- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
nord_
veterán
Valaki a 8450-es hsz-emben lévő kérdésemre tudna segítséget adni?
("... Tehát: ugye a "gmail-es" google calendar-ral kompatibilis a Samu. Azt viszont mindenképp szeretném tudni, hogy csak az "Általános" nevű (alap)naptári adatok kerülnek-e át a telefonra (mint pl. az iPhone esetében), vagy pedig meg tudja-e pluszban jeleníteni az általam létrehozott naptári csoportokat? Pl. munka, otthon, stb ...")
Már csak ennyi hiányzik ahhoz, hogy megvegyem-e a telefont vagy nem... örök hála és egy sör a válaszolónak!
-
leslieke
Jómunkásember
Autós teszten nekem már megvolt: Bp, Örs vezér terétől az M5 autópályáig próbáltam. Jól navigált, ha eltértem az előre megtervezett úttól (mivel a 2 pont között több lehetséges út is van, szándékosan mentem másfelé, mint amit a progi javasolt), akkor utána abba az irányba navigált, amerre fordultam. Visszafordítani nem akart. A helyzetemet végig pontosan mutatta a térképen.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest