- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rooney87
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam felrakni a Lollit Flashtoolal(win7-en csináltam), de nem jött össze. Úgy haladtam, ahogy a kiemeltben van írva és flashelés közben ezt a hibaüzenetet kaptam:Sony-s programok be voltak zárva, hangerő le gombot nyomtam kikapcsolt állapotban mikor csatlakoztattam.
Most 4.4.2 Existenx van rajta, rootlva.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond?Köszönöm előre is
-
Rooney87
csendes tag
Hello!
Telefon hátulja, a tetején berepedt az üveg. Nem vészes, de érdemes cserélni, tovább repedhet? Vízálságot érintheti?
Csak az üveget lehet cserélni? Mennyi körülbelül? Én is ki tudom cserélni? -
Rooney87
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a 4.4.2-öt. Előtte 4.3 volt és lock screennél lehetet wighetet kirakni, de most KitKatnél nem találom, hogy hogyan lehetne vagy nem is lehet? Tudtok ebben segíteni?
-
Rooney87
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek, hogy vennék egy dokkolot a telohoz. Véleményetek szerint ezek tehetnek valmilyen kár a készülékben?
[url=http://www.ebay.com/itm/USB-DK26-Desktop-Charger-Dock-Cradle-Station-For-Sony-Xperia-Z-L36i-c6602-L36a-/251473704770?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item3a8d003742]dok[/url]
Válaszotokat előre is köszönöm
-
Rooney87
csendes tag
Ha sós vízbe teszem a telefont egy fénykép erejéig lehet baja?
-
Rooney87
csendes tag
Hello!
Visszatenném a 4.3-at, de a kiemeltben nem találom az előre rootoltat. Tudná valaki linkelni? Köszönöm -
Rooney87
csendes tag
Hello!
Szemezgetek ezzel a telefonnal és megkérnék valakit, hogy milyen tapasztalataitok vannak ezzel a telefonnal(vagy akár többen is írhattok
)? Aksi, karcállóság? Elégedettek vagytok vele? Sony milyen gyakran frissíti a androidot? Mondjuk ha kijön az 5.0 akkor várható, hogy a sony is frissíteni fogja ezt a mobilt? Vagyis nem hanyagolja el a készülékeit? Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest