- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
typical bro
csendes tag
válasz
MaxxDamage #22262 üzenetére
Köszönöm a gyors választ és a tippet, de AirDroid használata nélkül nem lehet megoldani a fenti problémát? :/
-
typical bro
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A következő problémában kérnék segítséget: Sony PC Companiont és egy Xperia Z-t wifin keresztül szeretnék összekapcsolni. A program által leírtak szerint haladok, a párosításig elmegy, de rácsatlakozni nem tud. Próbáltam már, hogy gépről és telefonból is kitörlöm a másik eszközt, és elölről kezdem az egészet, de ugyanott vagyok: sikeres párosítás, sikertelen csatlakozás.
Valakinek van valami tippje, hogy mi a megoldás?
A segítséget előre is köszönöm!
-
typical bro
csendes tag
válasz
MikitoLac #21891 üzenetére
Köszönöm a gyors válasz, bár sokkal nem vagyok előrébb - amatőr vagyok ehhez, csak olyat találtam, a futó alkalmazásoknál, hogy "leállítás". Szerintem kicsit máshol járok.
Egy kisebb gyorstalpalót tudsz adni az ügyben, hogy visszategyem valahogy az eggyel régebbi szoftvert?
-
typical bro
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lehet már kérdezték korábban, így előre is bocsánat ha újra felvetem a témát.
Február közepe óta használom a Z-t, nagyon jó telefon, egész jól bírta szuflával, bár hagyott némi kívánnivalót maga után. A napokban megérkezett a KitKat frissítés, azóta még gyorsabban merül. Este 95-100%-os akkuval lerakom, reggel marad 25-30% úgy, hogy a STAMINA és a Merülő akku mód is aktív. Nap közben általában hasonló gyorsasággal merül.
Kérdésem, hogy miként lehet kiküszöbölni ezt a problémát? Valamint hogy lehet rá visszarakni az eggyel régebbi szoftvert?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest