- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz
_Petya_ #100578 üzenetére
Nekünk is volt ilyen, én a yardot hívtam, kb negyed óra múlva ott is voltak, fénykép stb, kihívták a pókos autót aztán elmentek.
A közteresek kb fél óra múlva ott is voltak, aztán elvitték a 'csába. Mondták, hogy ha esetleg visszajön a tulaj közben, míg odaér a pókos, akkor is kap egy szívküldi büntit a tulaj.
Rá egy hétre el is átkozott a garázs előtt a csaj lemenő felmenő rokonsággal együtt, hogy mit képzelek, annyiba került a csekk meg a kocsi kiváltása, mint majdnem az autó piaci értéke.
Kellemetlen. Helyben gyorsan körbevideózod, hogy legyen mit mutatni a zsaruknak, ha addig elmenne a kópé, hogy tudd bizonyítani, nem szórakozásból hívtad ki őket.
-
tixem
addikt
Üdv
Van a városban olyan nyomtatószalon ahol tudnak úgy A2 méretben nyomtatni posztert nagy felbontású képből, hogy a végeredmény ne oylan legyen, mintha kaputelefonnal készült volna? Elmosott élek, homályosság nélkül.
-
tixem
addikt
Hali
Vettem egy uj lcd-t az autóba, a gyártó szerint nem kell forrasztani, csak csatlakoztatni a helyére
Na most én lehet, hogy nem vagyok egy műszaki érzékkel megáldott ember, meg nem is értek hozzá, de ez mégiscsak forrasztós témának tűnik, mert sehol egy retesz vagy csatlakozó vagy akármi, hogy bedugom az újat azt hello.
Ezt kb letépni tudnám, úgyhogy ezen a ponton feladom egyelőre.Keresnék hát valakit, aki ezen a ponton kisegítene és rárakná az új kijelzőt. Az árfolyamot privátban egyeztetjük.
Köszönöm
-
tixem
addikt
válasz
Rawulf #95946 üzenetére
1) alaplap bios nem a legfrissebb de eddig sem volt az, működött jól, de rárakom a legújabbat és úgy is megnézem
2) ehhez én már alulképzett vagyok, fogalmam sincs.
Gyorsformázás NTFS tegnap este még ráment, az nem futott hibára. Délután hazaértem, indítottam a rendszert és újra RAW-nak mutatta. BIOSban az nvme test alatt nem látja csak a régi sata Samsungot. Próbáltam partíciókezelőben újra formázni, nem gyorsformázással, pár százaléknál nyomott egy ilyen összeomlást, utána el sem indult nem tudta egyszerűen a Windowst indítani pedig a Samsungon tegnap esti friss telepítés van, de aztán leradíroztam újra mindent és raktam egy újabb win-t.
Elnézést a hevenyészett fotókért, de ez volt gyorsan kéznél
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Nem igazán értem mi folyik, mert most például megint nem látom sehol listázva újraindítás után, előtte láttam lemez1-ként de nem volt mérete csak 100mb és se partition assistantban sem semmiben nem tudtam vele mit kezdeni, azóta átraktam az m2_1 sléotból m2_2-be de ugyanez.
-
tixem
addikt
üdv
van egy nvme ssd-m ami őrületbe kerget (adata sx8200pnp)
windowsban nem tudom formázni, mert hibára fut, telepíteni nem tudok ár mert hibára fut, viszont ugyanazt a képfájlt meg egy másik ssd-re gond nélkül fel tudtam rakni ugyanúgy diskpart pucolás után, de ha diagot futtatok rá akkor meg hibátlannak írja, firmware friss.Fél napnyi mókolás, szenvedés után feladom. Van a városban olyan szerviz ahol életet tudnak bele lehelni, netán kimondani rá az áment, ha megkotlott? Garis még, de nem tudom eldönteni, hogy most én vagyok bal*sz vagy lefőtt neki a kávé és küldhetem vissza.
-
tixem
addikt
Tiszteletem,
Kocsiban lcd hibával küzdök, így néz ki [link]
Renault alany.Tud ajánlani szakit, szervizt valaki ahol ezt vissza tudják hozni az élők sorába? Már ha egyáltalán menthető.Köszöntem
-
tixem
addikt
válasz
macilaci78 #93602 üzenetére
Jóféle műanyag hegesztőt/javító szakit vagy szervizt ismer valaki? Autólámpa javításhoz kellene
-
tixem
addikt
Valakit hátha érdekel
-
tixem
addikt
Hangszóró felújítással érdemes vesződni? Az autóban esélyes, hogy az idő megrágta az egyiket, recseg-ropog. Gyári nincs már belőle, bontott nem garancia semmire. Ez lenne az alany
Van értelme az újítgatásnak? Ha igen itt a környéken van olyan akihez érdemes elvinni? Focalból találtam eddig csak utángyártottat, de csak szettben van és momentán nem kívánok érte 200 eurót adni.
-
tixem
addikt
Tiszteletem,
Árkádban lévő pólónyomtatós pultról van valakinek tapasztalat? Fekete pólóra nyomtatnék és csak az érdekelne, mennyire tartós a munkájuk. Persze ha másik ilyen szolgáltatást nyújtó üzletről van valakinek pozitív tapasztalata és megosztaná az szuper lenne. Köszönöm
-
tixem
addikt
Üdv,
1150 i3-at keresek (3)-4k körül, 4130 stb. Illetve 4gb-os dd3 ramot ugyanilyen árban, kingmax van a gépben jelenleg
-
tixem
addikt
Sziasztok
5-8 ropi körüli minimál lowcost Pci-e videókártyát keresek, arra kell, hogy legyen képem, mert FX-em van. GT710 és társai vagy régebbi akármi. Akinek van elfekvőben és megszánna dobjon pü-t, köszönöm
-
tixem
addikt
válasz
Doggy dog #89438 üzenetére
Régi hsz már, de nem baj
Tabános voltam, 2007-ben lettem gimis, Radnótiba mentem, de nem a Tabánon múlt. Ótvar egy iskola, ótvar tanárokkal (neveket szívesen írnék, de nem teszem mert úriember vagyok). Két unokatesóm is oda járt később, egyikük 2 éve esett ki általánosból, tehát friss az élmény. Egyébként mindketten a Radnótiban kötöttek ki. Ők is utálták mint a sz*t. A tanáraim közül többen is ott vannak még, igazi kiégett, megkeseredett semmirekellő bagázs. A szervilis seggnyaló szülők gyerekei kiválóan tudnak érvényesülni, a többiek meg kb le vannak tojva.
A diákok meg az átlag lakótelepi szülők lakótelepi gyerekei. Én is az vagyok/voltam. Sok volt a wannabe gengszter lélek és hát a gyengébbeknek pokol is volt az élete. Ettől rosszabb iskola nem nagyon van szvsz, talán a Weöres Sándor tudja csak alulmúlni, ott voltam elsős, majd szüleim átmenekítettek a Tabánba. Ott nekem is pokol volt az az 1 év.
-
tixem
addikt
Sziasztok!
Van a városban vagy a környékén műanyag hegesztéssel/javítással foglalkozó szaki / műhely? Kocsiban kellene egy műanyag kárpitelemre visszavarázsolni a rögzítőfüleket.
Köszi
-
tixem
addikt
Üdv
Van e valakiknek felesleges, de biztosan működő pci-e videókártyája amit tudna nélkülözni néhány órára? Szükségem lenne egy működő kontroll vga-ra, hogy megnézzem a vga ment e tönkre a pc-mben vagy valami más lesz a ludas. Köszi
-
tixem
addikt
Ótó eladó, fiatalítás miatt
[link] -
tixem
addikt
Közben megnéztem úgy is, hogy nem kapcsolgatom le és fel. Áram alatt hagytam és amikor hazaértem nem indult a vas csak sokszori próbálkozás után. Amikor bekapcsolt akkor megint sercegett egyet és csak utána indult a számítógép, eddig ha áram alatt volt a cucc azonnal reagált a bekapcsoló gombra.
Valami más gond lesz, nem a billenő kapcsoló.
-
tixem
addikt
Tudna valaki segíteni ennek a megoldásában?
Vagy hagyjam a francba és kuka?
-
tixem
addikt
válasz
SirRasor #82754 üzenetére
Ilyen értékű és méretű cuccot én csak személyesen veszek és adok is el. Nincs az az isten, hogy a dilettáns postára bízzak bármi hasonlót. Az 5 ezer postaköltséghez dob egy kicsit amivel üljön szépen Oszkárba és jöjjön el érte, ha ennyire kell neki és mindenki boldog.
-
tixem
addikt
Másnál is meghalt a Digi? Telefon, wifi, net teljesen off.
Tabán utca FTTHPróbáltam google dns-sel, azzal se. Digissel se.
-
tixem
addikt
válasz
Orionk #82627 üzenetére
Ugyan nem láttam, de jó eséllyel találsz hasonló kiszerelést a konzervgyári diszkontban
-
tixem
addikt
Köszi mindenkinek!
Este csináltam egy Ubuntu pendrive-ot, azzal rámértem és 950 meglett úgyhogy a Windows-ban a hiba.
Teljesen újraraktam a gépet, amint kész lett a Windows telepítő azonnal megnéztem és 800 meglett. Érdekes, hogy szűz win10-zel amin semmi nincs, még Chrome se máris 750-800 lesz az eredmény.
Azóta került fel smart security stb, így olyan 700 körül produkál. Belenyugodtam, hogy Win-nel ettől több nem lesz ha fejen állok akkor sem. -
tixem
addikt
Hi
Van itt valaki akinek mostanában kötötttek be Digi-nél ftth netet FiberHome AN5506-02-F ont-vel? Lenne pár kérdésem, elős körben, hogy működött e "out of box" úgy ahogy kell? Sebességre gondolok elsősorban, nálunk 1000-es net lett rendelve, vezetéken 145 le, 200 fel. Kissé gyászos, még a garantált sincs meg. Wifin is olyan 70-80 körül megy a letöltés. Nem tudom itt mennyine kéne lenni. Akinek ilyen nete van megírná, hogy wifin és kábelen mit hoz nekik?
Felmerült, hogy esetleg az ont gyári kábele cat5, nem cat5e vagy magasabb, emiatt lassú. Ugyanakkor a wifi ettől független és mégis 100 alatt marad. Nem értem.
-
tixem
addikt
Üdv
22 colos monitorhoz való dobozt keresek. Eladnám, de a doboza már régen ki lett dobva, igy hacsak helyben nem kel el, így nem tudom mibe rakni. Mindegy milyen, lényeg hogy passzentosan, de beleférjen. Gondolom más 22-es dobozába beleférne
Van valakinek ilyen?
-
tixem
addikt
válasz
csoszogi #82298 üzenetére
nálam asus tabletnél volt hasonlóan gagyin megoldva gyárilag a kijelző kábele, szervizbe elküldtem mert akkor még nem tudtam mi baja. Cserélték benne a kábelt a már javítottra (gyárilag valami csavart vacak volt az összes ilyen tabban) és azóta semmi.
Utólag láttam, hogy házilag is megoldható lett volna. Ezek ilyen filléres hülyeségek, amik percek alatt javíthatóak. Persze ha még van gari a cuccra akkor jó eséllyel ugrik ha szétszedi az ember.
-
tixem
addikt
válasz
quailstorm #82229 üzenetére
Nekem egy Gram Spectrum van, kíváncsi leszek mennyit bír majd. Február 2-án jött meg, majd egy hónapot vártam rá. Azóta napi szinten kapja az igénybevételt, egyelőre még nyoma nincs kopásnak a billentyűkön (kopp-kopp). Ja és magyar.
Én is egy hétig a billetyűzetes topikban éltem mindennapjaimat mielőtt ezt megvettem szóval nekem nem kell azzal jönni, hogy szaktopik. 10 ezerért ipari hulladék van, nem billentyűzet, totálisan mindegy, hogy most az éppen valami huszadik semmi cherry utánzat mecha, vagy membrános. Ez februárban is így volt, most is így van.
-
tixem
addikt
Ennyi pénzért nincs normális billentyűzet, legalábbis mechából. Billentyűzetes topikban én is rákerestem a márkára, semmi extra. Én az árukeresőn néztem előbb meg.
Ha a világítás a lényeg akkor meg kell venni a legolcsóbb vackot azt kész. A 3 ezresről, az 5 ezresről meg a 10 ezresről is ugyanúgy le fog kopni a festés a billentyűkről fél év alatt. Annál okádékabb meg nem nagyon van.
De nekem mindegy.(#82227) fradi81
én sem vennék membránosat. De 10k-ért sem cherry klón gagyi mechát. Tipikusan az az árkategória ahol az egyik már mocsok drága ennyiért, a másikból meg übergagyit kapsz.
Vagy kevesebbért és évente akár újat, vagy hozzácsapni még egyszer azt a 10 rugót és már esetleg van normális is. -
tixem
addikt
szerintem tök felesleges mecha egy gyereknek, amit egy normális magyar kiosztású billentyűzetre költenek (minimum 25 ezer), azt másra tudják fordítani. Egész jó membránosok is vannak már 10 ezer alatt, nekem egy genius volt a mostani mechám előtt. Jobb nem lettem a mechától és a genius is bírt 5 évet. 5 ezerért vettem.
A fennmaradó összeget lehet vga-ba forgatni, vagy normális hűtésbe, 5 év garis ssd-be (Samsung), akármi másba aminek értelme is van.
-
tixem
addikt
válasz
Ted_Beneky #82164 üzenetére
Tart már ott a magyar közélet, hogy ne csak képletesen, de szó szerint is hulljanak a fejek. Szívesen látnám már karóba húzva némelyiket.
-
tixem
addikt
válasz
martonx #82146 üzenetére
Kész van de minek? Nem tudom mire vélni, hogy vagy háromszor (kétszer?) keresztezi a sándorfalvi utat, de a legnagyobb WTF az az, hogy miért csak a halastavakig épült? Sándorfalva tudtommal nem a Fehér-tó közepén fekszik, a Salakos híd után egy centiméter út nincs megépítve.
Jelen formájában ez így egy nagy nulla, egy értelmetlen semmi. A hídig Mari néni tud tekerni, aztán Sándorfalváig ugyanúgy majd az úton megy majd kivilágítatlanul.
-
tixem
addikt
válasz
Orionk #82138 üzenetére
Tabán utca Szilléri felőli végén lakom. Rohadtul ideje volt már a körforgalomnak, tragédia volt a Fecske utcából kijutni csúcsforgalomban.
A kivitelezés szokás szerint olyan igazán magyarosan sz@r, sajnos kevés az ember, így lassan haladnak, de ha végre elkészül az feledteti az összes bosszúságot amit az építkezés okozott. Lassú, bosszantó, de túl lehet élni. Az meg, hogy mennyibe kerül pont nem érdekel. Ebben a csöves országban úgyis mindenből IS lopnak, hol többet, hol kevesebbet. ebből is. Meg másból is.
A 90 millió még annyira nem is sok ha azt nézzük, hogy nem csak körforgalom épül, hanem a környéket is felújítják. -
tixem
addikt
Logitech g502-t vettem volma, cyber week keretében most € 40.00.
A kosárba is a fenti áron rakja bele és egyészen addig ezt is mutatja amíg ki nem választom a beállított magyar lakcímem - an diese adresse senden vagy mi -, ekkor egyből felugrik a 40 euró kb 43-ra és még a szállítást is rányomja. Az a kb 3 euró a német és a magyar áfa különbözate.
Cimbi kint dolgozik németben, elkértem a lakcímét. Ahogy beírtam a német címet a magyar helyett egyből visszaugrott 40 euróra és ingyenes szállításra.Amazon által forgalmazott termék, lehet, hogy másik viszonteladónál más lenne, de amazonos cuccoknál számolja az áfa különbözetet és hát sajna minden cyber-week-es / black friday ajánlat amazon által forgalmazott termékre érvényes.
Egyéb viszonteladók (ahmed és shakür pc shopja és társai) nem játszanak.Imádott kis hazánk újabb előnyei vol #2312424, de Magyaroszág erősödik az a lényeg. Tavasszal még nem volt ez a passió, aztán elegük lett a Posta lenyúlásaiból.
-
tixem
addikt
válasz
Ted_Beneky #82110 üzenetére
Köszi. Közben Posta lett belőle, 2300-ból kb megvolt, meg is lepődtem. Múltkor belföldre lett bvolna drágább. Röhej az egész.
Más: akad itt olyan aki a közeljövőben Németországba, Ausztriába utazik, netán jelenleg is ott van? Német amazonról rendelnék, de nem szívesen gazdagítanám az országház keselyűit a 27% Áfával. Német vagy osztrák címre a tényleges akciós áron szállítanak. Talán akad valaki aki fel tudná marni nekem a csomagot (rengeteg csomagpont van, még a legutolsó faluban is akad)
-
tixem
addikt
Hali
Lengyelországba lehető legolcsóbban kivel/mivel lehetne csomagot küldeni? 20x13x6 centis doboz kb fél kiló. Refund lenne, de a postát nekem kell állni. Ötletek?
-
tixem
addikt
Valaki?
-
tixem
addikt
válasz
csoszogi #79269 üzenetére
A priusban direkt erre találták ki a saját kis Atkinson ciklusú benzinest, sok leállásra és indításra. Az idő eddig azt igazolja, hogy működik a dolog, egy hasonló karakterisztikájú Otto motor márt lehet megkotlana ilyen igénybevétel mellett. Sokat lehet vele motorfékezni, ezáltal kicsit kevesebbet igénybe venni a fékeket. Nem egy Priuson 200e felett még a gyári nyereg+betét van fent. Azt nem tudom ilyen futás mellett mennyit megy a motor, de szerintem ez nem is lényeges, mert folyamatosan rásegít az elektromotor a működésére és vice-versa.
EGR itt is szeret rakoncátlankodni, de igazából ez sem fordul elő tömegével.Ami a klasszikus autó mivoltát illeti, ha jól tudom az akkori Avensis alapjaira épült, ami megint csak egy megbízható darab.
(#79271) fero02 20 éves lesz lassan a G Astránk, semmi komoly baja nincs és nem kell rohangálni vele havonta szerelőhöz. Évi egy átvizsgálást megkapja, olajcsere miegymás. Fék, vezérlés, olaj stb pedig minden autónál cserélendő. Tavaly lett rajta mindegyik lengéscsillapító cserélve, hála a jó magyar utaknak. Nem érzem rajta a tervezett elavulást.
-
tixem
addikt
"a nem látható részeknél a statisztikai esély a hibára biztosan minden használati évvel nő."
Erre egyszerű a megoldás: új autóIlyen ez a popszakma, sajna olyan kalappal köszön az ember, amilyen van. És azért egy 10 éves autó ha normálisan karban volt tartva még egy 10 évig gond nélkül elszaladgál.
-
tixem
addikt
válasz
macilaci78 #79262 üzenetére
Hála istennek a prius van annyira rétegautó még mindig, hogy a hozzászólásod végén emlegetett réteg és a hozzájuk hasonló észjárásúak azt se tudják, hogy létezik ilyen autó. Sok taxi van az biztos, meg is értem.
Nyilván egy hodály Octi élhetőbb autó, de ugye kinek mi a fontosabb. Én például simán feladnám a kisebb garzonnyi csomagtartót a nyugodt kilométerekért cserébe.
-
tixem
addikt
1: 2 millióból nem kapsz plugint
2: Már a Prius 2 is tud menni magától tisztán EV módban igaz nem sokat, de tud, P3 pedig még többet. Annak éri meg aki gyakorlatilag kizárólag városban közlekedik vele, egyébként nem éri meg a felárat.
2: a Prius-nál 200e km gyakorlatilag még bejáratos. 600 ezer km-rel is meg merném venni, mert olyan egyszerű az egész rendszer benne, mint a faék és gyárilag hülyebiztosra van tervezve.Egy hasonló korú és futású opel, vw, vagy egyéb más márkánál már elgondolkodnék a dolgon, de még azoknál sem sok a 200e km a mai világban. Nem értem miért ekkora mumus a hazai használtautó vásárlók körében ez a futásteljesítmény. 10-15 éves autókról beszélünk, osszuk le azt a 200 ezret erre az időre. Maximum 20 ezer km per év, lófütty.
-
tixem
addikt
Hali
Hol kapok a városban olcsón rocket blowert?
Olcsó alatt 1000 Ft alatti árat értek
-
tixem
addikt
Üdv!Volna esetleg valakinek powerbankja amit nélkülözni tudna pár napig? Az enyém még mindig nem került hozzám vissza és szükségem lenne rá a a hosszú hétvégén, de az illető az ország túlfelén van momentán úgyhogy meg vagyok lőveMég hétfőn, de legkésőbb kedden vissza is adnám. Aztán ha nem akkor így jártam
Köszitárgytalan
-
tixem
addikt
Gyújtáskapcsolóban kiment a zárbetét belseje. Nem veszi le a gyújtást és nem is indul be.
Időközben felhívott minket fater főnöke, küld egy szakit házhoz úgyhogy talán a kisebb pánikon kívül nem lesz ma már nagyobb bajunk
Mindenesetre köszi a tippet, őt is feljegyezzük ha netán gond adódna valamikor.
-
tixem
addikt
SOS
Van a városban valami nonstop autószerviz ami vasárnap is nyitva van? Igencsak szükségünk lenne rá
-
tixem
addikt
Szép jó reggelt
A városban melyik gumishoz érdemes menni téli cserére, ami nem dolgozik patika áron de normálisan megcsinálja? Illetve hol találok jó áron használt de jó állapotú acélfelniket, vagy olcsó újakat? Van egyáltalán ilyen felnis hely Szegeden?
-
tixem
addikt
Asszem ideje kukáznom a törött karfájú székem, sehol nem találtam hozzá pótot.
Ezt az egyet találtam a városban aminek fém a karfája és remélhetőleg nem törik ketté két év múlva. Tud valaki valamit mondani erről? Vagy ez is felejtős.
Ikea-ban néztem a Volmar-t, de nevetségesen drága, meg nincs is rá és nem is lesz a közeljövőben feleslegesen elszórható 90 ezer Forintom. Nem tudom van e ott még valami fém karfás/háttámlás farab, ezzel esetleg találkozott már valaki?
-
tixem
addikt
Hátha érdekel valakit, vagy ismertek valakit akinek kell
-
tixem
addikt
A városban hol lehet a legolcsóbban méretre vágatni acéllemezt? Forgószék barkácsoláshoz kellene, az egyik opció egy kocsiülés rámaszekolása a lábra, ehhez kellene nem túl nagy kazánlemez.
-
tixem
addikt
válasz
quailstorm #70258 üzenetére
Megjavult a szerkezet, nem vga hiba volt. Elgörbítettem egy-két procilábat
Hála az égnek nem lett maradandó, egyesével szépen visszahajlítottam őket, el is indult.
Így jár aki siet a pasztázással
-
tixem
addikt
válasz
quailstorm #70250 üzenetére
Sajna nem, 2x6 pines
-
tixem
addikt
Sziasztok!
Akad itt valaki aki tudna nekem segíteni? Gyanús, hogy tönkrement a videokártyám de szeretnék biztosra menni mielőtt újat veszek. Sajnos ismerősök között nem találtam olyan embert akinek alkalmas pc-je lenne a feladathoz, így hozzátok fordulok.
Szeretném egy másik gépben kipróbálni, hogy abban megy e, ha igen akkor más lesz a gond, ha abban sem megy akkor biztosan kuka a cucc. A kártya sajnos elég nagy, durván 28 centi (pontosan 26.6 centi), ez is volt a fö gond, nem találtam olyan pc-t amibe be is fér és a tápot is rá tudom kötni.
Akinek tehát alkalmas a gépe a feladatra és tudna rám kb fél órát szánni az idejéből holnap, vagy a héten még valamikor (legjobb lenne holnap
) azt megköszönném
Előre is köszi
Jóccakát -
tixem
addikt
Hali!
A városban hol lehet a legjobb minőségben pólóra (főleg tartósság szempontjából) nyomatni, ami azért lehetőleg nem is kerül egy vagyonba?
-
tixem
addikt
Halihó!
Van itt olyan, aki szokott Pécsre járni?
-
tixem
addikt
válasz
azbest #66469 üzenetére
Na megmértem, sajna nem passzol
A - 80
D - 110
C - 130
B - 155Nekem is a csavarnál ment szét a jobb oldali, de mind a két lyuknál. Praktikerből való darab, nem is olyan túl régi, pár éves. Nem is értem, hogy lehet a teljes terhelést ilyen kókány műanyagra bízni. Vagy is de, értem. Vegyen újat az ember.
Mindenesetre köszönöm a választ. A vaj színű meg nem nézne ki jól a fekete bőrrel. Meg aztán méretben se passzol az sem.
Néztem ilyen irodabútor alkatrészes oldalakat, de az áron kívül nem írnak oda az égvilágon semmit, így hogy vegye meg az ember? Van vagy 20 féle karfájuk, most mindegyiket külön kérdezze meg a vevő? Bírom az ilyeneket.
-
tixem
addikt
Sziasztok
Keresek ilyen karfát irodai székhez, ez enyémen eltört, így a háttámlát nem tartja meg. A design tökmindegy lényeg, hogy fogja meg a háttámlát. Kettőre lenne szükségem, viccesen nézne ki felemásan
Selejtes szék is jó amiről le tudom szedni.
Akinek van, vagy tud olyan embert/boltot ahol lehet ilyet venni nem túl drágán az dobjon PÜ-t, köszönöm
-
tixem
addikt
válasz
FoxiestFox #61532 üzenetére
Mehet is vele horgászni
Problem?
-
tixem
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősöm megbízható, gyors és lehetőleg nem túl drága mobiltelefon szervizt keres a városban. Én még sosem voltam szervizben mobillal így nem ismerem a helyi viszonyokat, de gondoltam megkérdezem itt, célravezetőbb, mint fb-on.
Köszi!
-
tixem
addikt
8"-os tablet tok eladó, pü-ben a továbbiak ha valakit érdekel a dolog.
Üdv!
-
tixem
addikt
Fényespont ha jól látom. Na, majd betérünk hozzájuk de van egy olyan sejtésem, hogy idén már nem vállalják.
-
tixem
addikt
válasz
macilaci78 #54977 üzenetére
Passz. Klíma működik, hideget fúj, ilyenkor nincs szaga, legalábbis én nem érzem csak ha rajta van a fűtés. De akkor nagyon. Nem elképzelhetetlen, hogy bedöglött valami jószág a rendszerben.
-
tixem
addikt
Hali!
Melyik autókozmetikába ajánljátok a következő műveletre? Ami kellene: külső mosás + műanyagápolás esetleg egy kis polír illetve belső takarítás: kárpittisztítás, műanyagápolás (műszerfal, ajtók stb), szellőzőrendszer takarítás és szagtalanítás (irtó büdöset fúj ha rányomjuk a fűtést). Kb ennyi és nem gond ha nem kerül egy vagyonba.
Vettünk egy kocsit, de elég koszos belülről így nem ártana neki egy komplett pucolás.
Köszi! -
tixem
addikt
Pontosan ebben a felállasban használom. 120 gb-os ssd a rendszernek meg pár játéknak, amiknek jót tesz a gyorsabb tárhely (bf4 elsősorban).
A többire meg van egy 1 terás wd black, lehet rajta sokat tárolni, meg az "igénytelenebb" játékok és programok erről futnak. Nem kell particionálgatni. Egy baj van vele, hogy ha meghal akkor oda minden adat
bár ez akkor is gond lenne ha erről futna a rendszer is. Emiatt inkább még egy 500 gigas hdd kéne, amire a fontos dolgokat biztonsági menteni tudom.
Gyors a gép, nem kell várni semmire, bootidő elhanyagolható. Nem igazán láttam be a létjogosultságát az ssd-nek addig amíg nem vettem egyet. Azóta már más véleményen vagyok.
-
tixem
addikt
válasz
bitpork #52903 üzenetére
Ezekre a Toyotákra sokan mondják, hogy elnyűhetetlenek, különösen a 2000/2001 körüli Corollák.
(#52902) totya694
ez ilyen tipikus falusi hülyegyerek kocsi, fateréktől megkapta, mert azok vettek egy autót
Azt lefóliázta, meg belenyomott egy zajkeltő egységet és kész is a tökéletes diszkós kocsi, amivel lehet rajoskodni a főutcán pörgetve a motort, meg kiegyenesíteni kanyart a buliból hazafelé
Egy ilyentől egy jól karbantartott Samara-t is többre tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest