- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
@matthew@ #46353 üzenetére
Ezzel szerintem nem kell törődnöd. Az a lényeg, hogy ha TE VALÓBAN használni akarod a csomagkapcsolt forgalmat, akkor egyszerűen bekapcsolod a menüben és kész. Amikor nincs rá szükséged akkor kikapcsolod és annyi. Ezzel a felugró ablakkal nem vesztesz semmit
eff
Töltsd le ezt a KIES telepítőt: Kies_2.0.2.11071_128
Telepítsd fel a gépedre. Ezután mehet egy restart. Ezzel megvoltál, akkor csatlakoztasd a telefont a számítógéphez. A telefon felugró menüjéből válaszd ki a KIES üzemmódot. Ha minden jól ment akkor csatlakozni fog a telepített KIES a telefondohoz. Csatlakozás után, amennyiben a te verziódhoz van elérhető frissítés, fel fogja kínálni a telefon szoftver frissítését. A biztonság kedvéért előtte mentsd le a számítógépre a KIES menüjében a névjegyzékedet. (elvileg a KIES frissítésnél megmarad minden, de jobb az óvatosság) Ezután mehet a frissítés. Viszont ha nem ajánl fel frissítést, akkor valami nem gömbölyű a telón lévő 1.0-val. Ebben az esetben marad a multiloaderers manuális frissítés. Viszont ha nem érzed magad elég gyakorlottnak, akkor inkább javaslom a szervizes szoftver frissítést. Ha van még rá garancia, akkor ingyen felteszik neked a legfrissebb verziót. -
duvi
nagyúr
válasz
@matthew@ #45953 üzenetére
A Password Admin gyakorlatilag egy jelszó tároló safe. Van egy mesterjelszavad amivel beléphetsz az itt tárolt adataidhoz. Ha illetéktelen kezekbe kerülne a mobilod, akkor se férnének hozzá az itt tárolt adataidhoz. Pl. jelszavak és kódok tárolására is jó.
Vannak összetettebb alkalmazások, mint a SmartGuard is. Ezek már nem csak safe funkcióval rendelkeznek. A legtöbb fileodat titkosíthatod/lejelszavazhatod/hiddenné teheted ezekkel a komplexebb biztonsági alkalmazásokkal. Pl. egy videódat/doksidat/képedet akarod jelszóval levédeni, hogy más ne nézhesse meg. -
leslieke
Jómunkásember
-
duvi
nagyúr
válasz
@matthew@ #44771 üzenetére
Inkább ne legyen több kikapcsolásod
A szoftver frissítésről lebeszélnélek egyenlőre. Mivel gyárilag 1.2-es magyar fiirmware van a Wave II-n, ezért nincs értelme feltenni újra ezt. A jelenlegi 2.0 béta viszont még nem elég stabil és nincs benne magyar nyelv (ha ez számítana). Remélhetőleg egy hónapon belül kijön a végleges 2.0 és azt már érdemesebb lesz megvárni. Ha előfordulna mégis a kikapcs vagy fagyás, akkor inkább csinálj egy rendszer visszaállítást. (előtte persze mentsél le mindent) -
-
Dhampir
félisten
válasz
@matthew@ #43944 üzenetére
Tapasztalatom szerint a Wave AMOLED kijelzője annyiban jobb lehet a SCLCD-nél, hogy amikor a Wave II-vel erős napfényben fotóztam, a témából szinte semmit nem láttam a kijelzőn, csak vaktában exponáltam.
A Waveben egyébként nagyobb háttértár található, mint a Wave II-ben?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
@matthew@ #43430 üzenetére
Ha kedved szottyant rá, neki is állhatsz fejleszteni, és akkor szinte biztosan lesz ilyen ingyen, mert pénzt nem biztos, hogy szereznél vele...
Ajánlom első leckének ezt a fejezetet!
Ha pedig kérhetem, legyen olyan, hogy a GPS szenzor értékei alapján válasszon egy képet a Flickr/Google helyekről és azt rakja be, napszaknak megfelelően mást és mást! hajrá!Remélem ezt az élcelődést is ugyanúgy érzed, mint a #43426-ban!
-
F-ECT$
titán
válasz
@matthew@ #40746 üzenetére
Teló memóriájába nagyon kevés cucc fér, és érdemes legalább 350 MB-ot szabadon hagyni, szóval egyelőre ne nagyon telepíts, vagy ha meglesz az sd, akkor telepítsd át rá. (Természetesen ha hagyod a telefon memóriájában, attól még tudod használni az sd betétele után is.)
Elvileg ha már 1x leszedted, és a fiókodhoz van rendelve (Kies-ben), akkor utána bármikor leszedheted.
Ha belefér vegyél 16 Gb-osat, Class elvileg mindegy, de én Class 4-et javaslok minimum.
-
JMC
tag
válasz
@matthew@ #38687 üzenetére
Próbáld ki a Route-ot, még mielőtt bármit is tennél. 30 napig le tudod tesztelni mennyire jön be, mennyire vagy vele elégedett.
Én anno kipróbáltam párszor, majd inkább vettem egy Wayteq x950-et (és hegesztettem rá okosba' Igot
). Szerintem a Wave kijelzője kicsi (figyelembe véve a mai autókban a szélvédő távolságát (70 centis karon mégse lifeghet a cucc...)), se álló módban, se fekvőben nem tudtam megbarátkozni vele. (Tudom-tudom ugyanaz a felbontás, node nem mindegy, hogy 3.3 vagy 5 collon nézi az ember ugyanazt.)
-
Polllen
félisten
válasz
@matthew@ #38517 üzenetére
A sortördelés az a funkció, hogy a weboldalakon megjelenő szövegtörzset (a széleit)mindig a kijelzőhöz igazítja vagyis olvasáskor nem kell jobbra-balra scrollozni, csak lefelé és felfelé. Borzasztóan hasznos funkció, ha olyan oldalakat néz az ember, amiből nincs mobil verzió.
3,3-s kijelzőn lehet egyébként netezni, de tördelés nélkül elég tré sztem. Pl. egy prohardver hozzászólás fekvő módban éppen még elfogadható méretben kifér a kijelzőre... Próbálj meg egy cikket olvasni így...Nyilván megoszlanak a vélemények, hogy mennyire van rá szükség, de ha tényleg netezésre használnád főleg, nézz utána és válasz másik telefont.
Update:
Ha lenne, akkor a szöveg nem futna ki a képből és el tudnám normálisan is olvasni...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
@matthew@ #38512 üzenetére
A Bada használható, jól kezelhető logikus felépítésű. Gyors, stabil. Én napi szinten netezek rajta 3G-n és Wifi-n is.
A böngészőről megoszlanak a vélemények. Sortördelés, full flash támogatás nincs. Ugráló címsor van. Nekem így sincs vele problémám. Alternatívaként javás Opera Mini telepíthető
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest