Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
beloadjoker #12072 üzenetére
Én is azt mondom, hogy várd ki a N5-öt, de már a N4 is hatalmas előrelépés lenne. A topikjában többen nem sima S3-ról, hanem S3 LTE-ről is váltottak N4-re és mégis sokkal jobbnak mondják. Én Z-ről váltottam, és egy percig sem bántam meg.
-
válasz
beloadjoker #12070 üzenetére
Nem lehet eltüntetni nyomtalanul. Ha ennyire szereted a főzött ROM-okat, akkor vegyél egy Nexust. Ott nincs semmi megkötve.
-
válasz
beloadjoker #12067 üzenetére
Gondolom úgy értette a kolléga, hogy még ő nem rootolta. A CM-hez nyitott bootloader kell, mert le kell cserélni a gyári kernelt, és azt zárt BL-en nem lehet. Viszont ha függő telefont veszel, ott egyáltalán nem lehet kinyitni, sehogy, ha független, akkor ki lehet nyitni, de a garancia egyből elveszik.
-
minasm3
tag
válasz
beloadjoker #12067 üzenetére
Szia!
Talán adhatnál egy esélyt a Sonynak hogy helyrehozza nálad, azt amit a Samsung lerombolt (a hitet a gyári romok használhatóságát illetően.
-
Smiro
senior tag
válasz
beloadjoker #12065 üzenetére
Az aksi idő annyi mindentől függ, erre hogy lehet válaszolni? Most nekem 17%-on áll, 2 nap, 12 óra 6 perc 52 mp után. Van ebben vagy 2 óra telefonálás naponta, kb. napi 20 perc passziánsz, napi egy óra internet szakaszosan, és kb. napi 20 perc bt. zenehallgatás. Én nyilván nem tudom folyamatosan kihasználni a telefon képességeit, de nem is arra kell, hogy egész nap ezen lógjak. Dolgozni is kell... Szóval nekem ezt tudja, fényerőt alapra húzva ilyen használat mellett. Ja, root még nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest