Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Ferdzsoo #50096 üzenetére
Olyan nincs/ vagy ha akad 1. És már tudom is mi kell neked. Ehun van ni!
De ez sem Google-ről szedi az infót. Tudtommal, olyan nincs.
-
szimike79
őstag
válasz
Ferdzsoo #48864 üzenetére
Nekem az a szerencsém hogy nem kellett dolgozni menni. Be volt kapcsolva az automata időfrissítés, és nem állt át télire. Ellenben az időjárás widget szépen átállt, míg a rendszeridő egy órával többet mutatott. Ahogy kikapcsoltam az auto frissítést, átállt télire a teló is. Érdekes.
Tomajdon: A samfirmware megszünőben van, helyette lesz a sammobile.com. Ott megtalálod, de sokkal sz.rabb lett. Szerintem a samfirmware sokkal jobb volt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ferdzsoo #48160 üzenetére
Ez elég frankó: XE Currency
-
consono
nagyúr
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Ferdzsoo #47065 üzenetére
Miért lenne jobb, ha most indul a Wave III értékwesítése, amin már a végleges verziónak kell megjelenni?
Azt régebben is mondtasm, hogy a W III megjelenése után hónapokkal kaphatják meg a régebbi W készülékek, nyilván védendő az újszülött elsőbbségét... Lesz az Karácsony, de ahogy ismerem a Samsungot, akár Újév után is. Addig viszont kihopznak még 4-5 Kies verziót, amiből 1 lesz ami majdnem ugyanolyan jól működik, mint a 10 hónappal ezelőtti.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Ferdzsoo #46881 üzenetére
Nekem volt egyszer egy ilyen bajom. Legelőször én se nagyon mertem bevállalni a Multit, így maradt a patchereles valami, és miután meg akartam csinálni a PSH-t, egyszerűen nem tudtam. De mondtak mást is, nem tudom mi volt pontosan, valahol itt van elásva a fórumban.
A multi amúgy nem nagy cucc, annyi hátránya tényleg van, hogy törlődik minden. -
anrab
addikt
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Ferdzsoo #40365 üzenetére
A HW kifogástalan. Viszont a szoftver nem az igazi, és az az ami igazán böki a csőröm. Mint ahogy valaki már említette, hogy Android-ot felrakta, és egy benchmarkban a Wave valami 1500 pontot kapott (Galaxy Ace max 800-1000-et kap), ami azt bizonyítja, hogy a HW -val semmi gond nincs.
-
F-ECT$
titán
válasz
Ferdzsoo #40362 üzenetére
Ez nem sírás volt. Veszed X-ért, eladod Y-ért a kettő különbözetéért meg használod. Viszont az, hogy 2-3 év múlva is úgy nézel rá, mint újkorában, szerintem is kicsit túlzó. Egyrészt mikor kijött, akkor a legjobb volt hardveresen, mára ez nem igaz, valamint akkor nagyon ígértes rendszernek tűnt a bada, mára sajnos be kell látni, hogy lassabban fejlődik, mint eleinte gondoltuk.
-
-
JMC
tag
válasz
Ferdzsoo #38973 üzenetére
- A Galaxy 3 Samsungék low-end kategóriás droidos gépe 667 MHz-es S5P6422 procival (v6 ARM), a Wave-ben egy 1 GHz-es (ami ugye 1000 MHz) Cortex-A8 ketyeg.
- A G3 kijelzője 240x400-as felbontású TFT panel 3.2 inch méretben, a Wave 3,3" 480x800 Samoled (igaz pentile matrixos)
- A memória (RAM) mérete ugyanúgy 256MB (ami inkább a Wave-re nézve szégyen szerintem)
Ezek után csodálod, hogy a híresen jóétvágyú droid röcög a vason és nem olyan szép a képe?
Mondjuk érdekes, hogy a piac szerint a Wave 55k-t, a Galaxy 45k-t ér újonnan függetlenül. Ez szerintem egyértelműen a BADA sara.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ferdzsoo #38737 üzenetére
Format Factory is jó konvertálásra.
-
galmat89
tag
válasz
Ferdzsoo #38711 üzenetére
Nyilván ha van lehetőségem tölteni, akkor nekem is elég az üzemidő.
Én inkább az elvvel nem értek egyet. Ha nem bír 450 órát, akkor nem kell odaírni, de hazudni pofátlanság.
Ennyi erővel akkor a Suzuki elkezdhetné árulni a Swift-eket, hogy 500 lóerős, végsebessége 300 km/h, és csak 3 liter/100 km a fogyasztás...
Mert kb ugyanez a sztori ez is. -
JMC
tag
válasz
Ferdzsoo #38654 üzenetére
Főleg a magával a Wave-vel készült képek, de ezen nincs is mit csodálkozni. Feltételezem neked is TN paneles moncsid van, ami azért nem a csúcskategória. Viszont nézz meg egy rendes célhardverrel lőtt képet a Waven, majd ha van lehetőséged utána egy mondjuk S-IPS paneles moncsin. Mindjárt kiderül a valóság.
-
gazfickó
tag
válasz
Ferdzsoo #38397 üzenetére
Én is mondtam neki h nem egy kategória a 2. Csak ez miatt x8 at venni
... ráadásul szerencsés esetben nekünk is lesz talán egyszer AB... Majd beszélek a fejével, a kijelzőt (10-es fényerőn) kamerát, meg a fém házat már mutattam neki....
Meg a gorilla glass elönyeit is szemléltettem egy körzővel, nem kell mondanom az eredményt azt hiszem.
-
spawn21
veterán
válasz
Ferdzsoo #38165 üzenetére
Nem biztos, hogy azokra kell hallgatnod, akiknek nem jött be az 1.2.
Nekem átlag 3 napot bír az aksija (orba szájba ,megy a net, zene)
A böngésző nem olyan rossz, én speciel szeretem.
Nem fagy, nem lassú.Ha nem frissítesz elképzelhető, hogy pár hasznos programot fel tudsz rakni a szörnyetegre, mert kell neki az 1.2 Hidd el, kell a frissítés! Ha kijön a 2.0 mit csinálsz? Félszből nem teszed fel?
Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest