- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
snecizero #48936 üzenetére
Szerintem ez a két játék is már a 2.0-ra és a 100 ezres nyereményre készül: Space Escape, Asylum
-
leslieke
Jómunkásember
-
TomWexX
addikt
válasz
snecizero #46580 üzenetére
Nem is olyan régen, még ilyen véleménnyel dicsérted a telefonod, most meg már elakarod adni???
Hogy is van ez nálad??(#46582) nyesix: Kollégámnak is, és anno egyszer nekem is volt ilyen bajom a KIES-sel, de sajnos nem jöttünk rá hogy mi volt a gond.
Mindketten Win7 64bit-et használunk.
Más: Apa kezdőőőőődik......
(remélem értitek a célzást)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
snecizero #45101 üzenetére
A Badát egyébként a cég terelgeti az okostelefon mellett a televíziók irányába is, sőt egyesek szerint hosszú távon valószínű, hogy a tablet, illetve a notebook piacon is megjelenik a Samsung saját rendszere.
A cikknek ez a része igen érdekes számomra: Samsung TV-t akarok venni és egy Bada rendszerrel felvértezett tablet is tetszene.
-
F-ECT$
titán
válasz
snecizero #45101 üzenetére
Persze, hogy lement, mert már egy és egynegyed éve a picaon van. De aki új telefont vesz (már pedig ebből van csak bevétele a Samsungnak, a használt piacból nincs), annak számít, hogy mennyi a megjelenéskori ára, és ha annyiba kerül a Wave 3, mint a minden paraméterben jobb SGS 2 (ami amúgy is előnyben van, mert már hónapok óta folyamatosan reklámozzák, hypeolják), akkor nem sokat fognak eladni belőle...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
snecizero #44754 üzenetére
Azt még pár nap múlva nem lehet megvenni.
(#44755) Feree13 Az MS Live a törölt kontaktokat is megjegyzi..a KINT meg ezek szerint leszedi mindet.
(#44757) Orlin majd valamikor biztosan lehet Kiessel frissíteni. A független telefonokat!
(#44758) snecizero ha a letöltéskor nem jelezte, hogy fizetni kell érte, akkor nem fogsz fizetni. A vásárlást amúgy rögtön terhelik a számlára, ha van SMS értesítésed vagy internet bankod, akkor azok jelzik.
-
duvi
nagyúr
válasz
snecizero #44632 üzenetére
Mivel nem csak a samsung gyárt droidos telókat, ezért nem hiszem, hogy komolyabb hatása lenne ennek a badás piacra. Viszont eddig se szerettem az Apple üzletpolitikáját, pláne a termékeik túlárazását, de ezek után péklapáttal simogatnám az illetékesek fejét ezért a döntésért
Nem szeretem a droid rendszert de elismerem, hogy az SGS családdal nagyot alkotott a Samu
Szerintem nagy kár lenne, ha véglegesen kitiltanák Európából.
Ettől függetlenül természetesen a Wave II-t (talán a hármat) választanám újra, ha most kéne telót vennem
-
zoleee123
csendes tag
válasz
snecizero #44401 üzenetére
Ne ess pánikba! A sok kis apró fájlt mindig is lassabban fogja másolni kártyára/pendrivera...vagy bármire, mint egy nagy fájlt. Ez teljesen természetes dolog. Akár Class 4-esed van, akár Class 10-esed. A végeredmény mindig hasonló lesz. A sok kis apró fájlt egyesével olvassa és írja a kártyára. Nyilvánvalóan nem mindegy hogy 1 db 1 Gb-os fájlt akarsz másolni, vagy 10.000 fájlt, aminek szintén 1 Gb az össz mérete. Hidd el nekem, annak a memória kártyának semmi baja :-)
-
duvi
nagyúr
válasz
snecizero #44405 üzenetére
-Igen, ez egy memória tesztelő alkalmazás. Irás és olvasási tesztet végez.
Ha hibás szektorok vannak azt is kiírja.
-FAT-ot használnak a memkarik. NTFS-re véletlenül se formázd!
Ahogy leslieke is írta, a legjobb megoldás a telefonnal formázni.
Azt véletlenül sem lehet elrontani -
duvi
nagyúr
válasz
snecizero #44401 üzenetére
Ez nagyon alacsony írási sebesség egy calss 4-es Kingstonnak
Leformáztad a kártyát és így is 50 kbyte/sec az írás?
Az elméleti érték kb így néz ki egy gyári (és jól működő) Kingston microSDHC karinál:
Olvasás: 8,8 MB/sec.-ig
Írás : 6,5 MB/sec.-ig (de minimum: 4-5 MB/sec )
A fileok méretétől függően változhat az érték, de a minimumot hozni a kéne akkor is.
Javaslom neked is a fentebb linkelt h2testw progit ellenőrzés céljából. -
JoeNewcastle
csendes tag
válasz
snecizero #44353 üzenetére
Pár hónapja visszatérő téma ez itt fórumon. A HD felvétellel járó írási sebességet egy class 2-es kártya is tudja, ami ugye (elvileg) azt jelenti h a kártya minden egyes szektorára 2 MB/sec-el tudsz írni, a videó akkor szakad meg amikor egy olyan részére futsz rá a kártyának ami ennél lassabb. Ha jól emlékszem valaki tudta azzal orvosolni a problémát hogy másolt vmi nagyobb adatmennyiséget a memkarira, de ebben nem vagyok biztos.
Majd javítsatok ki ha tévedek -
Z_A_P
addikt
válasz
snecizero #44254 üzenetére
Nem sok user van regelve meg, es azokbol is csak az online-okat lathatod (mint egy chat-en),es csak akkor ha megfelelnek a te keresesi felteteleidnek: allitsd at keresesi tavot vegtelenre, ugy talan tobbet latsz. Vagy allitasd be hogy fiut+lanyt, mert lehet csak fiuk vannak fenn
(most epp 5 online)
Azért valakit felvehetnék próba képpen ,ha valakit érdekel írjon prívátba
Nem tudsz "felvenni", barkinek irhatsz aki epp online (ha van premiumod - de most ez ajandek meg), mindenkit latsz aki megfelel a te keresesednek.
De otletek johetnek -
doctorur
tag
válasz
snecizero #43854 üzenetére
Pont ez a lényeg. Ha Neked ok így a teló, akkor teljesen rendben van.
Ha valaki ezzel a HW-vel szeretne jobbat vagy többet az is rendben van, a bosszankodásával együtt is.
Az viszont tény, hogy sokan szeretnének változást (ergo nem elégedettek), hiszen nagyon sokan multiznak ebből a kis közösségből is, remélve a (sokkal) jobbat.
Én is szeretném, ha a 2.0 tényleg jó lenne, de a csilli-villi nem elég. Ha nem jön egy pár alapnak (pl voip) számító szoft, akkor a teló megy a gyereknek MP3-azni, meg videózni, én meg veszek valami "okosabb" telót. -
duvi
nagyúr
-
bokrosolajos
őstag
válasz
snecizero #43391 üzenetére
Stoppol a háromkerekű autó mellett az ember, megáll mellé egy autó
- Mi a baj?
- Durr defekt.
- Hm, nekem még sosem volt! ViszlátAutó elhajt, és így történik a következővel, és az azt következővel, és így tovább. Pedig csak emelőt kellett volna felajánlani a segítséghez.
-
-
TomWexX
addikt
válasz
snecizero #42794 üzenetére
Most próbáltam, még a 10minutemail-el is működik!
Csak akkor lesz necces a dolog, ha multival teszem fel a 2.0-t, mert akkor elveszik az app! Persze csak akkor ha kompatibilis lesz vele.
Közben találtam egy témát (Blood [SonicThemes]) 2800HUF-ért!
Na ki akarja megvenni??? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
snecizero #42729 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások -> Telepítés helye -> Memóriakártya
A Route66 Sync a fenti beállítás után a kártyára fogja másolni a térképeket.
-
Lotusomega
senior tag
válasz
snecizero #42662 üzenetére
Hűha, a 300kból 400 darab
anno kb symbianon is volt egy csomó vírusos meg rosszindulató beágyazott script, és mégse volt soha semmi gondom vele. Szóval ez sokat nem dob a rendszer népszerűségén sztem
Más: ez a control tower anno nagyon tetszett androidon, na meg is örültem h végre akkor badan is van, aztán rájöttem h ezen ak is fos képernyőméreten ezt sem lehet normálisan játszani úgyhogy uninstall
-
szimike79
őstag
válasz
snecizero #42619 üzenetére
8 gigást vettem, a 16 gigás még jobb lett volna ár értékben, de most ennyi volt rá a keret. Duvi linkjén még olcsóban meg lehet kapni, aki Budapesti annak tuti befutó. Én az Aqua-nál vettem, kicsit drágább, de nekem közelebb van, így jobban jártam, mintha Pestről rendelem.
-
TomWexX
addikt
válasz
snecizero #42195 üzenetére
Még egy helyről ki kell venni a pipát ha nem akarsz nyilat, egyrészt onnan amit leslieke írt (Nyíl kikapcsolása: Több -> Beállítások -> Kijelző és világítás -> Térképképernyő elrendezése -> Nyílnézet <-innen vedd ki a pipát.) másrészt pedig az ugyanott lévő Értesít mellől is!
-
F-ECT$
titán
válasz
snecizero #41867 üzenetére
Nekem a R66 nagyon nem jött be menü/kezelésügyileg, de állítólag meg lehet szokni. Jelenleg várják a R66 (térkép)frissítést páran, ami nagyon nem akarózik jönni. A Sygicet szidták itt páran, hogy miért, azt már nem tudom.
Én most a Sygic Aura-t nyomkodtam egy kicsit droidon (nem tudom, hogy ez mennyire hasonlít a bada-s Sygicre), elsőre szimpatikus volt, bár volt 1 elég komoly tévesztése: olyan útra akart bevinni, ahová csak a BKV buszok hajthatnak be.
Nem írod, de az NDrive is tetszett nekem, bár azt is szidták itt, merthogy késik 20, mások szerint 100 m-t. Szerintem egy kanyarodásra 2-300 m-rel korábban felkészülsz, így ez nem gáz, de valakinek számít.
-
Paca2
senior tag
válasz
snecizero #41830 üzenetére
én regisztráltam másik emil-címmel, arra megkaptam az 1400-at
1. Az utalvány csak egyszer használható fel.
2. Ha az utalvány összegét meghaladó értékű alkalmazást szeretne vásárolni,
akkor a fennmaradó összeget kifizetheti hitelkártyájával.
3. A fel nem használt egyenleg nem vihető tovább.eszerint célszerű min. 1400 ft-os cuccot venni..., nem lehet több 290-eset...
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest