- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SonyNex7 #13218 üzenetére
Szépen át**tak.
Amit linkeltem 2k-ért, arra nincs semmi plusz költség, ingyenes a szállítás Kínából.
Eredeti dokkoló 5k, gyors töltő 2k, tok 2k, fólia szett 1k. Kb 10-t húztak le rólad, de te tudod. Én a helyedben visszamondanám még (már ha neten rendelted.) De ha a gyorsaság megért 10k-t, akkor nem szóltam. Ebayről minden sokkal olcsóbb. -
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
válasz
SonyNex7 #13168 üzenetére
Nekem Head Case tok volt rajta, de rá kellett jönnöm hogy nekem jobban bejön ha nincs rajta semmi. Így tervezték, így használom
SD kártya mehet bele igény szerint egészen 64GB-ig. Class10 legyen ha rám hallgatsz, ebayen láttam már durván 7k-ért postával eredeti Sony 32GB Class10 SD karit bele. Az megéri.
Fólia jó kérdés, valaki szeret védekezni, valaki nem, én utóbbi táborát erősítem. No fólia, no karc, maximális élvezet -
Tomacko
őstag
válasz
SonyNex7 #13161 üzenetére
Akkor csak érted a lényegét
Pont erre akartam vele utalni, hogy nyugodtan vedd meg a t-mobilnál, viszont ha , akkor kénytelen leszel rá áldozni kicsit, hogy gyártói garis legyen a független telefon....az, hogy most amit be linkeltem párbeszédet a bolttal az a Z'-ről, csak illusztrálja a mondandót. Nyilván ugyanígy van eza szimpla Z esetében is csak más árakkal.
-
Tomacko
őstag
válasz
SonyNex7 #13153 üzenetére
És tegyük hozzá hogy Bolti garis és az is csak 1 év-re szól.
-
Studi
veterán
válasz
SonyNex7 #13151 üzenetére
8 napos cseregarancia fogalom nem létezik.
Online vásárlásnál van nyolc napod, hogy átnézd, kipróbáld a terméket, és ha nem tetszik, akkor sértetlenül, eredeti csomagolásban visszaküldd, és elállj a vásárlástól. Az eladó ezt követően 30 napon belül köteles visszafizetni a vételárat.
A Z nagyon jó telefon, nem hiszem, hogy bármi is tudhat jelenleg annyival többet, hogy +80e Ft-ot megérje ráfizetni. Az már csak presztízs-faktor, hogy tied lesz-e a legújabb, legmodernebb.
Én elégedett vagyok a Z fülesével, bár nem vagyok egy vájtfülő. Normál hangerőnél nem torzít, szép hangja van szerintem. Igaz metrón például, ahol kell az átlagosnál magasabb hangerő, én nem használom.Sehogy nem éri meg a T-nél venni. Azt nézdd meg, hogy tényleg van-e szükséged arra a méretű csomagra két évig, amihez kötöd magad. Jó eséllyel nem, és összességében rosszabbul jársz anyagilag, mintha megvennéd boltban kp-ra.
-
darvinya
titán
válasz
SonyNex7 #11062 üzenetére
Na de bocsi
Hát mivel nem bluetooth-os az egér az kilőve de azt mondod hogy van benne wifi
Hát már elég régóta van WiFi telefonokban.
Miért nem működik akkor a laptoppal az egér a vevő nélkül,amikor a laptopba van wifi?
Mert ez az egér nem szabványos, hanem idézet:
A fejlett, 2,4 GHz-es Logitech® vezeték nélküli technológia hatékony, megbízható kapcsolatot szavatol
A Logitech Unifying szoftver segítségével igen egyszerűen adhat hozzá rendszeréhez újabb kompatibilis egeret vagy billentyűzetetTehát se nem WiFi, se nem Bluetooth.
Magyarul rákényszerít a gyártó, hogy csak az Ő technológiáját használ és fizes.De kipróbálhatod a telon lévő Média kiszolgáló szolgáltatás, ami hasonló elven működik.
-
darvinya
titán
válasz
SonyNex7 #11045 üzenetére
Hát akkor boncoljuk a mondatod:
Micro usb-usb átalakítóból milyet érdemes venni, nem OTG-t -akkor normál kábel, nem mert
, kábel nélküli kellene(logitech mx anywhere egér vevő egységet tennék bele)?Akkor most neked mi is kell???
De akkor felvilágosítalak, hogy a Logitech mx anywhere wireless vevő egységet nem támogatja a telefon.
Hogy miért? Mert felesleges!
Telefon tartalmaz WiFi-t, Bluetooth-t! -
-
-
VeryByte
őstag
válasz
SonyNex7 #10807 üzenetére
Szerintem nem. Ahhoz szerintem kell a saját vevője, azt meg rá kéne dugni valahogy a telefonra. Ha mondjuk van egy OTG kábeled, bedugva a Z USB csatijába és a kábel másik végére pedig tudsz USB-s eszközt dugni, akkor van rá esély.
Én akkor már inkább valami BT-s egérrel próbálkoznék, ahhoz nem kell nyitogatni az ajtókat. -
Deck
titán
válasz
SonyNex7 #10269 üzenetére
Hát.. Ha fényképezés fontos akkor ott lesznek a telefonra szerelhető kamerák.
New Sony Honami picture samples emerge
A Z ára lemegy majd 110körülre a Honami 200lesz.
Sok pénzek ezek
Mire megvenném a Z1et már jönni fog a 2014es zászlóshajó tehát várok
-
Deck
titán
válasz
SonyNex7 #8887 üzenetére
Hidd el 2-3 nap hozzászoksz a méretéhez és fel sem fog merülni, hogy nagy lenne.
Mikor először kivettem a dobozból az első reakcióm az volt, hogy te jó ég mekkora ez (P-m volt még akkor)
de rá pár napra ez lett a természetes a P meg kicsi.Torrentezni lehet rajta. Én is szoktam n****-ról. Ajánlom hozzá a ttorrent pro-t az a legjobb a célra, csak úgy száguldanak a torrentek és nem volt vele problémám. Max 64GB-os memóriakártyát vehetsz a Z-be.
A külső winyót, hogy érte? -
soldier2
őstag
válasz
SonyNex7 #8748 üzenetére
Ha sok az 5" nézd meg a ZR-t (jövő hétre ígértek tesztet a Mobilarénán). Hardvare azonos a Z-el de "csak" 4.5". Sokaknak best buy azt hiszem. A Sony újra eljátsza amit anno az Xperia Ray-el, csak ez most sokkal jobb
. Z, ZL, ZR valahogy így képzelem, mikor a telefon neve nagyon hasonlít akkor kb ugyanazt kapom, nem mint One Mini vagy S4 Mini. Persze ettől még a One Mini és az S4 Mini lehet jó telefon (csak hogy flame ne legyen LOL), csak hogy köszönő viszonyban sincsenek a gyártó csúcskészülékeivel.
-
válasz
SonyNex7 #8748 üzenetére
A fóliát márka KERESKEDÉS nem cserél, ellenben a márka SZERVIZ igen. Viszont ennek hátránya, hogy egyetlen egy van az országban a Cordon electronics.
(#8751) Cris99
Semmi probléma 4.3-al. Itt is ugyan az van mint ahogy a Z-nél is, ha frissítés után nem volt factory reset, akkor előjöhetnek hibák. Ezért ajánlott visszaállítani.
A merülés meg pont, hogy ellenkezőjére változott. Kb 30%-al bírja jobban az aksi a frissítés óta. Így ha nem játszom, viszont folyamatosan van net, legyen az wifi vagy 3g akkor simán elmegy a N4 2 napig. Szóval csak pozitívat hozott a 4.3. -
5381
aktív tag
válasz
SonyNex7 #8748 üzenetére
Nem olyan vészes az 5". Baromi gyorsan hozzá lehet szokni, ha pedig kisebbet veszel, lehet egy hónap múlva már nagyobbat szeretnél
A hardware is nagyon jó, sok mag, sok memória. Kell ennyi az élvezhető használathoz.
Elő- és hátlapon is fólia van(láthatatlan, tartós). Elvileg a szerviz cseréli garanciában, ha megsérül, de én még nem olvastam tapasztalatot senkitől, ezzel kapcsolatban. -
Deck
titán
válasz
SonyNex7 #8607 üzenetére
Lecseréled a gyári launchert pl Apex-re és nem lesz ködösség.
Én 4col-ról váltottam 2-3 nap alatt tök természetes lett az 5colt a 4 meg már nagyon pici nekem. Az 5 az ideális méret szerintem.
Van rajta fólia elől, hátul. Vannak videók is. Tapétavágó késsel neki estek és csak a fólia sérült. De ha bármi lenne vele ingyen cserélik. De a Gorilla Glass2 és a Dragontrail üveg magáért beszél.
Nincs fájl méret korlát és 4-9gb-os filmek közt nézek HD filmeket.
Érdemesebb lecserélni. Nekem mh1c headsetem van volt ára de hifis és össze sem hasonlítható a kettő.
Csak oldalról szar, szemből tökéletes. Én úgy is csak szemből nézem a telefont tehát engem nem zavar.
Ajánlom elolvasásra a kiemelt hozzászólást!
Remélem minden kérdésed megválaszoltam.
(#8608) nyakoati A kernel flash kb 2mp nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest