- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
Úgy látom, hogy nagyon a KK ellen vagy.
Másnak is megbolondul egy idő után a Stamina KK-n? Minden jó, majd kiírja pl. 80%-nál a várható üzemidőnek, hogy 1 nap 12 óra, ha kikapcsolom meg pl. 12 óra, ami lehetetlen. Ha törlöm az adatokat megint jól működik, de pár nap után ugyan ezt csinálja. -
MaxxDamage
félisten
-
daniel909
addikt
hallottam a gondokról, igaz nem olvastam bele mivel nálam a z3 lesz aktuális inkább. a melegedésről hallottam meg h nem lehet videózni emiatt... meg rossz szériákról.. de ki lehet fogni jót is... de mindjárt bele olvasgatok
figyelj én áztam el elég rendesen a telefonommal futás közben, működik. csap alá tettem egy fiatal rokonom kedvéért, működik. nekem nincs vele bajom. (természetesen az ajtócskákat csukva hagytam.) és a hátlapom se emelkedett fel még. mákos szériát fogtam ki.
-
troger911
tag
Eddig nekem se volt gondom, de pályán csak most kezdtem futni. Valószínűleg a gps sample rate olyan 5-15 sec között lehet, ezért vannak furcsaságok körpályán. Úgyis ki kell próbálnom pár appot, mert ha megjön a bt-s pulzusmérő, akkor a Runkeeper nem fog tudni pár dolgot amit szeretnék
-
ZsyfKo
senior tag
Szerintem meg nem felesleges nem abba az 1500Ft-ba fogok belerokkanni, én tokot is használok a hátoldalára nekem mindig is fontos volt hogy jó állapotú legyen a telefon és ha már van rajta egy jó minőségű és jól felhelyezett gyári fólia akkor inkább megvédem azt mert utána még egyszer nem lesz ilyen rajta.
-
S3R6PH
tag
Aham értem, sejtettem hogy a kernellel lessz a baj.
Az oldalon nem láttam, de azért reménykettem, hogy lehet az órajelet állítani.
Namindegy, megyek kernelt keresni. Amúgy szuper ROM, egyenlőre a legjobb amit eddig használtam, pl: a wifi problémám teljesen megszűnt, pedig ez eddig minden eggyes gyári rom alatt megvolt.Ésmég van egy csomó beállítás és optimalizációk amit sem a MIUI alatt sem az eXistenZ alatt nemláttam.....
-
tevike
senior tag
-
Pl mi nem kompatibilis ART-tal?
November óta használom az ART-ot, de eddig nem találkoztam olyan appal ami nem lett volna kompatibilis. Megjelenés után 1-2 hétig volt néhány app ami vacakolt, de azokat is frissíttették.
Egyedül az xposed nem megy ART-on, de mivel Az L-ben már alapból ART van, arra is át fogják írni. -
MaxxDamage
félisten
a "service" -t hogyan tudom a "tárcsázásnál" beírni ?
/lehet láma kérdés, de fogalmam nincs... ott a számok -nál a betűk is, de az istenért nem jövök rá hogyan is kell beírni a betűket.../ (meg van az a számod is ami elvileg ugyanaz mint a "SERVICE" szó... arra meg külön képernyő jön elő amit bezárva már nem tudok előhozni a beáll. menünél... nekem az kéne, hogy mindig betudjak lépni, ha akarok simán / egyszerűen)
L
-
S3R6PH
tag
Ez erdekes volt.....
Minden ugy csinaltam ahhogy mondtal, majd nyomatnam a CWM-et.
Megint var az USB csatlakozasra.
a feladatkezeloben kilovom az adb-t erre mekszalad, es egy csomoszor device not found es kilep.
Valami otlet?
Ugyanis.... ahhogy elinditom a CWM-et, azzal eggyutt startol az adb is!
Hogyan tudnam vegleg kiloni ez az adb-t?
-
S3R6PH
tag
Nem a root modszerrel van a hiba.
En azt nemis vitatom.
Eddig mindig a vrootal rootoltam meg a telot es ment.
Utoljara viszont ExistenZ 1.5.5 alatt doptam egy unrootot es ugy raktam fel a legujabb 4.4-est.
A toweroot felment szepen, de a Dual Recowery-t mar nembirtam felrakni. Na mindegy gondoltam magamban.
Eggyellore nezzuk milyen az uj STOCK ROM.Hat 2 nap elteltevel nem tettszett.
Legyalultam a flashtollal es felraktam a 4.2-est, es a regi jo megszokott modszerrel akartam folytatni.
De sajn nemment.
Az elso problema, hogy hiaba volt bekapcsolva az USB hibajavitas, a vroot nemlatta.
error: device not found..... X!
Majd press any key....
ok lesz@rom, majd a towelroot!
No azzal megvolt a root, de az USB DEBUG meg mindig nemoldodott meg, mert a Dual Recowey-nal csak var es var....
waiting for connection.....
ennyi
es ezt most zongorazom vegig 6X!!!!
valakinek valami otlet???
-
S3R6PH
tag
Nem is kerte.
Nemerted, vrootal nemtudom megrootolni a telot, mert hiaba van bekapcsolva az USB DEBUG a vroot nemlatja.
error:device not found...
es ez van 4X!!!OK a towelrootal megy, de amikor felakarom rakni a Dual Recoweryt akkor megint elojon az a hiba hogy nemlatja az USB DEBUG-ot.
Nemtom, kell valami extra driver a sonynak? Nemeleg az amit a Sony Companion feltelepit?
Ha megoldom hogy lassa az USB DEBUG-ot akkor megoldodott a hibam.....
-
S3R6PH
tag
towelroot megvolt, SuperSU szepen megy, de valamiert nemmukodik a telon az USB DEBUG.
A CFW-nel itt megall.
Hat meg mindig ott megakad hogy waiting for device connect USB cable now...
Olyan mintha be sem lenne kapcsolva az USB hibakereses....
Most ilyenkor mi van?
Amikor utoljara az ExistenZ Ultimate 1.5.5 fenvolt dobtam neki egy unrootot, de az nembefojasolja ugye?
Az OS-t is ujratelepitettem a mult hetvegen, eddig 8.1 Win volt fenn.
Dejo lenne rajonni hogy mi a gond........
-
-
MikitoLac
tag
Olvastam hogy a driverrel vacakolni kell valamit, aztán újraindítás stb. nem erről van szó, azt meg ne mond hogy mindenki tolja csak úgy a rendszereket a telefonra, mert akkor szétröhögöm az agyam. Én is frissítettem már nem azért szerintem az emberek 90% azt se tudja mi a flashtool. Na mindegy nem ez a lényeg hanem az hogy normálisan kéne menni nem egy flashtoolt kéne használni hogy visszategyem az előző rendszert. VICC. Gondoltam kivárom a köv. frissítést de a türelmem véges a telefon meg törékeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest