- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Aktív témák
-
Tompkins
tag
Velem ugyanez volt, hogy egyszer csak átállt arra, hogy az sms-ek a SIM-re jöttek, sőt, utólag kiderült, hogy sok sms meg sem érkezett a telfonomra.
Sajnos erre 2.0-n én sem találtam semmilyen beállítási lehetőséget, remélem, a véglegesben már lesz.
Én újraraktam a rendszert, azóta jól működik. Más ötletem nincs. -
Tompkins
tag
Erre valakinek van vmi ötlete?
-
Tompkins
tag
Sziasztok!
Újraraktam a rendszert (2.0 KH1 - korábban is ez volt), és azóta sem a Kiesben, sem a telefonon nem tudok alkalmazásokat telepíteni. A Kies a már többeknél látott hibaüzenetet dobja, a telefonos Apps meg a "Waiting..."-nél sosem jut tovább, nem tölti le és nem is telepíti egyik alkalmazást sem, hibaüzenetet pedig nem kapok.
Van vmi ötletetek, hogy mit lehetne tenni?
(Kies le-vissza volt már, memóriakártyát leformáztam, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
Tompkins
tag
Hát srácok, én sem bírtam ki...
Azzal, hogy beragadt a procim 99%-on, elkezdődött a lavina.
Először csak multiztam egyet, aztán ha már úgyis mindent töröltem, fel kellett raknom a 2.0-át.
És nagyon-nagyon tetszik!!!
Ráadásul a proci is helyreállt, ismét 1%-on pihen, ha épp nincs dolga. -
Tompkins
tag
válasz Dhampir #42579 üzenetére
Rájöttem valamire: Ha kikapcsolom a csomagkapcsolt adatok használatát, visszaáll 1%-ra. Viszont amint újra bekapcsolom, felpörög 99-re. Érteni nem értem, de valami összefüggésnek kéne lennie.
(Widgeteket töröltem, email szinkron kikapcsolva, úgyhogy nem tudom, mi vinné a netet, pláne ilyen terheléssel.) -
Tompkins
tag
Meghülyült a telefonom.
Tegnap óta folyamatosan 99%-on pörög a proci és nem tudom az okát. Widget-ek nincsenek, újraindítottam, akksit is többször kiszedtem, egyik sem segített.
Ha épp dolgozik a teló, akkor 5-20% közt üzemel, de aztán ha semmi dolga nincs, visszaáll 99%-ra! És persze 4-5 óra alatt totál lemerül, valamint melegszik rendesen.Van vmi ötletetek, amivel még próbálkozhatnék, vagy ez már szerviz-gyanús?
-
Tompkins
tag
Sziasztok!
Van egy kis gond: Ma hívni szerettem volna valakit, és egyszer csak újraindult a telefon. Ilyet már máskor is játszott, azonban most nem kapcsolt be, hanem a "Samsung Wave GT-S8500" feliratnál egyszer sem megy tovább. Folyamatosan csak eddig jut, majd újraindul. Közben meg erőteljesen melegszik.
10 hónapos a telefon, de eddig nem csinált ilyet.Kérdéseim:
Mással fordult-e elő hasonló?
Mitől lehet?
Hogyan lehetne magához téríteni?Köszi és üdv!
-
Tompkins
tag
válasz bokrosolajos #36011 üzenetére
Ez tuti fólia. A képeken tényleg nagyon furcsa illeszkedések vannak a hangszóró és a menü gomb körül. Szerintem az előző tulaj vette rá, és mivel eddig jól illeszkedett, észre sem vetted.
Alaposan összehasonlítottam a sajátommal a képeket és én látni vélem a Te fotóidon az "alsó" rétegben a saját fóliamentes kijelzőmet. Az előlapi kamera körül is nagyon furcsán néz ki az alsó képen. Mintha lenne egy plusz réteg.
Én is azt tanácsolnám, hogy próbáld meg leszedni a sarkoknál és ha egyáltalán hozzáférsz, az már fólia lesz. -
Tompkins
tag
válasz gamek!ller #34952 üzenetére
Gondolom: Beállítások -> Alkalmazások -> Hívás -> Összes -> Aut. elutasítás -> Ismeretlen -> pipa
-
Tompkins
tag
válasz Wheelbarrow #34246 üzenetére
Sajnos eddig is így nézett ki...
-
Tompkins
tag
válasz vidékiürge #34089 üzenetére
Én is kipróbáltam, előugrik az üres információs ablak és az OK lehetőség.
Egyelőre nem nyomtam meg, inkább kiléptem az egészből, de nekem sem indul az Apps... -
Tompkins
tag
válasz Wheelbarrow #33729 üzenetére
Érdekes: Az enyém is vodás és minden gond nélkül frissítettem még 1.0-án belül is újabbra Kiessel, valamint amikor megjelent az 1.2, azt is azonnal felrakta.
A videó meg nálam is Class2-es kártyára minden gond nélkül megy HD-ben (SanDisk 8GB).
-
Tompkins
tag
válasz Varszegig #32922 üzenetére
Vannak már kapacitív kijelzőhöz készült ceruzák is...
Ennek ellenére nem hiszem, hogy sok értelme lenne, bár 1-2 dollárért ki is próbálhatja az ember. -
Tompkins
tag
Van megújult, működő HVG app!
-
Tompkins
tag
válasz Con Troll #31169 üzenetére
Most, hogy előkerült ez a képernyő beégés téma, én is alaposabban szemügyre vettem a Wave-emet (2010. szeptemberi).
Hétköznapi használatban nem látszik, azonban az LCD teszt menüben a zöld háttérnél éppen csak, a kéknél már jobban látszik a felső értesítő sáv minden ikonja.Egyelőre engem is csak a tudat zavar, a telefon élvezeti értéke nem csökkent emiatt.
A gariztatás viszont engem is érdekelne. -
Tompkins
tag
Nem szeretném elkiabálni, de amióta fent van az 1.2 (lassan 2 hete), gond nélkül megy a Gmail-es push szinkronizálás (Exchange)!
Előtte nagyon nem akart nekem működni.
-
Tompkins
tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy az 1.2-es fw frissítéssel a kamera fw-je is frissül?
Csak mert úgy emlékszem, régebben arról volt szó, hogy szoftverfrissítéssel a kamera fw nem frissül automatikusan.Köszi a választ előre is!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Path of Exile 2
- Nyaralás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VPN topic
- További aktív témák...