Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: Ilyen élőben a Galaxy A36 és A56
- One mobilszolgáltatások
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
Akksit akartam cserelni de az uj akkumltor behelyezese utan nem adott kepet a telefon a regi akksit visszarakva sem, minden csatlakozo a helyen a szalagkabelen nem latszik serules egyedul egy milimeternyi darabon feljott a fekete vedo ami rajta van, ez okozhatja ezt? Vagy a feszigetestol szetment a kijelzo, vagy milehet? -
DefJamHUN
aktív tag
válasz
szaszaboy0 #28375 üzenetére
az adatok kellenenek rola....
egyszeruen nem hiszem el, hogy sehogy nemlehet letiltani azt a retkes kodot........ :@@@@@@
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
szaszaboy0 #28373 üzenetére
minta van Nekunk is, de 4.4 tol felfele eltoroltek ezt az elfelejtettem a mintat....
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
kszthly #28363 üzenetére
nincsen sajnos, már Ő használja nem buherálom neki, de már bánom...
próbáltam a flashtoolos 4.4-et de szerintem a minta miatt vagy nem tudom miért, de nem engedi feltenni....a myxperia nem találja meg szerintem nem is volt bekapcsolva ( pedig a Z2esemnél kipróbáltam, ha ott nyomsz egy zárolást és adsz új jelszót akkor az felülírja a gyárit... )
eszembe jutott a google védelme, ott is volt zárolás, de kidobta, hogy már van rajta zár így nem szükséges..
kezdek kifogyni... -
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem!
A párom betörte a Z kijelzőjét és Flegga ( bocs haver, ha nem így írod!) kollégával kicseréltük délután, de 3 hónap állás után elfelejtettük a feloldó kódot! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám visszahozni? Myxperia nem működik, mert nincs bekapcsolva a helymeghatározás, 5.0.2 alatt nincsen már elfelejtett jelszó, de én arra gondoltam hogy vissza teszem a 4.4.4 -et flashtoolal, data törlés nélkül, ez így mehet?
Mielőtt még valaki nekem esne, nem loptam, nem találtam a sajátunk, csak nem szeretném a rengeteg adatot lenullázni...
Köszönöm a segítséget előre is! -
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
Betört a Zm kijelzője, de nem folyt szét, csak nem érzékel! Akkor elég neki egy digitizer, vagy komplette kijelző? ( ha elég csak a digitalizáló, azt nehéz cserélni? ) -
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok! A parom sikeresen bezuzta a kijelzojet es erdekelne, hogy valaki rendelt-e mar hozza komplette kijelzot, ha igen mennyibe es honnan?! A masik kerdesem, hogy esetleg valaki csongradmegyeben nem e rakna rendbe esetleg ugy is, hogy O intezi a beszerzest is?!
-
DefJamHUN
aktív tag
Esetleg valaki nem tudna belinkelni a miui homályos kamera appjat ami mukodik stock 4.4.4en?
-
DefJamHUN
aktív tag
Hát rápróbáltam de természetesen 2 óra pörgés után talált sok fájlt, de csak egyesével engedte visszamenteni és úgy is 0kbos képeket kaptam! esetleg még valakinek valami hasznos ötlete?
-
DefJamHUN
aktív tag
Vagy esetleg egy program ami vissza szívná?!
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem! Nem régiben sikerült hozzá jutnom egy Z-hez, nagyon szimpatikus és megbízható telefon ( részemről ) bár nagy álmom volt lehet ezért vagyok elfogult! Viszont olvasgattam kicsit megtetszett a miui rá is mentem a dologra viszont cwm-ből mikor factoryztam elfelejtettem, hogy itt bizony a belső memóriát is kipucolja rendesen és ennek köszönhetően mindenem odaveszett igazából nem is érdekelne, csak a képek és a videókat sajnálom nagyon! Egyből felszúrtam gépre, hogy megnézzem, de ugye itt nem meghajtóként látja hanem csak az intézőbe! Esetleg valakinek valami tökéletes ötlete nem lenne arra, hogy hogyan tudnám a belső memóriát meghajtónak látszatni? Vagy esetleg egy másik rom amiben ez benne van?? Nagyon megköszönném a segítségeteket!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest