- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Igen lehet. pl.: ezzel az Alkalmazással.
-
szimike79
őstag
A fejlécben át tudod rendezni a sorrendet, és ha megnyomod a hívás gombot azt látod rögtön, amelyiket akarod.
Goldmen75: Azt már mi is nagyon várjuk elhiheted, főleg a véglegest.
atala: Nincs mit, nekem is beletelt egy kis időbe, mire rájöttem. Engem is zavartak az sms-ek a híváslistában.
-
SeriouS_77
tag
A Wave egy jó TELEFON, és ennyi. Ha többet szeretnél akkor felejtős.
A kamera jó, csak nekem is elkezdett szarakodni az autófokusz, így nem is eröltetem a használatát.
A filmeket ugyanúgy konvertálgatom, mint az e51-re (70% akad).
A böngésző jobb lett az 1.2-ben.
Nekem ha játékot indítok üvölt a telefon, minden firmware alatt.
A wavet már vagy tízszer multiztam, a galaxy mini-nél, még nem éreztem szükségét.
Egy halom PDF-et nem nyit meg alapból.
A navigáció megfelelő, leszámítva a 20m késést.
A push mail néha szarakodik, nem is bohóckodok vele.
Amúgy meg ezekre a dolgokra semmi alternatív megoldás nincs.
Még sorolhatnék biztosan hibát, de ennyi elég ahhoz, hogy a polcon pihentessem. -
Polllen
félisten
A levelező kliens buta, hosszabb leveleknél a válasz megírása és a visszaolvasás együtt problémás. A böngésző nem tördel. A gps egyszer 3 sec alatt talál jelet, néha órákig semmit. (volt újraindítás is közben), a javas google maps sok minden, de kevésbé használható.
A többit, ha volt is, már elfelejtettem.Klasszikus telefonnak és fényképezni, videót felvenni valóban jó kütyü.
-
F-ECT$
titán
Nem csak az a kérdés, hogy mit tud, hanem hogy hogyan. Pl írja a kolléga, hogy ezeket csinálja:
-telefonálok - ez ok, bár pl rögzíteni ha jól tudom nem lehet (androiddal igen
-sms - ez is
-wifi - ezt nem emelném ki, mert ez csak a kapcsolódási mód
-messengerezek - ok
-játék - óriási lemaradás a többi platformhoz képest
-internetezek (opera minivel érintős, de a gyárit is szoktam használni) - nincs tördelés, nincs flash
-gps - sokat kell rá várni, nincs igo, a megvehető r66-on régi térkép van csak, de végülis használható
-txt formátumú könyveket olvasgatok - nem jellemző tevékenység, de ok
-filmezek - szaggat, nem lehet a feliratot csúsztatni, így feltöltés előtt a sorozat minden részénél meg kell nézni, hogy passzol-e
-tv nézek - ok
-fényképezek - okÉn még írok: csak pénzért van folder player; szintén csak pénzért van office szerkesztő; a push nem megy rendesen; elfogy a memória néhány alkalmazásnál és netezésnél.
Szóval papíron sokat tud a wave, de szinte minden főbb területen hibákkal / hiányosságokkal küzd. Ez persze szinte minden más telefonnál is van, de a bada esetén iszonyat lassan oldódnak ezek meg (vagy inkább nem).
-
appel
őstag
Számlaszám xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Devizanem HUF
Számla elnevezése xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Forgalom típusa VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL
Könyvelési dátum 2011.05.26.
Értéknap 2011.05.26.
Összeg -560
Ellenoldali számlaszám xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 11.05.24.
Ellenoldali név
Közlemény SAMSUNG GMBH 2,090EUR 0,
*B: 1202390670a másik pedig:
Számlaszám xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Devizanem HUF
Számla elnevezése xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Forgalom típusa VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL
Könyvelési dátum 2011.05.18.
Értéknap 2011.05.18.
Összeg -560
Ellenoldali számlaszám xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 11.05.16.
Ellenoldali név
Közlemény SAMSUNG GMBH 2,100EUR 0,
*B: 1202390670szóval nálam rendben van
-
appel
őstag
én is megnéztem a terheléseket, viszont nálam minden rendben van...
az összes tétel 290Ft, 560Ft, tehát ami ki volt írva, a fizetés viszont euróban megy, és árfolyam függvényében az 560Ft-os bejegyzések 2.090, 2.100 eurós fizetések a Samsung felé, úgyhogy nem én fizetem az árfolyamváltozást, hanem Samu "bukik"...
persze inkább én, mert a 2 euró helyett kicsit felfelé kerekítettek a forintos árakkal... -
victorio79
tag
A MyIP nevű ingyenes progi méri mindkettőt. Ha a Wifi be van kapcsolva azt mutatja, ha nincs akkor a csomagkapcsoltat. Ezenfelül ad még egy kis plusz infót is (IP cím, átviteli sebesség).
Teaway:
Pedig vannak, főleg itt vidéken. Bár már egyre ritkább. -
leslieke
Jómunkásember
Wifis forgalommérő szerintem nincs. Minek mérni, amikor ingyen van...
Valutaváltó widget: XE-currency
-
Fogash
tag
Hát nekem kvára nem akarja...
Se IP-vel, se IP nélkül. Megadom a "nyilvános" mappa megosztási nevét, de semmi, csak "hálózati hiba". Igaz, a hálózat sem egy egygépes-routeres cucc. Az én PC-m egy switch-be kapcsolódik dróttal, aminek egy másik portjára van dugva a wifi-router, amihez a wave kötődik. A switch-be megy még a router is, amin meg VPN is fut.
mellesleg a letöltés sikerült, de a kártyával fizetés SMS-e még nem jött meg (kb 2 órája fizettem)
-
-
JMC
tag
Ne hallgass rám, tényleg van. Kezd lyukas lenni a memóriám. Varszegig írta is a pontos nevét.
-
-
atala
addikt
Talán meg lesz a hiba. Az internet profiloknál, nekem 3 szerepel. Vodafone live!, Vodafone MMS, VF Internet. Ha a vodefone live!-ra állítom, akkor nem jól jeleníti meg, de ha a VF Internet.re, akkor minden rendben.
Az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy nézzem meg az internet beállításoknál , hogy mi a hozzáférési pontom. internet.vodafone.net-nek kell lennie. Ezt én nem tudom sehol megnézni, állítani! Hol kell ezt?
-
FYI: Akkor rosszul választottál, mert mérések ezt nem igazolják különösképpen (ld.: Display Power Consumption szakasz).
(#38658) Varszegig: Elvben miért járna garanciavesztéssel? Jópárszor ki lett már puhatolva, sőt az első hozzászólás is ennek fényében íródott, miért kéne megint visszamenni a sötét, rettegő középkorba?
-
duvi
nagyúr
Van rá külső alkalmazás. PocketSafe a neve. Most akciós áron meg lehet venni 560 Ft-ért. Ha nem akarsz fizetni érte, akkor van egy általános védelem a személyes adatokra: Beállítások/Biztonság/Adatvédelem.
-
-
Piet
csendes tag
A teljesen fekete szerintem sokkal jobban nez ki, csatoltam kepet.
Az egyik boltban az mondtak, h ami naluk van az sotet szurke majdnem fekete (?) ez az amit ok "black" neven arusitanak. Nem tudom hanyfele szurke arnyalat letezik, amit eloben lattam az eleg vilagos volt. A neten lehet talalni "grey" ill. "ebony grey" elnevezesekkel is, de, h ugyanazt a szurke arnyalatot takarja-e, az kerdes.
-
CoolBoy323
nagyúr
köszi, megnéztem, de 79k van írva, és 1 év gari...
de a gyártó nem 2t ad rá mostmár??@Pollen: mert van ott több előfizetésem is... azért tetű röviden, mert pl mikor van egy kis gond, rögtön elkezdenek csúnyán nézni rád, és átvágni!! igen, megpróbáltak többször átvágni!!! aki nem ismeri a fogyasztói jogait, azt úgy átvágják, h csak pislog, mint hal a szatyorban utána...
-
JMC
tag
Amennyiben a garancialevelen szerepel a készülék gyári száma (anélkül nincs is értelme ugye), a vásárlás helye, dátuma, akkor az ide vonatkozó nem tudom hanyas számú jogszabály alapján a forgalmazónak kutya kötelessége elfogadni számla nélkül is. NINCS olyan törvény, hogy a garancialevél csak számlával együtt érvényes (céges számlára vásárolt eszközöket elég körülményes lenne garizni például).
-
duvi
nagyúr
A kijelzőn lévő akksi ikon alapján gondoltad 50%-osnak, vagy megnézted a rendszerinfóban és ott írta ki konkrétan, hogy 50%? Az ikon ugyanis néha kicsit lassan reagál és ezért kicsit csalóka az általa mutatott érték. Lehet, hogy 30% volt csak a valódi szufla? (bár akkor is tovább kellene bírnia)
Az üresjárati terhelést nézd meg. Stabilan 1% kell, hogy legyen ha minden ok.
-
-
-
Varszegig
veterán
1. hsz-ban van szó a premium sochubról. (Különben is egy jó olvasmány
-
Teaway
veterán
Értem.
Teljesen jó, amit mondasz, az üzletben nem részletezik ki, ezért néztem meg a honlapon:Mobiltelefonok 2011.április 1-től 2 év korlátozott Samsung jótállás*
*értékesítéstől számított 1 év teljes körű kötelező jótállást és plusz 1 év „limited manufacturer warranty”-t biztosít. A "limited manufacturer warranty” csak a készülék test 12. hónap utáni meghibásodásnak kijavítására vonatkozik, de nem nyújt semmiféle addicionális jótállást a készülékkel együtt értékesített tartozékok tekintetében.
Tehát az akkumulátorra sem vonatkozik. -
dusa71
csendes tag
Atala üzenetére:s8500 orange tipust vettem engem is érdekelt a téma ,akkor sorban óra ikon,belül a menüben 4 fül van etső az ébresztő + 3 stb tehát ébresztőre újjal beállítod amit akarsz utána ment ha jól csináltad akkor egy zöld pipának kell lennie az ébresztés mellett ja és az automatikus bekapcsolást be kell kapcsolni és oké nekem az volt az első amikor megvettem.
-
-
bokrosolajos
őstag
Júniusig csak el tudod dönteni, nem ?
Figyi, ha lesz ilyen telefonod, 30 napig ingyen kipróbálhatod a navigációt, és utána eldöntöd, kell-e. De szerintem nem fog feljebb menni az ára június után sem a Route 66-nek.
Van alternatívája is, az Ndrive illetve a Sygic. Mind a kettő fizetős, vagy warez. Ha zavar a support hiánya akkor ezek persze felejtősek75 ezer ezért a telefonért egyáltalán nem sok, ha össze hasonlítod mondjuk egy HTC Desire-el, ami 1 évesen, használtan kerül ennyibe, meglepődsz. Nekem az a másik kedvencem a jelenlegi mezőnyből, de fotó/video terén nagyon gyenge, főleg a Wave-hez képest.
Elszomorodok, amikor 39-ért(!) látok hirdetést.
Sajnos a buta emberek, akik nem értenek hozzá, eladják, mert csalódtak benne, meg mert azt hallják a TV-ben, hogy egy Androidos telefonnal mindent lehet :
A másik, amitől a szőr feláll a hátamon, mikor egy Galaxy 3-hoz vagy hasonszőrű fos telefonhoz hasonlítják, mikor HW szintjén ua mint az SGS, viszont aluházas, szép, dedikált fényképezővel, hívásmegszakítóval, vakuval(!) 1Ghz, 256 MB RAM, 512ROM, 3Ds kari
Ezek után gondold újra az árátEgy okostelefont sem láttam eddig, ami olyan gyorsan bootolt volna, mint a Wave. Pubokban az androidos haverok folyton telefonnal a kezükben mutogatják egymásnak a hét droidos szívásait
Bárkit megkérdezhetsz, én nem védem a badát, mert egyszerűen a Samsung üzletpolitikája, elképzelése defektes... Viszont ahogy már előttem említették, felhasználói szinten sokkal jobban szeretem magát az OS-t, mint az Androidot.
Egy ideje minden napomon azon rágódok, eladjam/megtartsam.
Hiányoznak nagyon az appok, amik a Marketen vannak, még úgy is, hogy 120 telepített van a telómon.
Ellenben nem vagyok rútmájer, engem nem érdekelnek a FW frissítések, csak használom arra, amire való: telefonálok, netezek, játszom vele (TV-n is), HD videokat rögzítek, fotókat (panoráma,makró) készítek vele, utazáskor navizok.Ha pedig a kezemben tartom, megnyugszom, valamiért ragaszkodom hozzá.
Ennyi. -
appel
őstag
1, miért láttál már olyat, amire akármit rá lehetett rakni ?
2, igen (nem, de főleg igen)
3, van ingyenes (nálunk csak az érhető el), és van fizetős is (ne gondold, hogy androidra is minden ingyen van, warezről meg ne is beszéljünk...)
4, http://www.samsungapps.com -
Speedy86
aktív tag
1: Így van, mint minden operációs rendszernél. Persze javas progik felmennek rá.
2: Lehet sokan nem értenek majd velem egyet, de az OP rendszer nekem jobban tetszik mint az android. Vagyis nem az op rendszer a hátránya a telefonnak, hanem a support.
3: Magyarországon egyenlőre nem lehet fizetős programokat elérni, de persze az értelmesebb dolgok fizetősek, mint mindenhol.
4: alul lehet állítani országot, ha magyarra állítod csak ingyenes progikat találsz ha átállítod pl UK-ra akkor megnézheted a fizetős kínálatot is
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest