- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rooney87
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam felrakni a Lollit Flashtoolal(win7-en csináltam), de nem jött össze. Úgy haladtam, ahogy a kiemeltben van írva és flashelés közben ezt a hibaüzenetet kaptam:Sony-s programok be voltak zárva, hangerő le gombot nyomtam kikapcsolt állapotban mikor csatlakoztattam.
Most 4.4.2 Existenx van rajta, rootlva.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond?Köszönöm előre is
-
Rooney87
csendes tag
Hello!
Telefon hátulja, a tetején berepedt az üveg. Nem vészes, de érdemes cserélni, tovább repedhet? Vízálságot érintheti?
Csak az üveget lehet cserélni? Mennyi körülbelül? Én is ki tudom cserélni? -
Rooney87
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a 4.4.2-öt. Előtte 4.3 volt és lock screennél lehetet wighetet kirakni, de most KitKatnél nem találom, hogy hogyan lehetne vagy nem is lehet? Tudtok ebben segíteni?
-
Rooney87
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek, hogy vennék egy dokkolot a telohoz. Véleményetek szerint ezek tehetnek valmilyen kár a készülékben?
[url=http://www.ebay.com/itm/USB-DK26-Desktop-Charger-Dock-Cradle-Station-For-Sony-Xperia-Z-L36i-c6602-L36a-/251473704770?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item3a8d003742]dok[/url]
Válaszotokat előre is köszönöm
-
Rooney87
csendes tag
Ha sós vízbe teszem a telefont egy fénykép erejéig lehet baja?
-
Rooney87
csendes tag
Hello!
Visszatenném a 4.3-at, de a kiemeltben nem találom az előre rootoltat. Tudná valaki linkelni? Köszönöm -
Rooney87
csendes tag
Hello!
Szemezgetek ezzel a telefonnal és megkérnék valakit, hogy milyen tapasztalataitok vannak ezzel a telefonnal(vagy akár többen is írhattok
)? Aksi, karcállóság? Elégedettek vagytok vele? Sony milyen gyakran frissíti a androidot? Mondjuk ha kijön az 5.0 akkor várható, hogy a sony is frissíteni fogja ezt a mobilt? Vagyis nem hanyagolja el a készülékeit? Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest