- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
delon
tag
válasz
norbert1998 #23770 üzenetére
Na nem vártam tovább én is feltettem a vodás 4.4.4 et ha lesz már elérhető t-mobilos verzió azt fel fogja nekem ilyenkor még ajánlani a telefon vagy így már nem hogy feltettem a vodásat?
-
delon
tag
Nekem t-mobilos a telefon a pcc nem jelez frissitést.
-
delon
tag
Sziasztok !
Előre is köszönöm , hogy elolvassátok a problémámat és esetleg ha válaszolnátok is rá minél többen.
Adva van egy Sony Z C6603 teló, gondolom hatalmas meglepetést okoztam teljesen gyári rendszerrel buherálva sose volt T-mobilos 4.4.2 kernelel. Nincs Rootolva.
Kérdéseim:
1. Várom de nem jött ki a gyári frissités sajnos még 4.4.4 és nem is tudom mikorra várható. A fentlévő 4.4.2 –es rendszer szinte mindenki szerint rosszabb mint a korábbi 4.3 kernel. Az ujat valaki dicséri valaki szerint nem sok mindent változott. A telefonomra viszont ráférne már egy szoftverfrissités, és ugy gondoltam amig nincs gyári kernel 4.4.4 addig visszaraknék egy 4.3 kernelt. Amig ki nem jön a 4.4.4 és azt raknám fel ujra.
2. Tiszta telepítés az mi? Gondolom ha kijön egy uj kernel és azt frissitem az a nem tiszta és ha flashtool al telepítek az a tiszta. (Talán szerintem de ti majd kijavítotok)
3. Mikor flashtool telepítve van a pc-re fel van driverelve, és betallozom a kívánt kernel verziót a telefon kikapcs és ha keri a program akkor ujra indítom a telefont. De sim kartya legyen benne? SD kartyat kivegyem belőle mielőt a pc-t ráengedem?
4. Jár ez a kernel csere-bere garancia vesztéssel?
5. per-rooted verziok azt jelentik hogy eleve ki van rootolva és mas egyebet nem is kell a rootjoghoz csinalni?
6. a következő lépés majd a rootolása lesz a telónak de előbb szeretném kipróbálni a különböző kernel verziokat.
Előre is köszönöm segítségeteket -
delon
tag
Sziasztok !
Előre is köszönöm , hogy elolvassátok a problémámat és esetleg ha válaszolnátok is rá minél többen.
Adva van egy Sony Z C6603 teló, gondolom hatalmas meglepetést okoztam teljesen gyári rendszerrel buherálva sose volt T-mobilos 4.4.2 kernelel. Nincs Rootolva.
Kérdéseim:1. Várom de nem jött ki a gyári frissités sajnos még 4.4.4 és nem is tudom mikorra várható. A fentlévő 4.4.2 –es rendszer szinte mindenki szerint rosszabb mint a korábbi 4.3 kernel. Az ujat valaki dicséri valaki szerint nem sok mindent változott. A telefonomra viszont ráférne már egy szoftverfrissités, és ugy gondoltam amig nincs gyári kernel 4.4.4 addig visszaraknék egy 4.3 kernelt. Amig ki nem jön a 4.4.4 és azt raknám fel ujra.
2. Tiszta telepítés az mi? Gondolom ha kijön egy uj kernel és azt frissitem az a nem tiszta és ha flashtool al telepítek az a tiszta. (Talán szerintem de ti majd kijavítotok)
3. Mikor flashtool telepítve van a pc-re fel van driverelve, és betallozom a kívánt kernel verziót a telefon kikapcs és ha keri a program akkor ujra indítom a telefont. De sim kartya legyen benne? SD kartyat kivegyem belőle mielőt a pc-t ráengedem?
4. Jár ez a kernel csere-bere garancia vesztéssel?
5. per-rooted verziok azt jelentik hogy eleve ki van rootolva és mas egyebet nem is kell a rootjoghoz csinalni?
6. a következő lépés majd a rootolása lesz a telónak de előbb szeretném kipróbálni a különböző kernel verziokat.
Előre is köszönöm segítségeteket
-
delon
tag
Sziasztok!
Amikor új rom ot tesztek fel akkor ti milyen programmal mentitek le az alkalmazásaitokat és teszitek fel ujra az uj rendszerre?
Vagy a play-ről ujra egyesével telepítitek? Mert az iszonyat hosszú idő.
-
delon
tag
vagyis mikor a laptop indul akkor kirak egy usb ikont a felső sávba, illetve egy villanykörte alaku ikont de mire betölt a rendszer ezeket le is kapcsolja, illetve elkezd tölteni is a telefon akksijára aztán a betöltés végére azt is bontja
nem tudnátok egy linket adni ahol le tudom tölteni az illesztőprogramot és manuálisan a pc re telepíteni amin win 7 van
-
delon
tag
nem értem miért nem telepíti fel a windows automatikusan a szükséges fileokat hogy lássam a telefont USB kapcsolat esetén
adja a csatlakozási hangot de nem is tölt a telefon illetve nem is dobja fel a megnyitási mappát
azt irja hogy az illesztőszoftver telepítése sikertelen -
delon
tag
Az mitöl lehet hogy telepítettem a pcc és nem is meri fel a telefonom
-
delon
tag
Nem tudja valaki, hogy a T-mobil hálozatán kb mikor lesz elérhető a gyári frissités?
-
delon
tag
sziasztok
android 4.4.2 nél hogyan tudom megnézni milyen telefonszámok vannak a sim kártyán?
hogyan tudom azt beállítani hogy a sim kártyán tárolt számok ne jelenjenek meg a névjegyek között.
jelen pillanatban ilyen vegyes google-n és sim-en tárolt nevek is megjelennek a simesek elött kis kártya ikon van ezt szeretném elkerülni.előre is köszi
-
delon
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy az androidos telefonommal az otthoni wi-fi rooterröl kapom a netet. Ehhez a wifihez van még csatlakoztatva 2 pc ami megoszt mappákat egymással egy otthoni hálózatban ehhez az otthoni hálózathoz hogyan tudom csatlakoztatni a telefont hogy a megosztott mappákat láthassam.
android 4.4.2 van a telefonon és itt javasolták hogy telepítsem az es file explorert (3.1.8),amivel látom a pc-k ip címét de a megosztott meghajtók file-jait nem.le tudná írni valaki a pontos beállítását a hálózatoknak?
előre is köszönöm.
-
delon
tag
való színüleg a power manager service a ludas az elmult 7 órában 8000 szer ébresztette a telefont
mit lehet ezzel csinálni?
-
delon
tag
Az akkumulátor figyelő gyári alkalmazás az ébresztés nélkül folyamatos vonal gondolom ez a probléma
Mit lehet ezzel csinálni kiszurni hogy mi ebreszt folyamatosan -
delon
tag
Sziasztok
A google play szolgáltatásokat hogyan lehet kikapcsolni vagy hibernálni vagy valami mert nekem az aksi fogyasztás 65%-át ez csinálja.
előre is köszi -
delon
tag
sziasztok
a nemrég beszerzett z-m valamiért folyamatosan bontja bluetooth-val kapcsolódó autó kihangosítót. és ujra is indítja azt
ez mitől lehet a xperia p vel ilyen hiba nem volt.
nem lehet hogy a throw zavar be?
a throw amugy mi?előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest