- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
-
harry3
őstag
Reménykedtem, mert sokan azt írták, hogy olyan, mint a 4.3, hacsak nem jobb. Hát azon kívül, hogy nincs lagg a beállítások menüben(ha megnézitek a billentyűzet beállításait ott maradt) és optimalizálva lett az akku(bár nekem eddig is jó volt) én nem látok különbséget. Én is azt mondom, gyorsabb, gördülékenyebb nem lett(pedig lehetne még dolgozni rajta), bár rosszabb sem. Szerintem ez nem méltó a Z támogatásának lezárására.
-
Daw93
senior tag
Szerintem az üzemidő nőtt. Sose bírt 3 óra körüli kijelzőidőt eddig a telefon úgy, hogy csutkán van a fényerő. Ugyanarra használom pedig mint eddig. Tervbe van véve legkisebb fényerőn is megnézni, hogy mennyit bír, 4 óra 35 perc a rekord, még 4.3 volt fent, bár abba volt 1 filmnézés is.
-
-
Na végre valaki! Nekem ugyan ez volt a problémám a flashtool-al, ugyan ezeket írta ki, és nem is rakta fel a romot (vagyis nekem kicsit tovább jutott a flashelés közben, ez volt a baj). Ezek után, mivel már a flasht elkezdte, de be nem fejezte, nem ismerte fel a gép a telefont, így mehetett a szervízbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest