- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DefJamHUN #28380 üzenetére
ADB módba nem lehet valahogy belökni?
Kikapcsolt állapotban talán hangerő le + bekapcs egyszerre és úgy tenni gépre, valami ilyesmi, fastboot mód talán.
Ha meg kapsz ADB konzolt azzal elvileg le tudod kapkodni a fájlokat.Valaki hozzáértőbb emberke le tudná ezt jobban írni.
-
-
snake1977
őstag
válasz
DefJamHUN #27610 üzenetére
Még nem rendeltem onnan, de a kamerámat onnan szándékozom rendelni majd, árulnak használt bontott dolgokat, de írják hogy tesztelik a szállítás előtt a cuccot. A komplett csere sokkal egyszerübb, ott nem kell vigyázni az lcd épségére, mivel újat teszel bele, több technikáról is hallottam, pl. uv fényre kötő ragasztóval is ragasztják, a vízzáróságban a ragasztás sokat számít, láttam 1-2 videót amiben sima 3M kétoldalas ragasztóval ragasztják vissza, na az tuti gány munka, egy sima készüléknél még elmegy, de a Z-nél nem ajánlom, az UV ragasztó meg nem olcsó és speckó uv lámpa sem árt hozzá, de láttam még valahol ebay-en gyári (ha ugyan gyári) kétoldalas ragasztó csíkot ami ki van vágva a kijelző méretére, kb. 1k huf.
Youtube-on nézz körül ezeket a szavakat beütve "xperia z disassembly" [link] vagy xperia z lcd replacement [link], nézz meg párat, ha van állitható hőlégfúvód, még akár home made is meg lehet oldani, persze van benne rizikó, de kis ügyességgel nem ördöngösség, persze mindenki saját felelősségre álljon neki. -
darvinya
titán
válasz
DefJamHUN #27607 üzenetére
Attól függ melyik gyártmányú az érintő+kijelző, mert van olyan amit csak szigetelő olajjal raktak az érintőre és csak oldala van ragasztva.
Van ami rendesen ragasztot.Előbb szét kellene szedni, aztán kell rendelni.
Parts4Repair elég korrekt, az adják ami a leírásban szerepel. -
snake1977
őstag
válasz
DefJamHUN #27607 üzenetére
Úgy tudom OGS technológiával van a kijelző, tehát a digitizer egybe van ragasztva az lcd-vel, youtube-on van videó a szereléséről, hát nálunk nem tudom bevállalják e ilyen módon [link] , fut egy hírdetés hogy az allee-ban javitják de horror áron 25 lepedő a csere [link]. Egyébként vicc hogy ebayen pár ezres maga a digitizer, de lcd-vel egyben sem veszélyes az ára (az itthoni cserékhez képest), viszont erősen kérdéses a minősége. Egyszer cseréltem LG L9-esen digitizert, roppant érzéketlen volt az utángyártott, viszont amit a lumia 610-hez rendeltem az meg mintha gyári lett volna, nagy a szórás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest