- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxer-tomee
aktív tag
Na fent van. Csak még nem tudom élvezni a 120 app telepítése közben. Folyamatosan pakolgatni kell bele mappákba ahogy voltak. Kár hogy az elrendezést nem menti el a rendszer sehova...
-
gixxer-tomee
aktív tag
Nem lenne rossz ha a lollipop eljönne, és még jó is lenne.
-
gixxer-tomee
aktív tag
Na majd most sorban csinálok mindent, remélem nem rontok el semmit.
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
#65577472 #24293 üzenetére
De azt olvastam, hogy az nem reszeli le teljesen, pedig érdemesebb úgy csinálni. Én nem tudom, csak érdekelne hogy igaz-e.
A következő kérdésem inkább androidos, mint Z-s. Szóval tudja valaki, hogyan lehet letörölni az appokat a play listámról? Nem a telefonról, mert ha onnan törlöm, minden új telepítésnél elkezd olyanokat felpakolni, amiket már töröltem. Ráadásul a play appjaim listában is benne maradnak. Van valami gyors törlő funkció, amivel egyszerre többet is lehet legyalulni? Jó lenne ha csak én lennék van, és nem vettem volna észre.
-
gixxer-tomee
aktív tag
Hali! Mivel a legjobb frissíteni? Mert ugye SUS nincs.. Az az alapoktól újrarakta a rendszert. De most mivel érdemes?
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
norbert1998 #24138 üzenetére
Nálam azt nem írja ki. Csak a fent említett verziót.
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
MaxxDamage #24133 üzenetére
Oh, ez jó hír! Csak azért kérdeztem mert visszatettem a 4.3-at, a 4.4.2 iszonyatos lassúsága és bughalmazai miatt. Megéri vajon megpróbálkoznom a 4.4.4-el? Gondolom van már vele tapasztalat.
Mondjuk a frissítést nekem nem jelezte. Vagyis igen, de csak a 10.5.A.0.230-at. ami tudomásom szerint a 4.4.2.
-
gixxer-tomee
aktív tag
Ahoj!
Gyerekek, most akkor van T-s 4.4.4 oder nincs? Vagy csak én nem kaptam értesítést? Ti jobban követitek ezt.
-
gixxer-tomee
aktív tag
Halihó!
Megjött már a 4.4.4 Trémobilra? Bár kicsit félek tőle hogy nem hozza 4.3 szintjét.. :/ -
gixxer-tomee
aktív tag
Hali!
Minden szuper a 4.3-al eddig. Örülök, hogy újraraktam. Csak 1 probléma van, amit nem értek. A Stamina módnak elvileg ki kéne kapcsolni a wifit, ha kikapcsolom a kijelzőt. Namost ezt nem igazán teszi meg az akksi figyelő programom szerint. A Gsam battery monitor mutatja hogy a mobilnet wifi gps mikor működik. Nálam a wifi csíkja folyamatos a Stamina mód bekapcsolt állapota ellenére... Most ilyenkor mi van? Ha nem teszi a dolgát akkor felesleges bekacsolni szerintem..
Valaki tud erről valamit?Köszi!
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
szityu161 #23253 üzenetére
Én is így gondolom. Most újra 4.3 van fenn, és mikor ismét működni láttam penge sebességgel, minimális laggal, mert az azért mindig van.., hát majdnem kifeküdtem!
Annyira király volt a 4.4 után megint egy normális rendszer. Pár dolgot azért hiányolok, de végülis 95%-ban tökéletes!
w333: én is erre gondoltam később.. hogy ha mégis kijön, lehet hogy nagyon tré lesz...
Az biztos, hogy a következő telóm nem Sony lesz! Nálam ezzel eljátszották a becsületüket!Na meg aztán ahogy nézegetem a Z3-at, annyira de annyira hasonlít az enyémre, hogy inkább választok egy más formát... Én valahogy nem tudok leragadni ugyanannál a stílusnál. Talán ez egy betegség, nem tudom..
Persze lesz még időm ezt eldönteni. -
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
Dimond G #23247 üzenetére
Először is jött az akku merülés. Na már az betette a kaput... Aztán az akadások meg lassulások.. Sokszor megnyomtam a feloldó gombot és eltelt vagy fél perc mire megjelent a kép... Volt hogy gépeltem, és megállt az írás, és egyszercsak egyszerre írt be mindent amit 10 másodpercig pötyögtem... Ezen kívül volt még nem 1 hiba.. :/
-
gixxer-tomee
aktív tag
El lehet valahogy tüntetni az értesítésekből a rendszerfrissítést? Látni sem akarom egyelőre. :S
-
gixxer-tomee
aktív tag
-
gixxer-tomee
aktív tag
Üdv!
Engem az érdekelne, hogy azt hogy érti a flashtool összefoglaló, hogy csak a legújabb jó hozzá? A flashtoolból a legújabb? Vagy az androidból? Felrakhatom 4.2 őt, vagy 4.3-at?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest