- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
válasz
pepe091 #13217 üzenetére
A kérésedet nem láttam,bocsi.
Valóban olcsóbb,de nekem azonnal kellett és gondolom ott még van posta költség.
Amúgy ezek a Nillkin tokok milyenek?
Szerintem nem kötöttem rossz üzletet:gyári dokkoló,gyári gyors töltő,ez a tok,egy fólia szett előre-hátra,ingyenes kiszállítás 20e-re lealkudtam. -
SonyNex7
senior tag
válasz
pepe091 #13214 üzenetére
Csak ez nem az a tok, amit én rendeltem egy másik típus.
Amit linkeltél azt találtam itthon én is 25.00-ért.
Amit rendeltem vékonyabb minőségibb állitólag.Eby-en is 4700http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Folio-Side-Flip-Stylish-Leather-Case-Cover-for-Sony-Xperia-Z-/161019912429?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item257d88e0ed
-
rocks
aktív tag
válasz
pepe091 #13024 üzenetére
köszi
A fényerő autómatán van, és elég alacsonyan van így is amikor megnézem.Napról napra stabilabban működik az első napok beli zavarok után (gyors akksi merülés, stamina mód alatt 10%- fölötti éjszaka. Érintő képernyő akadozása. esti képek zajossága, stb.) az érintő képernyő pikk-pakk teszi a dolgát. Ma éjjel már csak 1%-ot merült staminában az akksim
Esti fotózást meg majd még tanulgatom, valszeg nem a legjobb erre a kiváló automata mód.WuuWuu:
Én a vásárlás napján 11%-ra lemerítettem...Azután 30% alá sose mentem eddig.
Amióta megvan a dokkoló, azóta meg 50% alá sem engedtem... -
sno14
tag
válasz
pepe091 #12681 üzenetére
Igen, leszedtem.
kali (#12676): egyenlőre úgy tűnik minden ok.
Studi (#12675): szerintem érdemes megnézni a my screen protector fóliákat, én találtam olyat ami nem csak, hogy kijelzőre és hátlapra tartalmazott fóliát, hanem a keretre/ajtócskákra is. Árban 1500 körül volt és jó minőségnek tűnt.
-
hito
nagyúr
válasz
pepe091 #12419 üzenetére
Semmi értelme és nem szeretek senki nyakára járni
Eladta, leszarja, már nem érdeke. Rengeteget üzletelek, tudom, hogy a befektetett energiát nem érné meg. Ilyenek az emberek sajnos, illetve a nagyon nagy többségük és természetesen tisztelet a kivételnek, ami egyre ritkább.
-
szunyi777
őstag
válasz
pepe091 #12144 üzenetére
Igen, ott csinálja ezt a felismeri-ledobja szindrómát....
Mondom, annyi változott, hogy már nem indulgat újra mióta ráttettem a SUS-ra.. Csak villog a led...
Ha csatlakoztatom, és nyomom a hengerőt, akkor felismeri, majd ledobja...
Egyfeszt... És nem lép tovább a telepités arról a pontról... Csak azt irja, hogy nyomjam a hangerő + csatlakoztassam!!!Lehet nincs elég villany még az elemben...
Nem kellene tölteni? -
-
kezdő
senior tag
válasz
pepe091 #12095 üzenetére
"When you create a backup before unlocking for the first time, then you will be able to restore to full factory state (including a locked bootloader). This means all DRM keys intact, Bravia Engine working in Album and last but not least your warranty when needed"
Erre gondoltam.
-
hito
nagyúr
válasz
pepe091 #12089 üzenetére
Na innentől akkor nem érdekel, hogy független-e vagy sem. Inkább veszek függőt 20eFt-tal olcsóbban és nyomom a LB-es romokat. Gondolom úgyse sokmindentől esek el. Nem fogok ennyi pénzzel többet költeni egy gyári független példányra, aminek ha nyitom a BL-ét akkor bukom a gariját, ha meg nem nyitom akkor semmivel sem vagyok beljebb egy szolgáltatós darabhoz képest.
Mindenesetre köszi, hogy rávilágítottál a dologra
-
hito
nagyúr
válasz
pepe091 #12087 üzenetére
Tehát hiába szánok többet egy gyári független, gyári garis darabra, ha nyitom a BL-t, akkor a garijegyet hajíthatom is a kukába (?). Minden esetben megnézik a szervízben? Ha bizonyíthatóan semmi köze a hibához a BL nyitásnak, teszem azt hardverhiba, akkor se javítják gariban a készüléket? Ez nem tűnik túl fair-nek.
-
Smiro
senior tag
válasz
pepe091 #12069 üzenetére
Pont úgy értette a kolléga
És még mindig nem töltöttem, 15 %-on vagyok. Épp emiatt nem érzem szükségét annak, hogy bármit töröljek azon kívül, amit így is tudtam, mert teljesen meg vagyok elégedve a telóval. A lányomnak (17) is ilyen van, neki volt hamarabb..., ő állandóan neten lóg vele, 1 napot neki is bír. Testvéreivel korlátlan beszélgetési idő nélkül, szóval ő valóban nyúzza is (bár a játék nála kimarad), egy napot simán bír éjszakai töltéssel. És még nem frissített... nem engedi, hogy piszkáljam a telóját
-
válasz
pepe091 #11660 üzenetére
én sem csak a teszteket néztem - bár azokban is azt mutatták ki, hogy nem kimondottan bír többet kijelzős használattal, minimális eltérés van csak a kettő között -, hanem próbáltam is, és nem igazán mutatkozik különbség, pedig arra is figyeltem, hogy ne az első néhány feltöltés után legyen tesztelve a z1.
azt mondanám különbségnek, ha például legalább 1 órával több mobilinternetet bírna azonos feltételek mellett, de nem, tényleg csak nagyon minimális az eltérés, ha mondjuk ilyen a kijelzős használat a szempont. igaz, csak lte hálón mentek, 3g módozatok alatt nem tesztelve, de ennek nincs sok jelentősége.
az tényleg megmutatkozott minimális teszteléssel is, hogy telefonálással sokkal jobban bírja, pedig abban a z sem rossz. -
(ADAMKA)
csendes tag
válasz
pepe091 #11414 üzenetére
Én személy szerint Display Tester -el próbálgattam.
-
skul0
aktív tag
-
Blue@X
senior tag
válasz
pepe091 #11315 üzenetére
Persze ez simán benne van hogy egyik szebb mint a másik, hiába egy kijelző technológia... Csupán az előző fórumozó kolléga IPS panelos kirohanása nem tetszett, mivel semmi valós adat nincs mögött, és mások átvéve ezt tényként kezelik majd...
És végre egy fórumozó akivel értelmesen lehet párbeszédet folytatni -
Blue@X
senior tag
válasz
pepe091 #11313 üzenetére
Hát egyik forrás se mértékadó számomra (bocsi, nem kötözködés). Itt a cáfolat az első linkedre:
"Update: The guys from XDA dug a little deeper into the issue and found out there was no hardware difference between the two screens. The only difference is in the calibration of the two panels and the selected themes (darker backgrounds for the Japanese unit and gray ones for the European one), which makes the contrast on the European Xperia Z look worse than it actually is."
És itt az említett XDA link: [link]
"You can see the similar display drivers being used by the international version & docomo version here.
So my point here is demo model or not. Docomo variant or not they all use the same LCD technology! There's no difference! "
Ez alapján ha még IPS panel lenne, akkor sem annyival tökéletesebb mint egy valódi, jó minőségű IPS panel (de továbbra sem értek hozzá, csupán elméleti síkon szeretném megérteni, és másokkal is megértetni hogy nincs akkora különbség)
-
Blue@X
senior tag
válasz
pepe091 #11311 üzenetére
Tudnál egy linket adni amin tisztán le van írva hogy van IPS (ténylegesen IPS panel) panelos Xperia Z? Mert nem nagyon találtam ilyen helyet ahol ez le van írva....
Olyat találtam ahol leírják hogy IPS, de ott is csak e-IPS panel, ami azért nem a legjobb IPS panel... Tehát ne az LG által gyártott "normál" IPS panelre gondoljunk, de jobb lenne egy olyan szaki aki ebben jártas..."Ennek persze ára van, vagyis fogalmazhatunk úgy is, hogy az IPS paneles kijelzőkön belül is megjelentek a belépőszintű termékek, melyekből hiányoznak a különféle extrák, amiket eddig a magasabb kategóriában megkaptunk, valamint maga a panel képességei is gyengébbek. Például az e-IPS esetében is ez a helyzet: alpixelenként 8 bit helyett 6 bit+A-FRC-t használ a színképzéshez, de ennek hatásait csak nagyon kevesen veszik észre (a TN+film paneleknél is FRC-t használtak)." Prohardver idézet
-
Deck
titán
válasz
pepe091 #11269 üzenetére
Amiket írtam tény.. A fakózás nem tény.a keresőt és a kiemelt használata igazán alap dolog lenne. Soha senkit nem küldtem el a faszba.. Szerkesztem a kiemeltet és itt is és pm-ben is sok embernek segítettem már.. Elhiheted nem miattam van kiemelt.. XDA-n én elboldogulok..
-
-
Deck
titán
válasz
pepe091 #11265 üzenetére
Nem estem
csak azok a hibák szoftveresek, user error
És van keresés, ezerszer leírtuk, vannak alapvető dolgok, na meg kiemelt hozzászólás. Nem egyből a telefont kell szarozni.. Na meg pl. ha az asztali gép lassú akad akkor nem az a szar hanem valami a gépen.. Ahelyett, hogy tudnák használni egyből a hardver a szar..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest