Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Van valami mód arra hogy hozzáférjek a telón legalább a telefonkönyvemhez pc-n keresztül? Mert tudtommal csak a képernyő feloldása után lehet , de arra sajnos egyik reggel rátérdeltem az ágyban teljes testsúlyommal , és a kis felületre összpontosított 92kg hatására sajnos leves minden. Szerencsére van egy Z2-m, de az eddig csak játékra netre, zenére volt használva, és jó lenne most abba beletölteni a Z telefonkönyvét a közös gmail fiók telszámain kívül is kéne azért jópár ami csak a telón volt mentve. Van erre lehetőség, vagy csak egy előlap csere után nyitható ismét?
-
Hol lehet aktiválni - bekapcsolni a 4G-t a vodánál? Ugyanis reménykedem benne hogy itt Győrben van. A készülék beállításainál a LTE / WCDMA/GSM van kiválasztva.
-
válasz
DrTechnoid #15854 üzenetére
ERRE esetleg valaki? Mert nem tudom hogy mi lelte a drágaságomat.
-
Miért van az hogy a frissítés óta a fényképek helyén csak fekete fóliák lapozhatóak a widgetben? Ijesztő.
-
-
-
-
Sziasztok tegnapelőtt a fényképeken fekete pontok jelentek meg rejtélyes módon. A kamerán ninvs semmi kosz. Mi lehet ez? Vízben nemvolt a teló.
-
Amikor megjelentegy újabb verzió, a sony asztali programja felajánlotta a frissítést amit végre is hajtottam azonnal. De viszont a telefonon lévő
- Update Center nevű - alkalmazás szintén felajánlotta a frissítést, amit viszont már nem tudom hogy fel akarok e tenni, mert szerintem az már galibát okozhatna. Valaki belefutott már ebbe? -
válasz
Zsmester89 #9893 üzenetére
Linket pls, mer engem lehet érdekel.
-
-
válasz
Levi113399 #9083 üzenetére
Ha független vásárlásán töröd a fejed, akkor a jelenlegi SIM kártyádtól vehetsz egy könnyes búcsút, és kapsz helyette 5000-ért egy micro-SIM-et a vodától. A jelenlegi vodás simed pedig arra jó hogy továbbra is a régi telefonodban csücsüljön , és életben tartsa hogy ébresztőóraként funkcionáljon.
Szerk
Bár lehet hogy az általad leírtak szerint is működik.
-
A mediamarkt visszaküldte úgy hogy nem csináltak vele semmit , mert a javítás nem tartozott a garanciális javítások közé, ugyanis a töltő részéből törött az egyik fémcsík, és utána én vittem el tetszhalott állapotban egy szerelőhöz,aki 6000-ér kicserélte , és ma került vissza hozzám
-
Nah visszakaptam a telómat, ma van először a kezemben július 11 óta. Szinte kibírhatatlan volt a hiáánya ...
-
válasz
darvinya #7377 üzenetére
Mivel józan életet élek (no drog no pia no cigi ) , és kellően sok zöldséget gyümölcsöt fogyasztok ahhoz hogy már a korai órákban is frissen és tudatomnál érezzem magam, és talán még azt is lehet mondani hogy épelméjű vagyok, ki lehet jelenteni hogy nem, nem erőszakoltam bele fordítva. A fordítva belegyömöszölés ritkán előferdült a régebbi telómon (galaxy ace), de ez a ritkán elkövetett esemény a 2 éves használat alatt sem tett akkora kárt a telefon csatlakozójában hogy valamiféle kárt is szenvedett volna az arégi kis Galaxy Ace készülék.Namármost az Xperia mindösszesen 60 napja van nálam, és meglepő módon megadta magát a csatlakozó. Ennyi a történet és még van néhány dolog ami említett nekem Kali pü-ben, és ezúton kérek elnézést a tájékozatlanságomért.
-
-
Ugyanúgy töltöttem mint előtte a régi telómat, csak annyi a különbség hogy ezen ez 2 hónapig tartott, míg a másik több mint 2 éve jó. Úgyhogy azért ne zárjuk ki a gyártót sem, mert nem egy 12ezres telefon.
Egyébként ha lőttek a garinak az se nagyon érdekel, az annál inkább hogy ennek a javítása mennyibe kerül? Mert akkor kénytelen leszek kifizetni. -
válasz
DrTechnoid #7343 üzenetére
Na megvan , az a gond hogy most tüzetesen átvizsgáltam a csatlakozást, az egyik fémszál hiányzik a telefonon lévő csatlakozóról. Totál kész vagyok, mert 2 hónapos sincs a cucc, ekkora bakit elkövetni gyártáskor szégyen.
-
-
Nagy gondom van a telóval, nem tölti egyik mini usb se.Először azt hittem hogy a madzag hibás, átraktam egy másikba, azzal se.Jelen pillanatban 28%on van, és lassan lemerül, aztán annyi, senki nem tud hívni.Gondolom a csatlakozás adta meg magát.210k-ba fáj ez a teló, ez véleményem szerint döbbenet.Ezt hol javítják? Győrben vettem a MediaMarktban.
-
-
Érdekes, ámde annál inkább semmitmondó információhalmaz jelent meg szép fekete háttéren, néhány dolgot ideírok hátha ki lehet deríteni belőle valamit
Phone Soft verzio : 1269-5309_10.1.1.A.1.253
GENERIC userFile System Version :
GLOBAL LTE_10.1.1.A.1.253S1 boot verzio :
1264-2309 S1Boot_LAgan_1.0_1_8meg még pár dolog.
Ebből talán valamelyik összetevő árulkodik a régió szerinti függőségéről?
-
-
Látom volt olyan akinek a 4.2.2 verzió van a telefonján, az enyémen egy azelőtti jelenleg.Ez egy gyári független készülék, de sajnos nem kapok értesítő egy programtól amit telepítettem (nevezetesen a Sony PC Companion).Nos, ez eddig szokott jelezni ha van valami letöltendő dolog, de ezt a verziót még nem óhajtotta felajánlani.
-
Listaáron, előfizetés nélkül
A készülék ára:
T-Pontokban és partnereinknél: 142 990 Ft
Webshop ár
5% kedvezménnyel: 135 840Nah ezzel hatalmasat buktam akkor , mármint anyagiakban
, bár még ezt a pár hónapot kifizetem azért. Meg nem hiszem hogy léptékekkel jobb telefont adnának ki jövő év elejéig , amíg letelik a törlesztésem.
-
-
-
Tényleg lehet tussantás közben használni? Mert nem igazán visz rá a lélek hogy víz alá tegyem.
-
-
-
Van olyan beállítási lehetőség hogy ne frissítsen wifi nélkül? Mert még nem szándékoztam túl nagy adatcsomagot vásárolni (most 500Mb van fórumozni stb) de ha mindig az van ha bekapcsolom egy wifi mentes helyen és elkezdi az adatforgalmamat szopni a google play akkor viszont kénytelen leszek.
-
-
-
-
-
Nagyon vigyáztam rá, de úgy tűnik nekem hogy itt ott megjelenik rajta pár mikrokarc, sőt bal alul egy körömmel kitapintható egyed is feltűnt.Szóval ilyenkor mi a helyzet? Tapiképernyő csere kerül ilyenkor kilátásba???
-
-
válasz
SkyS1gn #4929 üzenetére
Ez engem is érdekelne, úgyhogy utánanéztem a dolognak, és mivel van egy felesleges 8 Gb-s sd kártyám lehet hogy leformázom először ntfs-re, és ha úgy nem ismeri fel a verda akkor utána ext4-re.Csak nem most, mert péntek este van , és ilyenkor képtelen vagyok itthon ülni és kockulni
-
-
-
-
válasz
SkyS1gn #4702 üzenetére
Habár már vagy 4 napja kifizettem péjpélen, még mindig nem érkezett meg a ködös Albionból.De ha megjön akkor majd írok hogy mi a helyzet vele ha esetleg nem véleményezi senki.Ugyanis elővigyázatosságból még lehet hogy egy alumetál keretet is beinvesztálok a zsebben történő és szinte soha észre sem vehető alattomos hajtlítgatás ellen.
-
Rendeltem egy ilyet :
, ha esetleg valaki még ugyanezt vásárolta pár szóban összefoglalhatná hogy megérte-e a vásár.
Kali :
Köszi , egy jó passzentos fülest is érdemes a Sony-tól, vagy jó hozzá más is?Mert nem akarok tizezreket a semmibe hajigálni inkompabilitási gondok miatt.
-
-
Egy 2 éves Galaxy Acem volt ezelőtt, némileg erősebbnek tűnik ez.A S4 nem tetszik annyira , remélem nem bánom meg a Sony-ra váltást.
-
Köszi mindenkinek,erre nem gondlotam h régió miatt létezik ez a hiány.
-
Ma vettem meg a szép termetes verdát, és mivel ezidáig nem volt szerencsém Sony készülékhez van egy dolog ami elég furcsa.Nem találom a folder ikont, azaz nem tudom megnézni hogy milyen file-ok,stb vannak a memóriában.Micro SD-t még nem tettem bele, az valszínű látszana.Valaki meg tudná mondani hogy hol található egy könyvtár a telefonon?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest