- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
hoodoo86
tag
válasz
nyesix #50785 üzenetére
Exchange fiókot kell létrehoznod, contact szinkront bekapcsolod. Amikor új kontaktot veszel fel, legalul (2.0) ki kell választani, hogy az exchange fiókba mentsen. Sajnos automatikus mentési hely megadására nincs lehetőség (vagy én nem találtam még meg). (1.0 - 1.2-ben volt menüpont rá, de nem működött
) És ha rossz helyre veszed fel, akkor ki kell törölni, és újra felvenni, mert áthelyezni egyesével nem lehet. Ha jól láttam a 2.0-ban van funkció arra, hogy a telefonban levő összes kontaktot áttold exchange-re, de ezt még nem próbáltam.
Ugyan ez a helyzet a naptárral is.
-
nyesix
senior tag
válasz
nyesix #46565 üzenetére
Sziasztok!
két különböző gépről is próbáltam kies en keresztül frissíteni a telót (wave 1), de mindkétszer ugyanaz a hibaüzenet jött. Kiest mindkettőről leszedtem, a legújabbat újrahúztam, de az eredmény ugyanaz nem frissül. Elindul, majd a lenti hibaüzenettel eláll, és le is csatlakoztatja a telefont. Majd újra csatlakozik a kieshez....
ki érti ezt?lehet hogy a telefonon nem jó valami az usb? driverrel kapcsolatban?
újra lehet ezt húzni valahogy?
köszi a segítséget! -
-
JMC
tag
válasz
nyesix #31245 üzenetére
Nagyjából nekem is ment ilyen feltételekkel (nekem 8-tól 6-ig) két napot a teló (ha nagyon megszaladt a szám meg a fülem délután hazafelé feldugtam autóstöltőre, míg hazaértem töltött rajta annyit, hogy az esti telefonokat még kibírja. Ma viszont reggel 3/4 héttől ~10ig megette a töltés harmadát, ami ugye nagyjából 10 óra alatti totális lemerülést jelent úgyhogy egyáltalán nem is használtam (a sync ment csak 8-tól). Kissé értetlenül állok az eset előtt :S
Varszegig: megvolt a restart is, igaz azt már nem vártam meg, hogy volt-e valamilyen hatása, mert rá öt percre kitöröltem a sync profilom. Mostanában kissé türelmetlen vagyok
-
Rotor82
aktív tag
-
nyesix
senior tag
válasz
nyesix #28167 üzenetére
sziasztok
reg patc után 1.2 fw van a telefonon. Sem a 102 es sem a 2.0 KIES nem látja telefont.... tud valaki megoldást erre? köszVarszegig
ez mi pontosan?
"3) KIES a frissítés után nem ismerte fel a telefont, ugyanúgy mint a regedites frissítéseknél, eszközkezelőben kidobás, és újratelepítés megoldja." -
Varszegig
veterán
válasz
nyesix #27387 üzenetére
én azt gondolom, ez nem fw hiba, hanem valahol a felhőben (a samu serverek és a cééges szervered közti kommunikációban) van a hiba. Azaz bármilyen firm jön, ez nem fog megjavulni. Én 1.2 nélkül is hibátlanul használom a végest hónapok óta. Mi a céges szervered? Exchange, kerio?
-
TomWexX
addikt
válasz
nyesix #19440 üzenetére
Igen és a képeken az is látszik hogy vízszintesre is lehet hajtani, és még kiegészítem hogy 360fokban lehet tekergetni!
Viszont szerintem Magyarországon nem is nagyon lehet ilyet beszerezni úgyhogy mindenképp ebay-ről kell rendelned!
leslieke: Akkor hajrá!
Az RPAS Express úgy tűnik megbízható! Még emailt is küldött hogy köszöni a vásárlást és x napon y légi futárral küldi az árut! A töltő is megjött egyidőben a tartóval, de az felől nem kaptam semmi féle tájékoztató emailt!
-
nyesix
senior tag
válasz
nyesix #19266 üzenetére
céges xch : újabb felvonás JI3-as fw el:
reggel 8.00-tól kéne menni a szinkronnak, telefon semmit sem szinkronizál.
rányomok kézzel-> kapcsolódási hiba,->írok mailt magamnak pc ről, de semmi nem jön a telefonra-> felb@szom magam, hagyom a fenébe az egészet -> negyed óra múlva beszinkronizál mindent, és azóta is megyki érti ezt?
-
válasz
nyesix #18831 üzenetére
Rosszul erted. Minden 3rd party alkalmazas bugos, amikor az on screen billentyuzetet probalja hasznalni. Az persze mas kerdes, hogy mivel keves az ertelmes app, valoszinuleg ugyse szedsz le semmit, amiben talalkoznal vele.
Csabi42: Igen, ujra kell raknod ezek szerint, sot az STune-nal torolgetest is meg kell csinalnod, hogy fusson a hatterben,
-
Varszegig
veterán
válasz
nyesix #18826 üzenetére
nem lehet JH1 a fw-ed. Max: JH3/JH1, azaz JH1 a csc verziód. Amit most a KIES felajánl szerintem az a JI3/JI2. Én a JI2/JI2-re frissítenék a helyedben, de az a vonat már elment kies-szel, max multival tudod. (A JI2/JI2 szerintem az egyetlen olyan fw az 1.02-ben, ami bugfree.)
-
sede7
tag
válasz
nyesix #15913 üzenetére
Ha csak a kivágást/átméretezést érted szerkesztés alatt, akkor nem érdemes vele bíbelődni, mert amikor megadod, hogy melyik képet szeretnéd az adott névhez rendelni, akkor kapsz egy keretet, amolyan pogácsaszaggatót, amibe szabadon beleillesztheted a képet, miközben nagyíthatsz-kicsinyíthetsz. Kellemes dolog.
-
-
carlosca
tag
válasz
nyesix #13309 üzenetére
Szia, kikapcsolt állapotban vagy bekapcsolva nem ébresztett, mert a kikapcsolt állapothoz be kell még álltani valamit.
Jó oké most olvastam el, hogy nem volt kikapcsolva bocs. akkor meg valszeg az volt a bibi hogy nem volt a nap beállítva, én biztos ami biztos úgy szoktam belőni hogy ébresztés minden nap és így nincs gond úgy is kilövöm mikor már ébren vagyok így ha nem kell nem ébreszt akkor is.
-
user137
őstag
-
-
user137
őstag
válasz
nyesix #11849 üzenetére
- fel lehet venni mást is a naptárban az évfordulón és a találkozón kívül?
NEM, ez a kettő van csak- lehet külön csengőhangot belőni az sms hez és az e mailhez?
IGEN.- és rendesen szinkronizál az xch -el? (jelez a találkozók előtt?)
IGEN jelez, nekem minden xch bejegyzésem heti ismétlődő lett (Exch2003), én szóltam!de megcsinálhatnád saját szakállra, oszt meglássuk mi lesz belőle
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
nyesix #11849 üzenetére
Köszi mindenkinek még 1x.
"- fel lehet venni mást is a naptárban az évfordulón és a találkozón kívül?
nem
- lehet külön csengőhangot belőni az sms hez és az e mailhez?
igen
- és rendesen szinkronizál az xch -el? (jelez a találkozók előtt?)"
nemtudom."van valahol valami spec ahol az egyes firmek változásai le vannak írva?"
nem néztem még, de gugliban esetleg samsung wave firmware changelog, vagy ilyesmire rá lehet keresni.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
nyesix #11814 üzenetére
nyesix: XXJF4/XDJF3 a jelenlegi, és XXJH3/XDJH1-re akarja frissíteni.
Várd meg, amíg végzek, de egy kicsit még töltöm, mert 30%-on volt az akksi, így nem akarom elkezdeni, kabalából.
Ja, még egy kis segítségkérés, Urak: a memkarin ami van, az is elveszik? Vegyem ki belőle vagy lementsem (zenék, videók, képek, pdf-ek)?
DonMedve: "
Ez a jó hozzáállás!!"
Most még röhögök...
Mixi10-nek is köszi a pozitív mosolyos hozzáállást! -
user137
őstag
válasz
nyesix #10566 üzenetére
nem mutatja, mikor jár le a 30 nap úgyse. egyébként a 31. nap reggelén, csak a naptáradba fel kell írni
a teljes európa 50 ajró "for a lifetime", amiért még pont nem kapni használható navit... jól van kialakítva az ár, csak hát nem kevés.
amíg nem kell nagyon, vagy amíg nem jön meg az nDrive, addig egyelőre kínzom magam a pozíciómutatással... (igaz ezzel az 50 ajrónál többel olcsóbb a készülék, mint mondjuk egy N8 lesz, úgyhogy még simán megéri).
Aktív témák
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- K(V)M kapcsoló. Okés, de milyet?
- További aktív témák...
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest