- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
-
TomWexX
addikt
válasz
Mandarinn #39252 üzenetére
Szerintem nem lehet neten megnézni! Leírom a beállításaimat, hátha segít:
menü - kapcsolatok - hálózat - kapcsolatok - létrehoz (ha nincs ilyen)
Név beállítása: T-mobile MMS
Hozzáférésnév: mms
Hitelesítés típusa: Normál
Felhasználó azonosító: mms
Jelszó: mms
Protokoll: HTTP
Kezdőlap címe: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
Proxy címe: 212.051.126.010:8080
Tétlenségi idő (mp): 300Ha neked van ilyen az így néz ki?
Ezen kívül az üzenetek - 3pötty - Beállít. - Multimédia üzenetek - MMS profilokban a T-Mobile MMS legyen megadva!
+a többi beállítást ami a multimédia üzeneteken belül van nézd át hogy helyesen vannak e beállítva (pl. a fogadás beállításokban). -
-
tzolta
tag
válasz
Mandarinn #3267 üzenetére
Igen az nekem is furcsa volt. Viszont a többi műszaki cikkük az jó, sokat fejlődött a Samsung az utóbbi években, gondoltam telefonból sem dobnak piacra ócskaságot.
Néhány dologgal még van problémám, mint pl a szinkronizálás ami ugye a nokiánál egyértelmű volt, de sokat olvastam itt is meg más fórumokat androiddal kapcsolatban ezért szeretném ezt a lehetőséget kipróbálni, használni a waven. -
aadrian
csendes tag
válasz
Mandarinn #3131 üzenetére
Én nem tapasztalok semmilyen kattanást vagy sercegést a számok közt Sennh és AKG fülessel sem. A telefon hangminősége jó, nagyon jó, sőt... vess egy pillantást erre a tesztre (lap alja, grafikon, valami minél jobban közelíti az egyenes vonalat, annál jobb): Ez a wave
Nokia N97 (nem is rossz a régi nokiákhoz képest)
Iphone 3gs - ez bizony jó...és végül lássuk az én "régi" telefonomat: N95 8GB - SIRALMAS
ja, még egyet na... HTC "hatalmas" DESIRE és rajta van a grafikonon az SE Xperia X10 is!!! ez sem világbajnok
Ami a videókat illeti, nálam röccenésmentesen ment eddig 3db 720p felbontású MKV is.
4 divix szerűségből az egyik akad - by the way, ez volt a legszarabb felbontású. Én nem hiszem, hogy a ketyere hibája lenne. Nem véletlen az iphone-ra se tölthetsz divix-eket
. Át lehet konvertálni, és akkor 99,9% soha nem fog akadni
-
Erika10
tag
válasz
Mandarinn #2492 üzenetére
Amire kijön, a T-mobilnál addigra megőszülsz ez tuti.
Szerintem most az IPhone 4G re hajtanak. És különben is Egy csomó mindent letiltanak, rajta rátesznek, egy csomó felesleges dolgot.
Tudom, hogy nem egy kategória és sokkal jobban bele lehet nyúlni a Samsungba, de pl. a LG KC 910-men olyan dolgokat letiltottak, hogy mozgó képet nem lehetett kirakni háttér képnek i flash óra meg ilyenek. Holott a használati utasításába benn van, hogy lehet.
+ olyan pénzekért adják domino csomagba, hogy azért már kártya függetlent kapsz, ha meg elő fizuval kéred, akkor 2 év hűség, meg lehet részletre is, arról meg nem is beszéljünk, mire kinyögöd…..
Meg tanultam csak kártya függetlent érdemes venni.
Ha nincs pénzed egybe kifizetni,(nekem se volt) akkor érdemes a 0 % THM-et figyelni az e Digitalnál meg a Photo hall nál is most volt, ilyen akció. és nagyobb műszaki áruházakba is szokott lenni. Ezek általában 10 hónapra szólnak és nem 2 évre. és nem kell plusz havidíjat fizetned.
A telenorról ne is beszéljünk, kártya függetlenül 190 e adják pl. a HTC desire-t, nevetségesek. -
Erika10
tag
válasz
Mandarinn #2264 üzenetére
Nem lóg ki sehol a teló nagyon passzol. sőt kicsit nehézkes kivenni. de szerintem még tágulni fog egy kicsit. Nem kell gyömöszölni meg rángatni , de fogja rendesen .
Egyébként a pannonnál bele tudod próbálni , adni akarnak ilyen 3-4000 de azok ipfone ra meg x1 valók voltak.Kártya vásárlás
Az egyik műszaki áruházba kitalálták, hogy ne rakjunk bel 4 GB nagyobbat, mert fagyni fog a készülék.
Kis fordultam a boltból.
A pláne az hogy meg se kérdezte mibe kell csak , annyit mondtam hogy telefonba. -
Varszegig
veterán
válasz
Mandarinn #2253 üzenetére
Én valami ilyesmit tudnék elképzelni
Persze van hasonló rengeteg -
Rike
tag
válasz
Mandarinn #1671 üzenetére
csak egy letoltott jatekban amikor azt mondod neki hogy retry vagy mit ir ki! akkor nem toltotte be ujra! de ennyi nem a menet kozben!
es az asfalt autos jatekban egyszer inditaskor nem tortent semmi amikor azt mondta "tács dö szkrín"
ennyi! minden mas kozben eddig hibatlan! kopp kopp kopp -
opi064
tag
válasz
Mandarinn #1609 üzenetére
Szia! Az 5800 nokia után állíthatom, hogy jobb a hangminősége (azonos fülessel, nem sokkal,de jobb), az id tag szerinti szűrés szerintem nem probléma,(kivéve, ha egyenként akarod telerakni különböző előadóktól származó számokkal), mert szűrhetsz sokféleképp, sőt, beállíthatod a neked legmegfelelőbb szűrési módokat, amik között egy-egy érintéssel azonnal válthatsz. Én 2 félét használok: előadók és albumok
-
válasz
Mandarinn #1621 üzenetére
Az övé azért egy eléggé egyedi eset... A többi tulajnál nem voltak ilyen gondok eddig - vagy legalábbis hallgatott mindenki. Nálam rendben van a telefon, pedig nyúzom rendesen.
Destin4tor: Már dolgozik a MultiLoader
Szintén nagy öröm nekem, hogy ShpApp van benne, nem pedig ShpApp_HD. Az elmúlt időszakban Apps nélkül használtam a telefont -
tamasrs
csendes tag
válasz
Mandarinn #1614 üzenetére
Nekem egy Macbook-om van es ha "ejectelem" a usb mass storage-t, az azonnal visszamountol.. igy mindig kapom a piros lampat a osx-tol
Windows XP alatt a Kies nagyon lassu neha, de Vista !!! alatt jo (gondolom Windows 7 alatt ok)
Sajnos a osx-re nincs iSync, de gondolom kesobb lesz valami. En ingyen kaptam a telefont a bada developer rendezvenyen ugyhogy szidni nem szidhatom ...(ajandek lonak...).
Az viszont szemet szurt, hogy sok gyari Samsung top developernek MacB. Pro-ja volt es a rendezveny utan a feleseget (bnot) iPhone -on hivtak(nem Mo-n tortent...)
Amugy nagyon szimpi a telo. Valahol a 1.6 Androidnal van.. de sokkal profibbnak tunik elsore annal (a 2.0 vagy a 2.1 mar mas teszta foleg az irdatlan mennyisegu android app miatt naluk az elony) a hardver meg top 10
-
Laccyka.
csendes tag
válasz
Mandarinn #1614 üzenetére
Szerintem a Samsung telók az egyik legmegbízhatóbbak...
Sok sok éve Samsungot használok, de tönkre még nem ment.
Ejtettem, dobáltam stb őket, de kopáson kívül semmi bajuk nem volt.
Barátnőm is már vagy 6 éve használja és semmi baja sem volt soha.A Wave-emmel vannak bajok (nem nagyok), de restartolok és minden ok...
Tiszta Windows feeling... x( -
tamasrs
csendes tag
válasz
Mandarinn #1609 üzenetére
http://www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-review-480p6.php
itt leirjak hogy igen jo es van osszehasonlitas is (szamokban Noise ratio etc)
Amugy sajna nem tudd, vagyis nincs beallitasi lehetoseg arra hogy szunetmentesen jatszon le zenet.. talan majd kesobb a bada os. 2.0 -ban
Aktív témák
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest