- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Aktív témák
-
sede7
tag
válasz
Cypresss #26037 üzenetére
Csak kíváncsiságból (nem bántásból) kérdezném, hogy milyen külföldi fórum?
"E-mail akármekkora lehet" c. részhez annyit, hogy az adatforgalom lényege, hogy forgalmazott adatmennyiség után fizetsz - alkalmanként bizonyos egységekre felkerekítve. Tehát egyáltalán nem mindegy, bár tény, hogy csak szöveg esetén minimális tud lenni az adatforgalom.
Azt meg csak halkan kérdezném meg, hogy a külföldi fórumokról külföldi emberek segítettek a magyar mobilokra vonatkozó roaming tarifák kapcsán?
-
albiosz
őstag
válasz
Az én véleményem a tieddel teljesen ellentétes.
Néhány hónapja olvasgatom lelkesen az itteni fórumot, mivel telefonvásárlás előtt állok. Több gyártó több modelljének fórumán is kérdezősködtem, de soha sehol nem voltak olyan készségesek és segítőkészek a kollegák, mint ebben a topikban. Rengeteg segítséget kaptam tőlük, még meglehetősen gyermeteg kérdéseimre is korrektül válaszoltak. Ezt ezúton ismét köszönöm.A Te kérdésed alapvetően nem a telefonra vonatkozott, hanem a szolgáltatódra. Az aktuális topikban bizonyára több segítséget kaptál volna. Így tulajdonképpen itt teljesen OFF volt a kérdésed, valószínűleg az itt jelenlévők nem tudtak rá válaszolni.
A stílus pedig maga az ember. Ne légy ennyire cinikus, hanem inkább lásd be, rossz helyen tetted fel a kérdést!
Minden jót!
-
ABal
őstag
válasz
A lényeg: kaptál választ, még ha nem is onnan, ahonnan vártad. Happy end.
Ha itt nem válaszoltak, akkor bizonyára senki nem érezte magát kompetensnek a válaszban. Felesleges a drámai sértődés.
Egyébként mással is előfordult már, hogy meg kellett ismételnie a kérdését. Nem néztem utána, te megpróbáltad?
-
Cypresss
senior tag
válasz
Cypresss #25975 üzenetére
Fiúk, lányok!
Köszi szépen a segítséget, igazán segítőkészek voltatok. Csak összehasonlításképpen: angol nyelvű fórumon, fél órán belül jött három korrekt és pontos válasz a feltett kérdésemre. Erről a fórumról 20 óra alatt NULLA választ kaptam. Éljen, igazán jó fejek vagytok!
Én kérek elnézést, ha zavartam!
-
István100
tag
válasz
Cypresss #25651 üzenetére
Tapasztaltam egy újabb R66-os gyönyörűséget. Gödről Gödöllőre a legrövidebb út autóval opciónal földútra is vinne. ??????? Az IGO8-nál a földútat külön kérhetem, de alapból nem visz az "erdőbe". A R66-on nem találtam meg a földút kikapcsolást. Az is lehet, hogy a térképen ez a bizonyos földút valójában nem földút. Ami viszont egy újabb hibája a R66-nak. Van erről infótok (földút kikapcsolás)?
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest