- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz
akos727 #8954 üzenetére
Most nincs előttem w7, de törölhetőnek kell lennie a másik partíciónak is. Utána formázással létre is hozza a partíciót emlékeim szerint.
Esetleg tedd fel az amon ra recoveryt, annak a menüjéből is lehet a partíciókkal játszani, extet törölni-létrehozni.Adp: nagyon fasza
-
-
törölt tag
válasz
akos727 #8823 üzenetére
Nyomd meg még1x a gombokat piros+hangfel+bekapcs aztán látni fogod, hogy hol tart.
Aztán ha zöld pipa és restarting felirat után mégsem indul újra, akkor akksi ki, aztán vissza és kész.Közben azt nézem, hogy a 3D alakalmazások elég gyorsan futnak, mint a JIT-es bétában, nézek is egy linpackot...2,27 MFLOPS, a JIT-es bétában 3,6 körül volt, nem értem.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
akos727 #8129 üzenetére
Az 2.0 volt.
"JoHnni
(senior tag)csak addig lehet a modacosok összedobják a 2.2-t "
Sajnos a pulse fele annyi supportot nem kap, mint pl. egy HTC...Ha valaha össze is dobják a 2.2-t akkor addigra már biztos járunk vagy 2.5-nél. A legnagyobb probléma még mindig az, hogy nincsenek meg a driverek.
-
rhen
senior tag
válasz
akos727 #8122 üzenetére
Én több oldalon is azt találtam, hogy a Spica-ban 128MB RAM van.
És az is gyorsult a 2.1-el. Ráadásul a kamera és a zenelejátszó szoftvert nagyon jóra csinálták a 2.1-es Spicában.Két dologra tudok gondolni a Huawei állításából.
1. a T-mobile sok hülyesége megeszi a RAM-ot.
2. a Huaweinél nem dolgoznak olyan jó mérnökök/nem fektetnek bele annyit mint a Samsung esetében.A zavaró csak az, hogy tudjuk, hogy a hardver képes lenne futtatni a 2.1-et, akár a 2.2-t, de valamiért nem fektetnek rá elég hangsúlyt a Huaweinél. Így pedig nem kapunk használható 2.1/2.2 rendszert. Legalábbis hivatalosan nem tartom valószínűnek.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
akos727 #7125 üzenetére
"(#4298) KonzolKartel
Akinek van új volume hack-je és nem tudja, hogy kell feltenni az equalizert.
WINDOWS 7
1. Töltsd le az andoridSDK-t.
2.Töltsd le a JAVA JDK-t.
3.Tedd fel a JAVA JDK-t.
4. Sajátgépre jobb klikk -> tulajdonságok -> környezeti változók
itt keresd meg a "Path" sort, amit egészíts ki az alábbi sorral:
C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_14\bin;C:\ android\tools
Valahogy így kell kinéznie "%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_14\bin;C:\ android\tools"
5. Csinálj mappát a C meghajtón "C:\Android\Tools".
6. Másold be a(z) "C:\Android\Tools" mappába az SDK-t.
7. Most már indul az SDK setup, indítsd el.
8. Installáld fel az általad kívánt frissítéseket és az USB driver-t.
9. Válaszd ki és csomagold ki a számodra megfelelő eq-t.
10. Mehet a parancsor -> CMD -> húzd be az ADB-t a C:\Androids\Tools mappából és mehetnek is a parancsok.
11. adb remount
12. adb push AudioFilter.csv /system/etc
13. adb shell
14. RebootKb. ennyi...
Azt kihagytam, hogy ha nincs fent a pulse-od drivere, akkor nem fog menni...Ha fent van a pc suit, akkor tallózd be a pc suit/driver/vista-ból a neked megfelelőt.
Ezek útán már mehet fel az equalizer
végre lesz egy kis basszus is!
Elég sokat szenvedtem Win 7 alatt az SDK-val ezért azt is megosztottam veletek."
Mint utólag kiderült, sokat nem ér az EQ. Fülessel az istenért nem akar működni, de viszont ezután mind ordított a hangszórón, kb ennyit értem el vele...na meg pár óra szenvedést és olvasgatást.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
llaszlo
veterán
válasz
akos727 #7086 üzenetére
Ha azóta nem partícionáltad újra a kártyát akkor a régi programok még az ext partíción vannak. Ha felteszed az MCR-t akkor azok ott lesznek és használni is fogja. Ebben az esetben wipe factory reset mindenképp kell, ilyenkor elvesznek a beállítások és a telón lévő programok, adatok.
Vagy a másik megoldás, hogy wipe-olod az ext-et akkor törlődnek, viszont ne csináld a flashelés előtt a factory resetet. Hanem csak akkor amikor már fent van az MCR így átmásolja az új mostani appokat a telóról. -
llaszlo
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
akos727 #7082 üzenetére
Nem jelent semmit. Én is úgy ugrottam neki, hogy ez az első androidos gépem, linuxot is csak pár parancs erejéig kezelek. 4. nap feltettem elsőre a vanillát és örültem hogy megtettem. Nemigazán lehet elrontani, illetve ha mégis, visszacsinálható. Max segít itt valaki.
Most meg várom a 2.1-et.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
akos727 #7082 üzenetére
több száz ember tett már fel MCR-t!
mi is csak felhasználók vagyunk (tisztelet a KIVÉTELNEK!!!
)
több százan rakták már fel, tőled sokkal "bénábbak" is, és semmi gebasz nem lett, hisz nem is lehet, ha mindent a leírás szerint követsz!!
van darkbytenak egy leírása, és van nekem is egy...
válassz, és tedd fel!!(aztán foglald imába a nevem, h eddig miért nem hallgattál rám
)
jólvan, tudom h hüjewok -
Watt25
veterán
válasz
akos727 #6975 üzenetére
Igen, ahogy llaszlo írta nem azzal van probléma, hogy "akad" egy FUTÓ program, hiszen sokmindent elvisz azért a Pulse procija is. Ha már valami fut, akkor oké. Azzal van gond, hogy szinte bármilyen (viszonylag nagyobb) program indításakor kilövi az Android a többi futó programot (akár a Home-ot is) és azok ÚJRAINDÍTÁSA tart sokáig. (Valszeg a Dalvik csinál valami előfordítást.) Tehát a programok közti váltás tud nagyon belassulni, ami 100%-ig a kevés memoriára vezethető vissza. (És a programok által kiírt 20-40MB szabad hely sosem jelent semmit, mert amint elindítasz valamit, elfogy. (Vagy azért nem fogy el, mert valami mást kilőtt a rendszer.) Amikor kilépsz, felszabadul. De közben lehet, arra lesz szükséged, amit az előbb kilőtt, azt meg újra kell indítania.)
-
DarkByte
addikt
válasz
akos727 #6920 üzenetére
Kezd fogyni a türelmünk és a hibák csak gyűlnek
Ma egy kicsit megnyugodtam amikor kolléga Glofiish-én sza*ta össze magát a beszédhangszóró. Akármit csináltunk nem kelt életre, kellett neki egy full restart. Pedig az elvileg csak egy sokat látott Windows Mobile.
Minnél komplikáltabb egy hardver szoftveresen annál több a hibák lehetősége.
-
syl5
őstag
válasz
akos727 #6752 üzenetére
neked meg mi bajod van?
Segíteni akartam, segítettem is volna, csak amin segítettem volna (Sim-ről másolás), arra már megtaláltad a megoldást, ezért szerkesztettem a hozzászólást.
Amúgy meg kicsit nézz körbe, és olvass vissza pár hozzászólásomat fiacskám, pont azt baszod le, aki kiáll az újoncokért...nem értem amúgy sem, hogy lehet félreérteni ezt: "off, már megtaláltad", szemben ezekkel: "RTFM. Már sokadjára. Lehet nem ártana elolvasni."; "pdf-et nem tudsz megnyitni vagy a CD-t?".
Kezdem megérteni Ilaszlo mögöttes gondolkodását...
-
m0rd0k
senior tag
-
Gergő_
őstag
válasz
akos727 #6638 üzenetére
Ha ez az egy hibája én rátenném a gmail klienst, ha lehet külön appként.
Azt hogy szakszerűen hogyan kell visszarakni rom-ot nem tudom. Biztosan fog tudni segíteni valaki itt a topikban.
Én csak a hivatalos decemberi update-et tettem fel, a t-mobile leírása szerint. Ezért nem volt szükséges bármilyen szinten elmélyednem a modaco-s leírásokban. Azért is mert, lassan itt a 2.1 és addig már minek rakjam fel, ha eddig megfelelt az 1.5...Azt viszont nem tudom hogy a 2.1-re frissítésnek lesz-e olyan következménye hogy csökken a szabad hely és kevesebb programot tudok telepíteni?
-
sippet
senior tag
válasz
akos727 #6636 üzenetére
settings/sd card & phone storage/ factory data reset
ha használtan vetted, akkor szerintem mindenképpen érdemes rátolni egy factory resetet, hogy új, tiszta telót kapjál, ne olyat, amit már mások összeszemeteltek. a factory reset egyébként azzal jár, hogy törlődik a telefonodról minden addigi adat és beállítás (a memóriakártyáról ez természetesen nem érinti), úgyhogy ezzel számolj.
johnni: ha azt sem tudja, mi az a factory reset, nem hinném, hogy azzal tisztában lenne, hogy milyen kiadású rom fut a telefonon.
-
Pter_
tag
válasz
akos727 #6600 üzenetére
Én pont most váltottam fiókot, nem kell factory reset. Be kell menni a settings menübe, onnan applications, manage applications és ott a google-os programoknál kell nyomni egy clear data-t. Ha meg vagy vele és megpróbálsz belépni pl. a gmail-be akkor újra kérni fogja a bejelentkezési adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PR-Telecom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Légies iPhone halvány színei
- Diablo IV
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest