- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
És most teszteltem újra: sima hálózati töltőről nem tölt, be sem kapcsol közben és erősen melegszik.
(#27139) ADAM1337 : Az erős melegedés után hirtelen bekapcsolni sem tudtam, 2perc pihi után bekapcsolt, a folyamat 3%-ot merített.
Ezen gondolkodtam én is, csak elég drága 10 vagy több ezres feltéve ha lehet nem is ez a hiba.
Valami ötlet ennek tesztelésére? Mit lehet ilyenkor tenni? -
xxman
senior tag
Üdv!
Került ma hozzám egy Xperia Z.
A probléma az lenne hogy ha usb csatlakozójába dugok adatkábelt/töltőt, ahogy érintkezés van, a telefon kikapcsol, és lefagy lényegében. Ha lehúzom róla, akkor be tudom kapcsolni (de magától nem kapcsol vissza).
Nem tudom hogy emiatt, de azt vettem észre hogy egy ilyen "reboot" 10%-ot is meríthet az akksin.
Dokkolóról rendesen tölt.
Ezen kívül a rezgő motor mikor a telefont megvettem, a találkozón még működött, hazafele is még, másnapra már nem. Mit lehet ezekkel kezdeni? -
xxman
senior tag
válasz
csiziktomi #22975 üzenetére
Mi lett helyette?
-
xxman
senior tag
Szerintem akár az L-t is megkaphatja a jó öreg Z
-
xxman
senior tag
válasz
sanyigtasa #22941 üzenetére
A hátlap levállás tìpushiba. Igaz nekem 3x volt Zm eddig és egyszer se jött elő
-
xxman
senior tag
válasz
MaxxDamage #22812 üzenetére
Sokaknak (nekem is) volt ez a problema KK update utan.
Sony hivatalos kozlemenyt is kiadott, allitasuk szerint ez a google hibaja (es pl nexus 5-oket is erint).
Probald meg hogy kikapcsolod a helymeghatarozast, es az auto sync-et, vagy tiltsd le a play services-t.
Gyari romon ugyan ez volt nekem is, csak nekem 6ora elteltevel ki is kapcsolt. -
xxman
senior tag
válasz
Reignman #22804 üzenetére
Én sem hittem el, majd láttam hogy gyengébb hardveren sokkal jobban fut...
Amúgy nem, nem a fullHD... Sajnos a Sony... Ütős design (mind külső mind belső), letisztultság, de a teljesìtmény tré. De nagyon. Ezt anno Arc S, és Xperia P-nél is tapasztaltam. Viszont, a rom csere kiaknázza a nyers erőt, szóval mindenképp megéri.
Ha szeretnéd a gyári hatást (UI,Appok),akkor mindenképp az ExistenZ-t ajánlanám, ha nyitottabb vagy, illetve kedveled az egyszerűséget(meg kicsit Apple érzést) akkor pedig a MIUI a tuti.
Megéri, ìgy maximálisan fullos.
Teljesìtmény módban jobban fut az AngryBirds epic mint haverom snapdragon 800as G2-jén. (Igaz jobban merül és melegszik.) -
xxman
senior tag
válasz
dSERiES #22759 üzenetére
Én simán dobáltam kádba/balatonba/pohárba/akárhova, közben videózgattam stb, soha nem volt semmi baja, indikátorok hófehérek. A csapot meg még nyitott csatikkal is gond nélkül túléli.
Mondjuk az usb csati nekem is kilazult az utóbbi pár napban, cordonéknál meg b@sznak felvenni a telefont...
Máshol van esély ilyet beszerezni?
Pára problémára: esetleg rizs? -
xxman
senior tag
Na én meg a MIUI-t tesztelgetem, egyenlőre fasza, az első 1-2órában volt 1-2 grafikai bug, de restart és azóta semmi.
Kérdésem az lenne hogy ezen kívűl szinte mindegyik rom-hoz stock 4.4.2-kell?
Mert ahhoz kicsit lusta vagyok...
Mert az elég béna hogy megunom ezt megunom azt és mehet az újra fless… vagy nandroid backup?
Ja tényleg és arra van valami megoldás hogy a CWM megmaradjon romozgatás után is? (vagy ez csak UBn?)(#22742) Dimond G:
Mivel jobb mint pl. az ExistenZ?
-
xxman
senior tag
Sziasztok.
Nekem 4.4-em van az Xperia Zn, 10.5.A.0.230-as.
Eldöntöttem hogy felteszem ezt a MIUI-t, ez már KK alapú, de sajnos a recovery-t nem tudok feltenni a Z-re.
Valaki írna egy guide-ot? (Az összefoglalóban a link halott, illetve nem vagyok benne biztos hogy KK-hoz jó-e)
Előre is köszi.illetve még annyi hogy 1-2 ajtócskámnak a gumi tömítése meghalt, alig tudom bezárni őket.
BP-n hol és mennyiért lehet cseréltetni őket? -
xxman
senior tag
válasz
SkyS1gn #18501 üzenetére
Én közbe keresgéltem, azt hiszem Sony Care oldalára írtak páran hasonlóval…
Sajnos a gari kínos, mert cseréltem a készüléket, de írok az előző tulajnak hogy mi a helyzet.
Azért dúrva a dolog, mert ezt kikapcsolt állapotban is képes megcsinálni, valószínűnek tartom hogy a vibra motor egyik érintkező feje van "kicsavarodva" hogy egy kis nyomás, már így "beizgatja"…
Nem zavarna ha csak rezzenne, de ez így kezd idegileg megölni… -
xxman
senior tag
Sziasztok, egyszer már feltettem a kérdést, de semmi válasz nem jött rá, így feltenném mégegyszer:
Nálatok is produkál olyat a készülék, hogyha nyomás éri a hátlapot (ami ilyen nagy telefonnál, zsebben is sokszor előfordul) akkor beindul a rezgő? Eleinte, ez nálam csak egy rezzenést jelentett, mostanára odáig durvult a helyzet, hogy néha már csak a feloldógomb megnyomása is beindítja a rezgőt, ami csak akkor hagyja abba ha pont jó helyen tudok rácsapni a hátlapra…(persze nem izomból püfölöm).
Kéne segítség, mert ez így egyre elfogadhatatlanabb állapot. -
xxman
senior tag
Üdv!
Az mennyire normális, hogy a készüléket ha ott fogom meg ujjal ahol a home SW gomb van, illetve pont ugyanott hátul (tehát két ujjal, és úgy húzom pl zsebemből ki) , vagy azon a tájékon nyomás éri, akkor a rezgő magától elindul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest