- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitterr
tag
válasz
llaszlo #8176 üzenetére
Igen, ez igaz, de akkor azt is tegyük hozzá, hogy nem 25% az áfa, hanem 0-13% (!!!).
Én is ismerem a dollár=euró árpolitikát, csak néha jó elmerengeni, mi lenne, ha...
A pannon mindig is nagyon el volt szállva az árakkal. Persze a T-nek sem kell szégyenkeznie, elég magasan tartják ők is az árakat, de legalább náluk van 0%-os thm-es részletfizetés, ami a 2 év rabság folyamatos megújításával észrevétlenül pottyant újabb és újabb telefonokat az ülönkbe. Ezért is szar, hogy ha most akarnék venni vmit pulse helyett, occsóé', részletre, akkor nem tudnék mit, mert a kínálatuk vmi iszonyat poor. -
-
Akron99
aktív tag
válasz
llaszlo #8162 üzenetére
Persze! Ezeket felfedeztem... csak éppen addig egy párszor késve ébredtem. De soroljam a többit is? Gyakorlatilag majdnem mindenre keresni kell másik appot. Nem azért vettem a telefont, hogy ilyen tökölgetésekkel szarakodjak. Ezt már írtam.
Gondold el, ha úgy árulnának mondjuk egy tévét, hogy éppen működni működik, de ha élvezni akarod rajta a műsort, akkor be kellene hozzá szerezned ezt-azt, utánna kellene járnod, hogy pl. hogyan lehet javítani a színeken, mivel szüntethető meg a képzaj, meg ilyenek...
Igazából nagy átverésnek érzem az egészet. Gyakorlatilag egyre többet pihen az asztalomon, mint levélnehezék. -
n00n
őstag
válasz
llaszlo #8115 üzenetére
Van valami lista amiben benne vannak a ROMok pontos nevei, az alapján engedi visszaállítani a telefont. Ez a lista meg is van, viszont bármiféle apró szerkesztés után már nem fog működni. Valami checksum ellenőrzés van beleépítve, azt sikerülne kijátszani vissza lehet elvileg menni akár a decemberi updatere is.
-
rhen
senior tag
válasz
llaszlo #7937 üzenetére
Nah, ismét voltam T-nél, mert ma is újraindult 3x egymás után. (érdekes, előtte 16 óráig semmi)
Végülis mákom volt, mert sikerült összehoznom az újraindulást a szervízben, uh kicserélték, de enélkül most se akarták cserélni.
Az újjal eddig nem tapasztaltam problémát... (kop-kop-kop) -
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #7939 üzenetére
Az osx-et csak néhány vasra fejlesztik, te is tudod, míg a többit (linux, windóz,...) sok-sok különböző gépre, készülékre, ezért kell már a hardvergyártóknak is beszállni a szoftverfejlesztésbe. Az Apple kiad évente csak néhány terméket (iphoneból egyet), addig a többiek sokkal többet, többféle változatot. Aztán a desktop piac sem jobb, ott még "rosszabb" a helyzet. Ezek a fő okai szerintem a jelenségnek. Remélem érthetően sikerült írnom, nem akarok jobban belemenni. Vannak az alábbi IBM gépeim, szeretik a linuxot, szinte mindegyik disztróban benne vannak a szükséges intel driverek. A windózról ezt nem mondhatom el, netről kellett vadásznom őket. Persze sok dologban jobb a windóz a többség számára, de számomra a linux a favorit, már nem kell annyit hegeszteni, mint régen. Én is csak user vagyok, semmi több, de inkább összerakom én a rendszeremet, mint megvegyem egybe és szét se szedhessem, mert törvénytelen és/vagy összeomlik sátöbbi.
-
Mattheo
tag
válasz
llaszlo #7942 üzenetére
NEM TUDOM..
futtattam 1 kártyatesztet PC-n, mert azt a tippet kaptam h az a szar.
write/read test, no errors.akkor format full fat32-re, dload feltesz a kártyaolvasón, flash, EL SE INDULT, EGYBŐL KIÍRTA H UPDATE FAILED..
de mivel nem vagyok az a feladós fajta, angol alap t-szoftver megkeres (november update néven fenn van itt, ha esetleg kell valakinek..)
és láss csodát, feltette.. mondjuk a végén belesült, auto restart helyett 10 perc után akku levesz volt, de legalább felállt miután visszatettem.most feltettem töltőre, mert ugye tölteni sem akart, és majd este teszek rá 1 rendes szoftot..
mondenesetre kösz a segítséget llaszlo és Gloob!
PS: ott az angol linken van valami softwer verza "csak fejlesztőknek", de nekem letöltés után ki se nyitotta a gépem a zip-et. tudja valaki mi a csoda lehet az?
-
adp
őstag
válasz
llaszlo #7874 üzenetére
Úgy bírom az ilyen embereket és még én vagyok a bunkó? nem is neked írtam azt akkor miért kell beleszólni?
Légyszíves bocsáss már meg nekem hogy véletlen rossz helyre kattintottam az egeremmel ami egyel lejjebb csúszott!! Idióta
Más legalább próbál segíteni de ha te nem akarsz akkor kérlek inkább tartsd meg magadba a megjegyzéseidet.
Én kérek elnézést a többiektől nem tőled! -
rhen
senior tag
válasz
llaszlo #7882 üzenetére
Meg tudnád mondani melyik jogszagbájban van ez benne?
A távollévők között létrejött szerződésekről szólóban csak az elállás joga 8 nap. nem ír ilyet, h cserét kérhetek 8 napig.
A hiba reprodukálásáról, meg fogalmam sincs melyik jogszabályban lehet szó.Csak, hogy tudjak mire hivatkozni, ha netán sor kerül erre.
-
rhen
senior tag
válasz
llaszlo #7877 üzenetére
"7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza."
Ennyi van a rendeletben. semmit se írnak ilyenről, hogy nem kell, vagy kell reprodukálni. De borzasztó nehéz reprodukálni, mert nagyon random jelentkezik a hiba. nem tudom kötni semmihez. Egyenlőre nyomkodom, de most az utóbbi 1 órában nem indult újra, akármit csináltam.
Neten rendeltem, igen.
-
-
Akron99
aktív tag
-
pitterr
tag
válasz
llaszlo #7746 üzenetére
Van külön szabályzat. ,,ha a forgalmazó a fogyaszt igényét elfogadja, azt a forgalmazó 15 napon belül köteles rendezni" - ,,A készülék a javítás elkészültének kiértesítésétől, illetve legkésőbb a ,,Kiadási határidő" rovatban feltüntetett dátumtól vehető át a leadás helyén." kiállítás dátuma xxxx.yy.01 kiadás dátuma: xxxx.yy.15. Ez elvileg pozitívum, csak az viszont tényleg érdekes, hogy mi van, ha mégsem tartják be? Mivel ugye elvileg semmilyen határidő nincs, de ők még külön rendelkeznek is róla, tehát náluk akkor van.
-
pitterr
tag
válasz
llaszlo #7729 üzenetére
Hát én meg téged cáfollak akkor, mert netről szedett dextert, desperate housewivest, cleveland showt, family guyt stb-t nem 720p-st, hanem sima sd felbontásúakat próbáltam lejátszani vele és szaggat, kevés fps-sel mennek!!!! Nézhetetlen vele. 1 gagyi 20ezres mp4player képes volt lejátszani, ez meg nem, ennyi. Nem tudom te milyen avikat nézel vele 100x200-as felbontásúakat?? vagy netán h.264-et, amit persze alapból is kezel, csak épp a net nem azzal van tele.
-
mr.geeZ
aktív tag
-
Klemens
őstag
válasz
llaszlo #7508 üzenetére
Hát... végülis 2 telszám miatt kellett volna ez az egész, azokat most kiírtam és megy fel a 2.1.
Most viszont már a frissen alkotott címet adom meg neki, remélem akkor a későbbiekben azzal nyomja a sync-et és már jó lesz.
Valahol amúgy belehet állítani, hogy a contacts-okat ne csak telefonemóba mencse, hanem SIM-re is?
Minden szoft frissítésnél ezzel szívok... -
szente
addikt
válasz
llaszlo #7471 üzenetére
De egyebkent erdekes.van ahol es van amikor sokkal gyorsabb mint az 1.7es modaco.altalaban a core.android force close-ol.nyomok egyet ,hogy varjon ra es okes.jo lesz ez,csak meg kicsit dolgozni kell rajta...aki turelmesebb fajta,szerintem mar ezt is felrakhatja.mostanaban nem is indult mar ujra,de van amikor durvan belassul....pl a menuben gorgetes akad,a live wallpaper akad,a widget mozgatas akad.bar irtatok,hogy az app2sd belassitja,lehet,hogy nekem nehol azert szaggat.egyebkent nektek is az r4-nel a beallitasokban a verzio infonal r3at ir?kivancsi vagyok,hogy mikor jon a tobbi relase.azt hittem,hogy mar este lesz kint uj,ahogyan dobaltak ma ki az ujabb verziokat...meg mintha felre erzekelne/nem erzekelne neha a kijelzo,meg van amikor meg hoza se erek de mar erzekeli,de lehet,hogy csak en vagyok a bena!
amugy meg kezd behalni a track ball-om.csak akkor lehet felfele gorgetni,ha kicsit benyomom.remelem,csak kosz ment bele.
egy opera frissites is johetne ma,mert tetszik,de meg van benne boven bug.pl itt a ph lapcsaladnal irok egy hsz-t vagy privit,es ranyomok az ok-ra,hogy kuldje el,de nem kuldi,hanem csak kitorli amit beirtam.meg pl ha ra nyomok egy smile-ra,nem szurja be a szoveg dobozba.nektek is csinal ilyet?
-
KonzolKartel
őstag
válasz
llaszlo #7367 üzenetére
Elírtam az a kombinációt, igazából azt meg sem lehetne csinálni...
Arra gondoltam, amit írtál, azzal valamiért a fast boot jön be.(#7368) fone
Igen, teljesen olyan mintha elb**m volna az FW frissítést.
szerk.: Ha bent van az SD, amin rajta van a decemberi frissítés és bármilyen bill. kombinációt nyomok amiben benne van a "piros", akkor FW-t szeretne frissíteni, ha nincs, akkor ugyan így piros és bármely hang + vagy - gombbal fast bootol.
Igazából nem feszegetem tovább a témát, max ha úgy érzem, hogy megcsinálom, bár szerintem előbb viszem el a T-hez és csináltatom meg.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
llaszlo #7358 üzenetére
Ennek nem örülök, de köszönöm szépen
. Esetleg Te nem tudsz valami korrekt szervizest? Elképzelésem nincs, hogy mi lehet a gáz...Rezeg, bejön a trémob logo kis fekete képernyő, majd reboot. Most azon próbálkozom, hogy ha bejön az amon akkor nyomok mindenféle wipe-ot, de nem tudom mi az amon bill kombinációja, bár szerintem már a létező összeset végig próbáltam, így lehet, hogy az sem jön be. Azt kihagytam, hogy a fastboot megy
, bár nem bizonyult hasznosnak, mert az adb-t onnan nem tudom elérni.
A decemberi update-et most teszem fel kb. 6x...Bár már szerintem ott se minden tökéletes, mert a végén "restarting..."-ot ír, de ezt már manuálisan kell megtennem.
-
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #7298 üzenetére
hát nem tudom, itt van egy screenshot a nexus one-ról, szerintem ugyanazok az ikonok vannak. ez meg a milestone hivatalos promo fotója, ezen sem látok sok különbséget.
az igaz, hogy a htc sense-ben, és más custom android felületeken változtattak rajta, de az alap androidot futtató készülékeken maradt a kinézet, szóval ez nem perdöntő.
-
m0rd0k
senior tag
válasz
llaszlo #7239 üzenetére
Szia!
Az 1.7 es Modaco rom ugytudom rootolvan van alapból,vagy legalábbis telepítésnél meg csináltam,nemtudom már a lényeg hogy rootolva van a telom most,mivel tudok mindent csinálni,viszont az uninstaller progik nem látják a roadsyncet,tehát nem tudom letörölni,a beépitett uninstaller sem tudja törölni,hogy törölhetem akkor?
köszi.
-
pitterr
tag
válasz
llaszlo #7169 üzenetére
Gondolom billentyűzár=képernyőzár. Én is annak hívom, hiszen megszokta már az ember. Egyébként virtuális billentyűk ugyanúgy vannak az érintőkijelzős telón is, szóval akkor hívhatjuk virtuálisbillentyű zárnak is... etc.
ps egyébként én is használom pulseon ezt a funkciót. -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #7170 üzenetére
# df
Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on
tmpfs 49060 0 49060 0% /dev
tmpfs 4096 0 4096 0% /sqlite_stmt_journals
/dev/block/mtdblock1 87040 86096 944 99% /system
/dev/block/mtdblock2 107776 23292 84484 22% /data
/dev/block/mtdblock3 20480 1160 19320 6% /cache
/dev/block/mmcblk0p2 469616 169545 275023 38% /system/sd
/dev/block/mmcblk0p2 469616 169545 275023 38% /data/dalvik-cache
/dev/block//vold/179:1
7271212 3542456 3728756 49% /sdcard -
KonzolKartel
őstag
válasz
llaszlo #7111 üzenetére
Szerény angol tudásomból én ezt szűrtem le.
"By the way, this is the full ROM, not only language packs.
I extracted the language packs yesterday, and wanted to upload them, but then my "source" told me that it would be okay to upload the whole ROM smile.gif
Split the UPDATA.APP (from the dload folder) file with the script posted in post #5.
You can then try and flash the system and the boot image to your Pulse's, but you'll have to delete some apps first, as the system image is ~130 MBs large, and it has to be around 80 MBs to fit in the Pulse's memory.
Unpack the sytem.img with unyaffs.
You can then either generate an update.zip or repack it to a system image.Don't try to flash the UPDATA.APP file (it will fail anyway - the U8220 is not in the "upgradable versions").
TomG and klutsh are right, this could even screw up your fastboot mode.Greetings,
BigBear
" -
Indy
tag
válasz
llaszlo #7102 üzenetére
Nem tudom melyik szervert használja a BW, de nekem a Forecast info még soha nem csinált ilyet, pedig 3 hónapja fent van. Google illetve egy csak USA-ban elérhető forecast szerverelről dolgozik.
A task managerem pedig az AutoKiller, ezt is bátran tudom javasloni, magyar fejlesztés.
-
akos727
senior tag
válasz
llaszlo #7085 üzenetére
Az segít valamit, hogyha ezen a telefonon már volt Modaco 1.7 rom, ami a kártyára mentette az alkalmazásokat? Azért tettem vissza rá a gyári romot, mert szervízbe vittem.
Eltudná küldeni valaki a sorszámát a leírásnak, mert nem találom, lehet ott van a szemem elött, de nem jövök rá. Bocsi a bénázásomért. -
válasz
llaszlo #7068 üzenetére
Llaszlo figyelmeztetlek, hogy a sokkal barátságosabb hangnem az elvárás a fórumon! Azért hálásak vagyunk, ha segítesz másoknak, de azt nem toleráljuk, ha ezt lenéző stílusban teszed. A továbbiakban ehhez tartsd magad légy szíves.
A honlapod linkjét töröltem, mert figyelmeztetés nélkül előnyhöz juttatott téged egy játékban, ha valaki rákattintott.
Megértésedet köszönöm!
-
tomkabp
csendes tag
válasz
llaszlo #6956 üzenetére
Átolvastam, és igazából semmi veszélyes nincs a dologban...
Új kernelt teszel fel, és kicsit beleírsz a konfigjába... annyi kockázata van igazából, mint egy custom rom felrakásának... Ha valami konkrét kérdésed van, azt hiszem megértettem annyira, hogy tudjak belőle válaszolni.Viszont ami nekem nem világos, mintha a kernel verziója 1.1-es lenne a letöltött fájlok alapján.. ami ha igaz, akkor eléggé szívás, mert számunkra használhatatlan..
Amúgy 2.x-ben sincs meg a swap támogatás? Én nem néztem utána, de elég nagy hiba lenne, ha letiltva is, de nem lenne benne...
-
syl5
őstag
-
Totyasrác
tag
válasz
llaszlo #6922 üzenetére
Így van. Nekem mondjuk a jelzett hibák zöme nem jelentkezett. FC-olás volt, amikor wipe nélkül raktam fel az 1.7-es MoDaCo-t, azóta rendben. Nem használok app2sd-t, és nem telepítek fel mindent - beállítottam a szükséges dolgokat (navigáció, háttér, Beautiful home, task manager, handcent, ilyesmik), és használom.
Nem állítom, hogy kisebb bosszantó dolgok nincsenek (pl. a Contacts előhozása 1-2 másodpercig is eltart), de ezen kívül lehet szeretni
(Nyomogattam Milestone-t, hát annyival nem jobb...) -
Akron99
aktív tag
-
Gergő_
őstag
válasz
llaszlo #6825 üzenetére
Szerintem jobban járna ő is ha a gyári romot visszatenné.
Nem vagyok egy expert, de valamennyit értek unixhoz, ezt is meg tudnám csinálni, de saját esetemben nincs értelme ezzel baszakodni órákat. Minden amit nekem kell működik gyárival is.
A telefonálás pedig k€rv@szar marad a modacoval is.Szeretem a Pulse-ot, de egy dolgot nem tud és az a telefonálás. Ezért valószínűleg veszek majd valamilyen mütyür telefont(back to nokia), amit befér a zsebembe.
Azért bízok a 2.1-ben. -
akos727
senior tag
válasz
llaszlo #6823 üzenetére
Repair-elni kell a kárytámat, és utána tudok akármit feltenni a marketröl, különben azt irja h nemtudja telepiteni. De utána korlátlanul tudok mindent feltenni.
Kiprobáltam hogy mount után tudok e telepíteni, és igy működik, de egy idő után megint meg kell csinálni ha telepiteni akarok:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest