA
őstag
válasz
macilaci78 #93865 üzenetére
Én ebben sehol nem találtam azt, hogy "Kijelölt főútvonalon lakott területen belül tilos kerékpározni.".
-
CSorBA
őstag
válasz
macilaci78 #93855 üzenetére
Szerintem csak 12 év alatti nem kerékpározhat főútvonalon. Ha nem tiltja tábla, akkor főútvonalon lehet kerékpározni.
-
CSorBA
őstag
Szerintem menjetek el, és próbáljatok ki amennyit csak tudtok. Mi legalább 100 fölöttit megnéztünk, végül egy egyszerű 12cm habszivacs + 4cm memóriahabos matrac lett, az Alvás Stúdióban (Római krt) vettük. De előtte néztünk: IKEA, Yisk, Matrackuckó (Petőfi sgt), Matrac bolt a Moszkvai krt-on, Revotica (Kossuth Lajos sgt).
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Szerintetek Szegeden szerelhető USB anya csatlakozót hol kaphatok? Ilyesmit keresek: [link]
-
CSorBA
őstag
válasz
vizslakutya #92034 üzenetére
Köszi! Már közben kaptam, és sikerült is beváltanom
-
CSorBA
őstag
Sziasztok! Esetleg SPAR-os JBL-es matricája van-e valakinek, aki szívesen odaadná. Elvileg lejárt 25-én, de most itt a sparban pont van olyan füles amire gyűjtöttem.
-
CSorBA
őstag
Uraim, ha valakinek szüksége lenne fél-gépre: [ASRock Z97 + i5-4590 + 16Gb RAM] Az ár természetesen alkuképes.
-
CSorBA
őstag
Sziasztok! Tudjátok esetleg, hogy kiforrasztó huzalt (ónszívó szalagot) hol kaphatok Szegeden?
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Tavaszi pakolászás után van pár ingyen, vagy csokiért elvihető cuccom:
USB vezérlő kártya, PCI-os (ingyen):
[kép]LAN kártya, PCI-os (ingyen):
[kép]HDMI to AV converter (fogalmam sincs, hogy jó-e, előző lakás tulaj hagyta itt, neki nem kell) (ingyen):
[kép]HP Compaq 6710s noti. (Ez már vagy 10 éves, de talán valakinek hasznára válik, 2gb ram, 320as winyó) - ha másért nem, talán a winyót tudja hasznosítani. (csoki)
[kép] -
CSorBA
őstag
Sziasztok! Ha valaki keresne 2x4Gb DDR3-as ramot: https://hardverapro.hu/apro/elado_kingston_8gb_ddr3_1866mhz_kit_2x4gb_hyperx_f/friss.html
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Páromnak sikerült kicsit lekávéznia a Xiaomi telefonját. Kiszárítottuk, de azóta a mikrofonja érezhetően gyengébb, sokkal tompábban hallani. Szegeden tudnátok korrekt telefonszervizt ajánlani? Köszi!
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Van egy eladó Cooler Master HAF 932-es házam, nem mai darab de megkímélt, fullos tartozékokkal: [link] Ha valakit érdekelne, nyugodtan keressen
-
CSorBA
őstag
Sziasztok, én zárra ezt ajánlom: [link] Próbaképpen vettem, de nagyon örültem, mert a totál szoruló zárak is tökéletesen működnek azóta.
-
CSorBA
őstag
válasz
macilaci78 #84243 üzenetére
Az amúgy már be is zárt
-
CSorBA
őstag
válasz
SirRasor #83640 üzenetére
Veszünk fel full kezdőt, sőt vannak junior-mentoring programjaink, ahol pre-juniorok kapnak képzést. Szerintem full kezdőnek a 300 bruttó nem reális, bár fogalmam sincs a jelenlegi junior fizetésekről. Mindenesetre azt érdemes megfontolni, hogy itt a lvl1-es fizu lehet alacsonyabb, mint amit egy kisebb cég kínál, de cserébe nagyon könnyen lehet tanulni és akár egy éven belül lvl2-re lépni, ahol meg már jobb lehet a fizu.
-
CSorBA
őstag
válasz
azbest #83313 üzenetére
Nem a routert akarja elérni, hanem a gépet. Szerintem jól csinálja, én is hasonlóan állítottam volna be.
SirRasor belső hálón gondolom látod gond nélkül a192.168.1.2:9191
-et, igaz?Amúgy szerintem a WAN ip-t nem kell megadnod, bár láttam olyan képet most rákeresve, ahol a 192.168.1.2 volt ott is megadva.
-
CSorBA
őstag
válasz
Ted_Beneky #83294 üzenetére
+1 ide, egész pontosan itt van: [link]
-
CSorBA
őstag
válasz
macilaci78 #82907 üzenetére
Nem adnak, azért is csodálkoztam amikor írtad. Szóval ez nem opció.
-
CSorBA
őstag
válasz
macilaci78 #82904 üzenetére
Van modulom, nem arra voltam kíváncsi. Azt szeretném tudni, hogy neked a flipnél így van megoldva? (mert sehol nem találtam náluk ilyen lehetőséget)
-
CSorBA
őstag
válasz
macilaci78 #82902 üzenetére
A flipnél van PCMCIA?
-
CSorBA
őstag
válasz
martonx #82900 üzenetére
Szia!
Én voltam már mindennél kb
Szüleimnél 1000-es digi optikai van, messze a legjobb mind közül.
- koaxon jön a digitális TV, nincs lassú set-top box, szuper a kép
- a wifis routerükkel nem volt gondom, utána van kötve egy 16os switch, meg egy TP-link wifi repeater, totál stabil, sokan használják egyszerre általában, nincs panasz
- egyedül az volt fájó, hogy szó nélkül megszüntették az okos csomagot, így 4580 helyett már 5999 a havidíja.Invitel:
- Itt volt 50/30-as optikaim kb 2 éve, TV-nélkül, nagyon jó volt, nagyon stabil, csak drága. Akkoriban sima modemet adtak, nem wifiset, kb 5600 volt csak a net.Flip:
- itt volt 130/10-es csomagom (mikor megjelent, akkor kötöttem), most 150/5-ös van (új lakásba költöztünk, és itt már csak ez volt elérhető). Kb 170 a letöltés, max 6 a feltöltés. Ez utóbbi igen fájó pont, főleg a NAS miatt, máshonnan azért kicsit lassan töltenek be a dolgok
- béna set-top box, de akadozni nem szokott legalább.
- ha elérhető, akkor a T-nél jobb alternatíva (ugyanazon a kábelen jön, ugyanaz a modem és a set-top box, csak legalább olcsóbb, 4000Ft)Szóval szerintem ha elérhető a digi, akkor én azt preferálnám.
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Villanyszerelés: Van valakinek érvéghüvely krimpelője? [link] Szükségem lenne egy bekötéshez ilyenre.
-
CSorBA
őstag
válasz
vizslakutya #81950 üzenetére
A Tímár utcában is van egy varrónő, valahol itt: [link] (lehet a nyelvstúdió helyén)
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Dupla és/vagy Tripla 0-s műszerész csavarhúzót hol kaphatok Szegeden? Vagy ha esetleg valakinek lenne kölcsön egy napra, az is megfelelne. Köszi előre is!
-
CSorBA
őstag
válasz
csoszogi #80328 üzenetére
Én tavaly Schneider Sedna kapcsolókat/konnektorokat vettem. Szegeden listaáron 130-140 körül számoltak, a legkedvezményesebb helyen 105-re jött ki. Végül neten 89ezerért megrendeltem szállítással együtt. Árgép ezt dobta ki, szóval innen: [link]. Itt valahogy minden ilyen drága :| A nagyobb műszaki-áruházakban pedig még ennél is jóval nagyobb volt a különbség.
-
CSorBA
őstag
válasz
lorcsi #79025 üzenetére
Az albiban én is ilyet használok. Ahol optikán jön az kicsit jobb, itt sajnos csak a régi koaxon, de nincs vele gond. 100/10-es a net. Mindenben T-home, csak nem magenta hanem narancs a színvilág. És szerencsére nincs hűség. Szerintem Szegeden a digi a legjobb, ha az nem elérhető és olcsó kell, akkor flip vagy invitel (Invitel optika elég jó).
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Esetleg van valakinek KOAX tesztelője [link]? Kölcsön szeretném kérni (akár bérbe is) ha esetleg valakinek lenne és tudná nélkülözni pár órára.
Köszi!
-
CSorBA
őstag
válasz
ShadowX #78783 üzenetére
Én őket: https://tarhely.eu/.
-
CSorBA
őstag
Imádom ezt a beázásos témát
Én 5 szintes (olyan tégla blokkos ami szinte panelnek néz ki, de nem az) társasházban a földszinten 4 évig áztam. Folyamatosan ázott a nappali belső fele a sarokban. Undorító penészszag volt, minden évben valami mást találtak ki, hogy mitől lehet. (kémény, kémény mellett, szellőző, csatorna) Végül kiderült, hogy a felújított esőlevezető cső toldása adta meg magát, és apránként átcsepegtetve alulról feláztatta a falat. Ehhez persze ki kellett bontani a konyhát és a nappali sarkát
A tervezőnek biztos teljesen logikus volt, hogy az esővizet a lakások közepén kell levezetni a tetőről.
-
CSorBA
őstag
válasz
Agyasima #77300 üzenetére
Én szeretem ezt a témát
"A több éves junior általában már nem junior." Interjúztattam párszor, és volt már példa, hogy 10+ éves tapasztalattal junior szinten volt valaki. A web pont az a szakma, ahol sajnos éveket tölthetsz el úgy, hogy valójában nincs is alapja a tudásodnak. És ilyenkor fordul elő, hogy sokan csalódnak az ajánlott összegben. Persze megemlítem a másik végletet is, hogy jöttek már 1-2 éves friss egyetemisták teljesen megalapozott tudással nem junior pozícióba. Illetve ha már ez a téma sajnos én is megemlítem, hogy martonxnak teljesen igaza van, Szeged nem Pest béreket tekintve.
-
CSorBA
őstag
Sziasztok! Sajnos itt-ott ázik a tető (régi, fa gerenda, cserépléc, cserép), tud valaki tetőfedőt ajánlani aki javítási munkákat is vállal és nem akarja az egészet lecseréltetni
-
CSorBA
őstag
válasz
vizslakutya #76059 üzenetére
Ezt meg is értem, mert végül is a fizető parkolózóna határán van, de az újszegedit
Most mindenki a környék kis utcáiban nyomorog. Alig lehet elférni.. Ráadásul 3 napja egy nagy fa ketté is hasadt és az ott parkoló egyik autóra dőlt (jobban járt volna a vakolathullással
). Amúgy itt büntethet a közterületes? Ha jól tudom a híd és az alatta lévő terület állami tulajdon és a Magyar Közút Zrt. kezeli.
-
CSorBA
őstag
válasz
PowerBuldog #75961 üzenetére
-
-
CSorBA
őstag
válasz
macilaci78 #73742 üzenetére
Így visszaemlékezve nekem eddig egyetlen egyszer volt olyan előzésem ami kicsit szorosabbra sikerült. A szembejövő ahelyett, hogy lassított és előzékeny lett volna, mutatta a középső ujját.
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Obiban lehetett pontokat (matricákat) gyűjteni kedvezményekért, esetleg nem maradt valakinek fel nem használt ilyen matricája? Összesen 10 darab hiányzik.
Köszi!
-
CSorBA
őstag
Sziasztok,
összefirkálták a garázskapunkat. Ilyenkor mi a teendő? Biztosítónál bejelentem, mint rongálás, vagy kell ehhez rendőrségi feljelentés is? - Vagy ez utóbbival inkább ne raboljam az időm?
Köszi.
-
CSorBA
őstag
Valaki esetleg le tudna tesztelni nekem egy AMD Phenom X4 955 AM3-as procit? Meghalt a gépem és majdnem minden más hibaforrást kizártam. Nem tudom, hogy a lap vagy a proci a hibás
Természetesen megbeszélhetjük mivel tartozok majd érte
-
CSorBA
őstag
Nekem itt még mindig a kedvencem a nagykörút és a Kossúth L. kereszteződése, mikor a rendőrség felől mész a piac felé. A középső sávból rendszerint szeretnek "átsorolni" a legbelsőbe. Múltkor még rám is dudáltak, amiért nem akartam nekimenni a szemközti kanyarodó sávban állónak
-
CSorBA
őstag
Elhiszem, csak nem értem miért más
Ha már ennél tartunk a munkahelyemen is lehetett kérni gépeket win 10-el. Na ott a csapatban ahány win 10 annyi probléma van velük. Valakinek a start menü nem megy, van akinek random fagy, van akinek a lock screen hátterét nem változtatja meg, ilyesmik. Viszont itthon és apumnál meg eddig semmi probléma nem volt. Amúgy ha felrakod a win 10-et utána van egy viszonylag nagy updatje, kb újratelepíti. [link]
-
CSorBA
őstag
Ez tök érdekes. Nekem egyáltalán nem csinálja, Synology nas megosztások vannak meghajtónak felcsatolva és nagyon kényelmes. Belépéskor már mind fel van csatlakoztatva automatikusan és simán másolok bármit az asztalra. Illetve a win10-et én is helyi fiókkal használom, jelszó nélkül.
-
CSorBA
őstag
válasz
vizslakutya #68082 üzenetére
Én köszönöm nektek
Kérni fogok árajánlatot.
-
CSorBA
őstag
Sziasztok,
szobafestőt tud valaki ajánlani? Köszi!
-
CSorBA
őstag
Sziasztok,
van valakinek kölcsön egy USB-s bővítőkártyája? Lehet PCI vagy PCI-e, USB2 vagy 3.
-
CSorBA
őstag
Lehetséges
Olyan méretű, mint egy floppy kábel, csak ugye 2 végű. Ha gondoljátok vegyétek meg nyugodtan
Amúgy én nagyon szerettem ezt a kártyát. Sokkal szebben szólt, mint az alaplapi kártyáim.
-
CSorBA
őstag
Sziasztok, esetleg valakinek van eladó X58-as (Socket 1366)-as alaplapja?
-
CSorBA
őstag
Sziasztok,
Szegeden tudtok olyat aki monitorkalibrálással foglalkozik? (vagy van bérelhető eszköze)
-
CSorBA
őstag
Sziasztok,
redőnyös céget tud valaki ajánlani? Kettő leszakadt régebbi műanyag tokos redőnyt szeretnék kicseréltetni.
-
CSorBA
őstag
válasz
SirRasor #61706 üzenetére
Igen, ez valóban így volt, hogy egy előfizetéshez 3db iptv-s set-top box egységet tudsz venni. Azonban augusztustól megszűnik az analóg sugárzás (pénteken kaptam levelet), helyette ugyanazon a kábelen jön a kábeles digitális. Ha új és DVB-C képes tévéd van, akkor azon betudod már lőni a digitális adást, a régi tévékre meg raksz set-topboxot.
T-home közleménye: [link]
Pont ma állítottam be anyámnál, végre nem kell két távirányítót kezelni, meg kapcsolgatni hdmi-re a tévét, szegénynek ez már bonyolult volt...
-
CSorBA
őstag
Eladó PS3, játékokkal: [link]
-
CSorBA
őstag
Eladó PS3, játékokkal: [link]
-
CSorBA
őstag
válasz
Lacielvtárs #60148 üzenetére
Marhajó volt
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Lenne egy ilyen eladó régi gép maradék:
RAM: DDR2 PC6400 800MHZ 1024MB GEIL VALUE KIT2DB (2*512Mb)
CPU: AMD SEMPRON SDA 3400 BOX 64bit AM2
Alaplap: Abit NF-M2 SV
DVD-ÍRÓ: PIONEER 112D DVD+-R/RW (16X) IDE OEM FEKETEBeárazva itt: [link]
5000 Ft-ért elvihető lenne egyben (még egy grátisz ps2-es egeret is adok), hátha valaki pont ilyenre gerjed még
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest