- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kaji
tag
válasz
Viktojka #49062 üzenetére
Én ebay-en vettem. 6 db volt 1euro + ingyenes posta. Egy héten belül meg is érkezett.
[link]Nem védi teljes felületen az üveget, alul és felül kimarad egy kis rész, mert téglalap alapú, de nem zavaró. Árát bőven megéri.
Ugyanez a cég árul komolyabb fóliát is kicsit drágábban, ha ezek elfogynak, lehet kipróbálok egy olyat.
-
válasz
Viktojka #39991 üzenetére
Köszi, megnéztem, egyezik az enyémmel.
Úgyhogy nem hard code-olt trójai, az biztos.Az egyetlen dolog ami lehet (és innen nem látszik) az az, hogy ha a 3D-s rajzolásba bemész, a saját szerverétől kérdezi meg a fizetési módot, és abban benne lehet a címzett szám meg az egyéb paraméterek (mondjuk a szerver eldönti hogy magyar vagy, ezért egy magyar emelt díjas számot ad meg célpontnak...) de jóváhagyás nélkül nem szabadna lefutnia.
-
válasz
Viktojka #39988 üzenetére
Átnéztem a Graphviewert, próbáltam JD-GUI-val visszafejteni, ránézésre nincs benne kártékony kód, ami ilyen magyar emelt díjas SMS-t küldene. De hogy akkor hogyan lett ami lett, passzolom.
Az egyetlen SMS-küldő rész a "Get Graphviewer 3D" formon van, de ez az én telefonomon (szerencsére?) még működni se akar igazán.
-
Paca2
senior tag
válasz
Viktojka #38936 üzenetére
sztem az az ügyes, h 600 üzenetet tárolsz....
alapból el nem tudom képzelni minek...
+ nem tárolok semmi személyest viszonylag könnyen ellopható/hagyható eszközön
(ha meg nem személyes/fontos akkor szemét)így jár aki fészbúkot használ
(bocsánat azoktól, akiknek a FB az élete) -
szimike79
őstag
válasz
Viktojka #37279 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de hála istennek mostanában ez bírja a legjobban.
És remélem élvezhetem még egy jó darabig minden gond nélkül! Az elmúlt 12 évben nem voltak gondok a telefonjaimmal (nagy részük SE volt), de az utóbbi időben bepótolták rendesen a kütyük a bosszúságot. Vagy csak kifogtam annó a jó telókat, vagy az újjabbak minősége nem az igazi! Hála istennek a jelenlegi körülmények között a Wave az üdítő kivétel. -
-
appel
őstag
válasz
Viktojka #30382 üzenetére
engem sem zaklat sokat az r66..max kétszer akar visszafordítani az általa először tervezett útvonalra, aztán már feladja és 2mp alatt arra tervez, amerre én is menni akarok
persze ez csak akkor izgalmas, ha ismered az utat, egyébként úgyis arra mész, amerre mondja
ja, és ha jól emlékszem van benne valami útakadály megadása is, ez csak aktív navigáció közben aktív...szóval lehet fikázni, de nem olyan rossz ez, csak rá kell szánni egy kis időt a nyomkodásra (természetesen nem vezetés közben).. -
the radish
senior tag
válasz
Viktojka #29065 üzenetére
Nem csak irodai életmódot folytatok, ezért óvatosságból is beszereztem tokot és fóliát.
(Tok: [link])Fóliát ugyaninnen rendeltem, semmi extra, uni, 800 pénz volt.
Jól védik a készüléket, semmi különbség nincs a tapiban fóliával, vagy anélkül. (Pedig sokan azt hiszik...)
-
Paca2
senior tag
válasz
Viktojka #28204 üzenetére
töröltem a gmail fiókomat(klienst) a telón, majd létrehoztam újra
Email Address: Enter your full Gmail email address
Password: Enter your email password
Incoming Server: pop.gmail.com
Incoming Server Port: 995
Outgoing Server: smtp.gmail.com
Outgoing server (SMTP) port: 465
Encryption: TLSPC-n gmail fiókodban engedélyezed a pop3-at
"pop engedélyezése a mostantól érkezett levelekre" -
-
tamasrs
csendes tag
-
TomWexX
addikt
válasz
Viktojka #25161 üzenetére
Én csak annyit hallottam erről a témáról hogy a szolgáltató kitudja függetleníteni nem kevés pénzért (kb. 20k). Ha nagyon érdekel hívj fel pár mobil üzletet (GSM line, Nextel stb.) és kérdezd meg hogy tudnak e wavet függetleníteni.
Ettől a nokia fényezéstől hányingerem lett.
Előbb vennék alcatel one touch clubot mint nokiát.
<- Ez az én szubjektív véleményem nem akarok vitát forralni belőle, és nem is Zack kollégával van bajom csak a nókijával...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- PS Plus előfizetések
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest