- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Binyi01
aktív tag
válasz
AlesszaMusic #49985 üzenetére
2.0 - ban nem engedi átírni.
Nekem am 100 - on volt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
90? Én 63-ra állítottam és már azzal se lehet teljes hangerőre venni, mert leszakad tőle a fejem.
-
Teaway
veterán
válasz
Ha pl. az 5. sorban akarod módosítani az értéket, akkor érintsd meg a számbillenyűzeten az 5-öt. Várj, amíg a felső sorban a READ át nem vált WRITE-ra. Ekkor jöhet az alsó fehér sáv, majd az értékbevitel.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
AlesszaMusic #49983 üzenetére
Valamit biztos, hogy nem jól csinálsz. De ezt így neten keresztül nehéz lesz kitalálni.
A fenti módszer biztos, hogy működik. -
AlesszaMusic
csendes tag
válasz
AlesszaMusic #49981 üzenetére
Tévedtem.. Ez egy szar!
Hol elfogadja hol nem.. nem is azt állítja amit kiválasztok meg magától átteszi 0-ra.. nem tudom mit nem csinálok jól!
Az előbb elfogadta egy ideig utána megint nem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
AlesszaMusic #49981 üzenetére
Ez érdekes. Nekem ezzel a módszerrel sikerült megnövelni a fejhallgató hangerejét.
Az a jó, ha sikerült.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
AlesszaMusic #49978 üzenetére
Ahol meg akarod változtatni az értéket, ott a fehér felületre bökj rá addig - többször, gyorsan egymás után -, amíg elő nem jön a szövegbeviteli mező (mintha SMS-t írnál), add meg a kívánt értéket, OK-zd le, és kész! Ekkor lehet a megfelelő értéket megadni a szerviz menüben.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
AlesszaMusic #49976 üzenetére
Írd meg hol és mit állítottál el, megnézem mi a gyári érték!
-
Binyi01
aktív tag
válasz
AlesszaMusic #49897 üzenetére
Cserélj szoftot. Vagy esetleg gyári beállítást nyomhatsz.
-
TomWexX
addikt
válasz
AlesszaMusic #40784 üzenetére
A KIES sok mindenre képes. Nekem sem a valós adatokat írja ki.
(#40785) ADAM1337: Valóban jobb az android, de nem ezen a telefonon. Ugyanis még sok minden használhatatlan, pl. GPS amit lacus46 is kérdezett. De remélhetőleg a fiúk összehozzák a végleges verziót is a közeljövőben..
-
TomWexX
addikt
válasz
AlesszaMusic #40779 üzenetére
Ezek normális értékek, nálam is kb ugyanezek jönnek ki +- pár MB eltéréssel! Egy újra indítás elvileg az app free-t feltornázza 70Mb-ra.
Egyébként a storage-ben lévő adatok kellenek neked, és ott azt írja hogy "bőven" van még szabad helyed.
Pontosabban az alkalmazásoknak 588 mb, a képeknek zenéknek (media) pedig 384 mb. -
TomWexX
addikt
válasz
AlesszaMusic #40770 üzenetére
Ezeket az adatokat amúgy honnan olvastad ki? Ha nem a BadaSI-vel, akkor nézd meg azzal!
-
TomWexX
addikt
válasz
AlesszaMusic #40768 üzenetére
Beállítások - Alkalmazások - Telepítési beállítások
Itt is a memóriakártya van beállítva? -
Teaway
veterán
válasz
AlesszaMusic #40434 üzenetére
Nem kell villognia. Addig folyamatosan szürke, amíg nincs jel. Utána ződ lesz
-
DonMedve
addikt
válasz
AlesszaMusic #28633 üzenetére
Beállítások->Alkalmazások->Internet->Internetprofilok!
-
gamek!ller
őstag
válasz
AlesszaMusic #28601 üzenetére
Ügyes
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Grat!
-
ABal
őstag
válasz
-
AlesszaMusic
csendes tag
válasz
AlesszaMusic #28595 üzenetére
Áááá skacok! Sikerült!
Nehéz szülés volt de sikerült! És amúgy nagyon is egyszerű lett volna ha nem egy óra elteltével jövök rá arra hogy a hülye hibaüzi után ledobta a telót és hiába írta azt h megtalálta ez mégsem volt igaz!
Hnap jöhet a regedit trükk!
)
-
Varszegig
veterán
válasz
AlesszaMusic #28585 üzenetére
igen, sőt kell is a többinél.
-
Sógi
addikt
válasz
AlesszaMusic #28580 üzenetére
Nincs mit, jól nyomod, szorítok neked, h célba érj
Bátraké a szerencse -
Varszegig
veterán
válasz
AlesszaMusic #28578 üzenetére
full download és a boot NE legyen kipipálva semmiképp. és ez egy régi kép, azóta van fota is. (meg lehet más is.)
kuato: kamera fw-t nem is néztem, majd ránézek
cpu: többeknél volt ilyen, de elmúlt, valami indexelés futhatszerk: nincs új kamera fw a JL2-ben
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
AlesszaMusic #28571 üzenetére
Igen, a JL2= 1.2.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
AlesszaMusic #28567 üzenetére
Regedit trükkel csak a legújabbat, a JL2-t tudod feltenni, a Kies azt fogja ajánlani.
(#28569) kuato: én 102-es végűvel frissítettem, de ha ez is felajánlja, akkor mehet ezzel is. JL2/JL1 a legújabb.
(#28568) SlyChocolate pedig hidd el lesz aki vitatni fogja, a Bada és Wave "ellen harcosai" most épp nincsenek itt.
-
Varszegig
veterán
válasz
AlesszaMusic #28551 üzenetére
Az 1. hsz-ban ott a link a multis frissítésre, de ha nem csináltál még hasonlót se, és nem nagy kanyar a szerviz, akkor előbb próbáld ott. A multinál csak egy dolog számít: a boot-ot soha, de soha nem írjuk felül. Ha igen. és abba belefagy, akkor vége. (Sok leírában benne van a boot felülírása is, ez felesleges, veszélyes, kerülendő.)
-
Varszegig
veterán
válasz
AlesszaMusic #28521 üzenetére
ez melyik szerviz volt?
-
Varszegig
veterán
válasz
AlesszaMusic #28437 üzenetére
hopp, akkor lehet a memkari a gond! próbáld most bekapcsolni.
(1.2 jobb mint a JI5 ez nem kérdés)
-
ABal
őstag
válasz
AlesszaMusic #28437 üzenetére
Ehhez hasonlót nemrég én is tapasztaltam, hogy a memóriakártya miatt újraindult a teló. Nekem csak annyi volt, hogy törölnöm kellett róla egy filmet, és minden visszaállt a régi kerékvágásba.
-
Varszegig
veterán
válasz
AlesszaMusic #28435 üzenetére
hát ez szerviz szagú. mondanám, hogy próbálj meg egy multis frissítést, de mivel nem 100%, hogy segít, akkor inkább szerviz. (Ők is ezzel fogják kezdeni, és az összes adatod ugrik a telefonmemből.) Ha már ott vagy kér 1.2-es fw-t
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
AlesszaMusic #23807 üzenetére
Ez magától van, mert azon a területen valószínű hogy nincs 3G lefedettség, ezért átváltott GPRS-re. Lehet hogy hülyeséget mondok
De én így tudom.
-
Varszegig
veterán
válasz
AlesszaMusic #23807 üzenetére
G betű=GPRS. ahol vagy ott se 3g, se edge, a legrégebbi adatforgalom van a GPRS,a betárcsázós modemek sebessége.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
AlesszaMusic #23687 üzenetére
Nem csipog folyamatosan, mint egy csibe. Egyszer jelzi, azt se brutális hangerővel. Szerintem csak simán nem vetted észre.
-
sede7
tag
válasz
AlesszaMusic #23694 üzenetére
Ha jól tudom, egyszer csipog - amikor 99-ről 100-ra vált.
Viszont, ha arra vagy kíváncsi, hogy feltöltött-e, miért nem nézed meg a sarokban az ikont? Nekem úgy rémlik, hogy váltogat, amíg fel nem tölt. Vagy nem így van? -
F-ECT$
titán
válasz
Nekem csipog, pedig nem állítottam semmit. Persze nem folymatosan, hanem mikor eléri a 100%-ot, akkor csippan talán 2-t.
-
gamek!ller
őstag
válasz
Nekem csipog, de egyáltalán nem idegesít
Fontos neked, hogy csipogjon?
-
válasz
Nem némítottad le véletlen a telefont?
-
TomWexX
addikt
válasz
AlesszaMusic #23391 üzenetére
Azt honnan veszed hogy csak a hívás meg az sms van benne? Amit a my t-mobile-n látsz az a nyers hóközi forgalmad. Minden benne van: sms, hívás, adatforgalom, sőt ha van egy bizonyos számmal családbarát kedvezményed, ami ugye azt jelenti hogy ingyen beszélsz vele, még az is benne van. Számlazáráskor (hó utolsó napja 23:59:59:99) meg ráküldik az összes kedvezményt, net csomagot stb. és létre jön a valós összeg. Ez szerintem teljesen logikus...Úgyhogy ne parázz, nekem már volt olyan is hogy megnéztem hó végén hogy állok, akkor kb. 20000ft-nál jártam, majd a csekken 5600 ft lett szerepelt. Ezért felesleges bemenned a T-be, mert ugyanezt fogják elmagyarázni.
-
Polllen
félisten
válasz
AlesszaMusic #23383 üzenetére
Sajnos a T számlacsomagkövetése legtöbb esetben úgy működik, hogy gyűlik a költség, aztán hónap végén levonják a kedvezményeket... Szóval pl a mobilnetet számlázza normál tarifával, aztán hónap végén lehúzza az 500 MB-t "kedvezményként"...
De azt hiszem 75 forintért le lehet kérni a valós összeget a 1430-ban vagy sms-ben...
Samu store:
Én öszintén nem tudom, hogy mit vártatok. A többi okostelefonnál is hasonló volt a saját store-juk előmenetele... Először játékokkal nyomulnak, mert ezzel sok embert meg lehet fogni... És amíg nincs tényleg jelentős felhasználói tábor, addig lehet lesni a komolyabb app-kat... (ezek sokba kerülnek, kis felhasználói tábor mellett nem éri meg...) Pl. iphone-ra se a kezdetek óta van igo és tényleg értelmes app-k. Persze lehet belenyomni a pénzt, de azért "mindenpénzt" a samu sem fog beletolni...
Szóval eddig kisértetiesen hasonlít az appstore történetére ez is. Ott persze az apple - csak saját vélemény - exkluzívabb név volt, mint a samsung és a készüléknek is nagyobb hype-t kerekítettek.
Ahhoz, hogy ez gyorsan terjedjen el, hatalmasat kellett volna villantania a samu-nak, de inkább csak összeraktak egy jó hardvert meg egy saját oprendszert, ami hozza a kötelezőt (néha azt se, de vannak benne jó ötletek), de semmi kiemelkedő, amit a többiek ne tudnának. (kisebbet lehet bukni, és lassabban térül meg)
Így borítékolható volt, hogy nem lesz gyors terjedés... -
MerLinh
senior tag
válasz
AlesszaMusic #23383 üzenetére
ezt meg kell kérdezni hogy miez, lehet nincs aktiválva a neted, mindenkép panaszkodnék
-
peterk
senior tag
válasz
AlesszaMusic #23300 üzenetére
Azért elavult, mert az.
Ősrégi konténer formátum, ami csak azért létezik még, mert a ripper csapatok még mindig ebben rilizelik a dvdripeket. Figyelembe véve azt, hogy a torrent oldalakon évek elteltével is még mindig rarolva van a filmek többsége (értelmetlenül és feleslegesen), szerintem az avi is létezni fog még egy ideig.
A BRRippel és DVDRippel egyébként nincs semmi gond, nem HD igényeket simán kielégít.
A Wave-nek egyébként nem az avi konténerrel, hanem az xvid codeccel van baja. Valamilyen xvid paramétert nem támogat.
-
MerLinh
senior tag
válasz
AlesszaMusic #23305 üzenetére
huha az komoly =) hát ennyit tud ez a gép =) éjjelre berakod a konvertáló filmeket és reggel gyorsan rárakod a telcsire =)
a skype-ot én is várom, lehessen normálisan chatelni az asszonnyal míg nem lesz premium hub, mert a javás palringo egy rém...legalább akkor rendes verziót irattak volna a készítőkkel.
-
MerLinh
senior tag
válasz
AlesszaMusic #23303 üzenetére
őő milyen videókártyád is van?=)
-
MerLinh
senior tag
válasz
AlesszaMusic #23300 üzenetére
persze mert annyira nem elterjedt a hd itt és igazából nem sokan vannak akiknek egyáltalán elfut, de amig megelégszenek az emberek egy szar mozi rippel addig ne is várjunk mást =) szervizben dolgozom és sok gép került a kezem közé és kb mindegyik gép tele volt mozi rippel =/
-
bokrosolajos
őstag
válasz
AlesszaMusic #23291 üzenetére
AlesszaMusic:Freemake video converter, mint írtam. Egy ilyennel csak kiválasztod a filmet, aztán ráböksz, hogy Android
formátum és már tolja is
Ingyenes, és ma ez a leggyorsabb.
Jobb oldalon rögtön megnézheted intro videóban mit tud (semmit, csak gyorsan konvertálni)
Ha további segítség kell, küldj PÜ-t
De ahogy régebben írtam, DX9 kell a használatához !Ez van, lassú a géped
Khm. 1,5 Gigás xvid video már eleve gyanús ... -
MerLinh
senior tag
válasz
AlesszaMusic #23291 üzenetére
én egy 720p klipet raktam a telefonra kiessel és egyből konvertált mp4be és nem volt gond vele
-
Varszegig
veterán
válasz
AlesszaMusic #23211 üzenetére
A JH3 egy csomó akadást megszüntetett, de nem mindet. A későbbiekre is igaz ez. (JI2, JI+, JI5). DE! Ha lassú a kártyád, mert szar, akkor azért is akadhat. Ugyanis csak az xvid formátum akad normál esetben.
-
TomWexX
addikt
válasz
AlesszaMusic #23211 üzenetére
Nyomj a holdra/napra/felhőre/stb.-re, akkor előjön a részletes aznapi időjárás ablak, és ott a bal alsó sarokban lévő fogaskerékre menj! Azon belül meg már világos minden...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
AlesszaMusic #23207 üzenetére
A JI2 az újabb. Van már JI5 is.
-
TomWexX
addikt
válasz
AlesszaMusic #23204 üzenetére
Ezt ha letöltöd, és úgy ahogy van felmásolod a telóra (pl. az egyéb mappába), és a fájlkezelőben rányomsz, akkor a beolvasás után (ez lehet akár 10mp is) ki kell hogy írja hogy nem támogatott widget blablabla, folytatja? Ott igen, és feltelepül. Legalábbis fel kell hogy települjön...
(#23207): A JI2 frissebb mint a JH3. ABC szerint megy előre mindkét betű, előbb a második, utána az első. (remélem érthető
) Így tudod kikövetkeztetni.
-
válasz
AlesszaMusic #23204 üzenetére
Nem javítja a JI2 a filmeket.
A widgetekre majd valaki más mondjon valami okosat, én már nem emlékszem.
-
Varszegig
veterán
válasz
AlesszaMusic #23122 üzenetére
"Amúgy egy 4 év körüli gép 512 mb ram. Intel Celeron VPU 2.93 GHz."
Ajjaj. Ez elég erősen elavult kategória. Ráadásul a cpu is gyenge.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
AlesszaMusic #23145 üzenetére
Szerintem csak a sok ujjlenyomat miatt érezheted melegebbnek... Vagy sokáig világított... passz nem tom
-
Rotor82
aktív tag
válasz
Szerintem csak flesselsz!
Viccet félre téve, nem melegszik az, esetleg a kezedtől melegedik át, meg a fém amúgy is jó hővezető.
-
ABal
őstag
válasz
A hátlap az aksi miatt néha lehet melegebb, de a képernyő...?
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
AlesszaMusic #23129 üzenetére
Grat:
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
AlesszaMusic #23127 üzenetére
Az alaplapokhoz szoktak cd-t mellékelni amin Win/linux illesztő/driver progik vannak.
Ha tudjuk a típust akkor a gyártó honlapjáról is le lehet tölteni amennyiben szükséges lenne.?
Amúgy mikor bootol a géped és feljön az alaplap logója nyomsz neki egy "Pause Break"-t (a Scroll Lock melett találod) így megtudod állítani a bootolást és megtudod nézni mit ír ki.
Ki is a gyártója és a tipusa? -
SlyChocolate
senior tag
válasz
Milyen memókarid van?
Mivel régi a géped így lehet USB driver kellene hozzá amennyiben tudja az USB 2.0 szabványt.
Mert a 20-25 perc egy átlagos 700MB-1GB-os film felmásolásához ez nagyon sok idő.
Esetleg egy alaplap típusa segítene mit is tud az alaplapod.? -
Polllen
félisten
válasz
Valószínűleg az előlapi USB csak 1.0... Uh próbáld ki a hátsó portokat is!
-
AlesszaMusic
csendes tag
válasz
Ezt írja ki: [link]
Hátha így tud valaki segíteni.
-
ABal
őstag
válasz
AlesszaMusic #23090 üzenetére
Effektíve ennyi ideig tartott vagy csak ennyit írt ki az elején?
Mert nálam is időnként eszméletlen hosszúságra saccolja a másolást, aztán a következő percben néhány percre esik vissza és ennyi idő alatt be is szokta fejezni.
Bár, arra konkrétan nem emlékszem, hogy 1,5 gigát egyben másoltam volna.
-
AS
félisten
válasz
Valami nagyon nem stimmel....
-
Torry
addikt
válasz
Nézd meg, hogy konkrétan mennyivel másol.
-
Varszegig
veterán
válasz
az nagyon lassú. az usb 2.0 szabvány 60 M /s
(ugye 2.0-s portba dugtad, és a géped nem túl gyenge? az usb prociigényes) -
Lotusomega
senior tag
válasz
AlesszaMusic #22986 üzenetére
Na jah, elhiszem, én is gondolkodtam az eladásán meg kiderül mi lesz
-
Lotusomega
senior tag
válasz
AlesszaMusic #22983 üzenetére
Nekem csak a menü gombja nem tetszik a wave ii-nek, de lehet majd én is lecserélem rá mert főleg játékok alatt kijön hogy kicsi a kijelzője..bár a 4,3" még jobb lenne
-
Varszegig
veterán
válasz
AlesszaMusic #22983 üzenetére
vicces lenne, ha tudná valaki, mennyi az élettartama, mert 1 éve létezik
-
csabám
addikt
válasz
AlesszaMusic #22933 üzenetére
Varszegig: Jól szóltál. Ámen
-
Varszegig
veterán
válasz
AlesszaMusic #22933 üzenetére
miért lennének silányabbak? egyszerűen nem bírja kapacitásilag a samu amoled gyára. Jövőre avatják az újat, addig is kellett valami a piacra, ezért jön a wave II.
-
csabám
addikt
válasz
AlesszaMusic #22929 üzenetére
Többek között azért
-
Bukoba
tag
válasz
AlesszaMusic #22833 üzenetére
Üdv a Wave táborban! Kívánom Neked, hogy annyira legyél elégedett az új szerzeménnyel, amennyire én vagyok. Nekem nagyon bejött ez a készülék, mind használhatóság, mint minőség tekintetében. Ha vannak is problémái, azok olyan területeket érintenek, amik engem nem zavarnak.
-
Tocika
aktív tag
válasz
A plázáb már nincs.
A szigivil BT-csinálja a Darabos utcán.
Amúgy én kb 4 nap után vittem a telót frisíítésre. Igaz nem volt bajom vele csak zavart a T-s ikon meg a logó meg az automatikus időfirsíítés bug-ja.
Én azt mondtam, hogy rosszul mutatja az időt, újra indul meg ilyesmi és ezért kéne frissíteni.
De isten igazából nem is érdekelte őket, hogy mi baja van.
Megcsinálták és kész. -
Varszegig
veterán
válasz
A T-s sw-rel 2 nagyobb bajod lehet:
1) Aut. időfrissítés bug (1 órát téved a napló, de azt hiszem csak a nyári időszámításban.)
2) Lassabban talál jelet a gpskisebb gondok: nincs külön hang az email+sms-re, illetve Róma helyén a térképen Budapest van
Más: Egy fizetős app, de érdekes: http servert csinál a wave-ből
-
Varszegig
veterán
válasz
AlesszaMusic #22827 üzenetére
A többire válaszoltak. A Firm kérdésére: KIES most JI3/JI2-re frissít (a / után a CSC azaz a nyelvi rész verziója van), de ha megoldható, én JI2/JI2-re frissítenék, a JI2 firm a legbugmentesebb, nekem is az van fent.
-
victorio79
tag
válasz
AlesszaMusic: Örülünk hölgyem, hogy pozitív példát mutatsz. Ritkán akad olyan új tag itt aki akár csak az első hozzászólást is olvassa. De ha most készülsz Wave tulaj lenni akkor mindenképpen ráfér az emberre egy kis utánajárás.
- Nekem is T-s van. Bevittem Bp-en szervizbe, elmondtam mi nem tetszik (olyan problémák amik az újabb szoftverekben orvosolva vannak) és frissítettek kérdés nélkül. Pár napig kellett nélkülöznöm a telót. A Debreceni szervizről itt eddig csak pozitív visszhangok voltak, nem kérdeznek csak frissítenek. A garancia marad, de pár probléma is.
- JI3/JI2: JI3as firm a JI2es magyar nyelvvel. úg tudom ez a legújabb hivatalos, legalábbis nekem ez van.
- Ez nekem is noname, de ha elvileg hozza a leírtakat nem lesz baj. Valaki csinált már itt egy tesztet 10-15 fajta kártyával és mindegyikkel jól működött. Véletlenszerűen jöttek csak hibák amiket a telefon szoftver/hardver verziójának, vagy a memóriakártya tartalmának töredezettségével, kevés szabad hellyel próbáltak meg magyarázni. Ez még talány.
Szerintem nem döntesz rosszul a Wave mellet. Bár a vélemények megoszlanak a fórumon. Abban mindenki egyetért, hogy bár nem közel sem tökéletes, de elég izmos és szerethető készülék.
Remélem tudtam segíteni.
Polllen: Bizony mondom néktek, próbáljátok meg a SyncML-t. Rengeteg ilyen ingyenes szolgáltató van, én ajánlom a mobical.net-et. Egy az egyben feltöltitek a névjegyzéket és az közvetlenül szinkronizál a Gooleval. Aztán a Google pedig exchangen vissza a telefonra, és meglesz a 2 példány mindegyik névjegyből (1 telós, 1 exchange). kb. 10 perces meló, de ti csak 2 percet dolgoztok effektív, a többit a gépek végzik. Nem keveri össze a cuccokat és nagyon jó a kezelőfelület is.
-
Tocika
aktív tag
válasz
Én is Debreceni vagyok!
A darabos utcán a samu szervizben ingyen megcsinálják a frissítést.
kb 1 óra alatt meg is van.
Nekem jf4-et raktak fel és azt frissítettem utána magamnak kiessel. -
Polllen
félisten
válasz
A szervizben ingyen illene frissíteniük, ha létező szoftveres hibára hivatkozol... Bp-n csak egy helyen kérnek érte pénzt, de remélhetőleg mindenki elkerüli messzire.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest