- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
-
kukacka11
tag
válasz
tomkabp #7200 üzenetére
Nekem az Opera mini az megy rendesen. Nem tudom, hogy hol láttad, hogy az opera 2.x-től megy, de ezt tuti cáfolhatom.
Viszont a Fennecnél nem tudom mi a gond. Ha nem jó a verzió akkor azt talán más hibaüzenettel közli, mint hogy simán nem tudja telepíteni. Egyszer mintha már belefutottam volna ilyenbe. -
Gloob
addikt
válasz
tomkabp #7165 üzenetére
Szia
Itt a kért link: [update-pulse]
Azért leírhatnád hogy ez tulajdonképpen mi, hogyan lehet használni, feltelepíteni és milyen rom kell hozzá. Ha nem akarod a fórumon akkor esetleg privátban is jöhet. -
Gloob
addikt
válasz
tomkabp #7161 üzenetére
Sziasztok
Én csak próba képpen de letöltöttem! Azt a linket amit írtál egyszerűen kimásoltam, böngészőbe egy új lapra beillesztettem és enter. Aztán már jött is le a cucc. Viszont ami nagyon vicces hogy a http://logout.hu/bejegyzes/zooly/t-mobile_pulse_reloaded/friss.html linken lévő cikk egy magyar fórumban, kizárólag angolul jelenik meg. Esetleg nem lehetett volna magyarul is leírni ha már magyarok vagyunk és nem mindenki beszéli az angolt olyan szinten hogy ezt az írást meg is értse? Gondolom fontos dolgok vannak benne. -
Sh4rKy
senior tag
válasz
tomkabp #6983 üzenetére
10k-10k... gyerekek, ezek végfelhasználói árak...
én olyan helyen dolgozok, ahol telefonokat raknak össze, és az értékük az ilyen cuccoknak 0
amit ti megkaptok mondjuk kijelző védő fólia mondjuk 1000Ft fogyasztói ár... abból az árból ők vagy 200 telefonra rácsürnek ilyen szart
amit mi, végfelhasználók kifizetünk, annak körülbelül 10-20%-a az eredeti előállításnak, a maradék a logisztika és a sok egyéb dolog...
példának okáért a városban van két gyár ami biztosítékokat és hasonló szarokat gyárt, a másik meg felhasználja...
ugyan az a cég, de ahol legyártják az alkatrészt onnan kiviszik franciaországba a raktárba, majd onnan hoznak vissza alkatrészt a másikba, ahol beszerelik a biztosíték szekrényekbe... holott a gyártás és az összeszerelés egy városban van
ezt csak úgy leírtam érdekesség képpen -
sippet
senior tag
válasz
tomkabp #6969 üzenetére
a htc dream és magic is ugyanezen a kernelen futott korábban, és ott meg tudták oldani a swap-ot, úgyhogy itt is kell, hogy menjen. valami gebasz mondjuk biztos, hogy van vele, mert annak idején a modaco-s paul megpróbálta megbuherálni, de nem sikerült neki (mondjuk nem hiszem, hogy túl sokat szórakozott volna vele, mivel akkortájt jelent meg a nexus one, amire seperc alatt átnyergelt, és azóta nem is írt a pulse fórumba). ettől még ha valaki, aki ért hozzá, nekiállna, tuti meg lehetne csinálni.
nekem egyébként ez lenne a legnagyobb kívánalmam a telefonnal szemben, uyganis a legnagyobb hibájának a kevés ramot tartom. az egy dolog, hogy emiatt már két-három extra service (időjárás, battery) háttérben futtatásától is belassul, de ráadásul multitaskingra is alkalmatlan, mivel egyből minden alkalmazást bezár, amint kilépsz a home-ra.
-
llaszlo
veterán
válasz
tomkabp #6962 üzenetére
Köszönöm. Olyan nincs, hogy 1.1-es kernel. Ettől még a leírásban nincs benne, hogy ez mit is takar pontosan. A ROM verziója lehet 1.1-es és az abban lévő kernel.
A swap támogatás az tényleg jó lenne, de az SD-t jobban gyilkolná. Viszont gyorsabb lenne a teló vagy legalábbis nem lépne ki annyiszor a HOME-ból, mint eddig.
A swap támogatás szerintem a patch-el érhető el. -
Totyasrác
tag
válasz
tomkabp #6969 üzenetére
Namost a kernel, az tutira ugyanaz abban is (nincs más kernel Pulse-ra készített ROM-okhoz, pontosabban csakis az 1.5-ös Android alapját képező kernelhez van driver).
Nyilván az SD-re teszi a swap-ot, máshová nincs is értelme (nincs benne 'winchester', illetve a ROM az, de az is elég korlátos)."Ha átfutottam megnézem azt is, hogy nem-e lehet a meglévő kernelt ferturbózni a swap képességgel" - pont erre volnék kíváncsi, amennyiben a kernel alatt az MCR-t érted (a swap rebootolásonkénti áthelyezése mellett, anélkül szvsz hamar kipurcanhat a memóriakártya).
Köszi előre is
-
Totyasrác
tag
válasz
tomkabp #6965 üzenetére
Én csak átfutottam (ugyan elég jól tudok angolul, de nincs időm most végig értelmezni is). Annyi kérdésem maradt, hogy ha maradnék a MCR-nél, akkor kivitelezhető-e a
- SWAP
- A swap bootolásonként automatikus áthelyeztetése (az SD megóvására)?Ha valaki kicsit belemélyedne, azt megköszönném...
-
Watt25
veterán
válasz
tomkabp #6941 üzenetére
Én azért is várom a 2.1-et mert bár nem néztem utána de sztem mérhető százalékban meg fog növekedni az elérhető programok száma. Ne felejtsük, hogy legalább is a mobilról nézve a marketet, egy csomó app-ot azért nem is látunk, mert kell neki legalább 1.6, vagy újabb... Arról nem is szólva, hogy az API sok módosításon esett át, ahogy én egy konkrét példát is felhoztam a beszélgetés rögzítéssel. (Tehát ebben az esetben pl. ugyanaz a program jobban fog működni (funkcionalitás szempontjából) 2.1 alatt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 8300 mAh, maradhat?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest