- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Korábban volt egy ilyen: [link] Persze magam nem néztem utánna, de akkor lehet tényleg nincs.
Más: vannak itt páran akik nem figyelik a MoDaCo fórumot. Kiszivárgott a Pulse Mini Eclair ROM-ja, aminek a portolásával szórakoznak. Egyelőre csak említés szintjén mert közel sem triviális feladat, főleg a kernel és a rádió ROM végett. Gyanús hogy hamarabb lesz kint a gyári ROM, de néha érdemes lehet benézni: [link]
-
llaszlo
veterán
Most egy Kingston 8GB class4-est néztem ki. Sokat nem akarom írni a kártyát nekem ez a sebesség elég. Meg főleg, hogy ha tud többet is. Mert a jobbak pl Sandisk teszteket néztem azok akár 12-13MB/sec-kel is írnak. Ehhez bizonyos feltételek szükségesek, pl nagyobb fájlok. A kisebbeket lassabban írják.
Sajnos Kingston tesztet még nem találtam.
-
sippet
senior tag
ez már tényleg minősített eset. je.
villantani akaróknak van új remek játék a marketen, autóversenyzős, raging thunder néven. fizetős, de a demó a magyar marketen is elérhető. giroszkóppal irányítás, fasza (hogy azt ne mondjam, iphone-os) 3d grafika, szóval a korszellemnek tökéletesen megfelel. persze csak azoknak ajánlott, akiknek rootolt, rendes 3d driverrel turbózott telefonjuk van, gyári romon gyanítom hogy 2 fps lesz a sebessége.
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Nekem most a class 6os kártyám egy formázást követően csak class4en hajlandó menni és van, hogy megszakad a másolás nagyobb fájlok (300-400 megától) esetén.
Legutóbb is hasonló történt csak akkor még 1mb/seckel sem volt hajlandó másolni, akkor cserélték a kártyát, de most nem fogom megint cseréltetni, mert nincs értelme postázni meg vissza.
Nem tudja valaki, hogy mitől lehet? Nokia SDHC 8GB Class 6 -
Ja látom, nincs is memóriakártyád, későn olvastam vissza. Az USB Mass Storage-hoz először kell valami, amit meghajtóként becsatolhat az eszköz, önmagát így nem fogja megmutatni. Tegyél bele valamit, és ha akkor se látja az Ubuntu, amikor a kérdésre Mounttal válaszolsz, na akkor már parább.
-
sippet
senior tag
benne van a hardver, csak a huawei a drivert spórolta ki belőle, de már van rá megoldás:
[OpenGL ES on pulse?] -
magnusheron
tag
A G1-re meg már sikerült rétenni a 2.0-át.
Nem meri a T-Mobile megtenni, hogy 2 év hűséggel eladott telefonokat nem frissít. Ráadásul az USA-ban is meg fog jelenni a Pulse,ahol azért a Customer Care kicsit komolyabb...
Szerintem Nov végén 1.6 aztán majd az USA bejelentéssel jön a hír, hogy 2.0...
-
DarkByte
addikt
Köszi hogy linkelted, közben elkészült a végleges verzió is: [link] Már logout-on is kint lenne a régi rendszerben így viszont szerintem leghamarabb holnap dél körül. Egyébként lehet hogy a Karma által linkelt tesztben még a 2 napos akku idő van, ezt javítottam a véglegesben egy napra, mert tegnap tesóm nekifogott erőteljesen videózni, nyomkorászni én is nézegettem hogy ne írjak hülyeségeket a tesztbe délelőtt, és kb. este 10 felé már 25% alatt volt. Szóval inkább azt az óvatosan egy napos aktív használatot venném valósnak. Zene lejátszással vagy nonstop mozizással talán még ennyi sincs.
-
llaszlo
veterán
Aha. Én class6-os kártyát rendeltem, de még nem jött meg. Nem várom ettől a telótól, hogy hú, de jó legyen (iPhone, HERO szint) főleg nem ennyi pénzért. Mert mondjuk egy HERO kártyásan ha lehene kapni akkor kb 2x ennyi lenne. De nekem nagyon tetszik és amire igazából használnám azt tudja. Max lassabb, mint egy HERO. A Sense nekem nem tetszik.
Ha lesznek majd normális leírások a ROM cseréről akkor majd teszek rá másikat. Addig nem nagyon érdekel.
Azért nem lenne rossz ha lehetne ehhez a rendszerhez ROOT jogot szerezni.Akkor nem kellene mókolni az egyéb ROMokkal.
-
sippet
senior tag
teljesen biztos vagy ebben? en ugy ertelmezem a kapacitiv kijelzo lenyeget, hogy bizonyos modositasok utan mindegyik atalakithato multitouch-ossa. a kernelbe ehhez persze bele kell nyulni, de hardware-esen mukodik. te g1-et hasznalsz, ugye? ugy tudom, hogy a dreamre pl. van ezt hasznalo bongeszo, persze csak rootlas utan.
-
norbesz74
aktív tag
Köszönetem, de ezzel 2 apró hiba van sajnos. Trackbalom erős nyomással üzemel normálisan. Nem mint magic tracballja.
Akkumulátor gépröl kap szufflát azt igy is merül a készülék. 4 órát tom használni sajnos nyomi e71 1 napig is birja zene gps wifivel.
Garanciálisan szeretném megoldani így sajnos nem tudok fözött romot felrakni a garancia véget.
Azért köszönöm a segítséget.
-
sippet
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óvodások homokozója
- Formula-1 humoros
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest