- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
vidékiürge
tag
válasz victorio79 #39282 üzenetére
Én már felraktam, hatalmas de a wifimhez az istenért nem akar csatlakozni... wep 64bites kulccsal és azt írja ki állandóan "obtaining ip address"
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
vidékiürge
tag
-
vidékiürge
tag
válasz victorio79 #39207 üzenetére
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
-
vidékiürge
tag
ilyenre is képes ez a telefon
-
vidékiürge
tag
válasz bokrosolajos #37933 üzenetére
djuice - 100MB - 500ft/hó -> 12 hónap = 6000ft => majd ha ennyi lesz egy Görögországi nyaralás felára, akkor majd megspórolom a havi 500ft-ot amúgy teljes flash nélkül, meg ilyen böngészővel még véletlenül sem kell több. email, mobilarena, cikkek... leghamarabb eddig, 3 nappal a periódus vége előtt fogyasztottam le, bőven elég és nem sok érte
-
vidékiürge
tag
válasz victorio79 #37216 üzenetére
akkor meg vagyok nyugodva sok hülyeséggel találkoztam már a telefonomban, de akkor ez nem az köszi a válaszokért!
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom. GPS gond. ami azt illeti, kezdek kételkedni a pontosságában. Biciklivel lemértem 7km-ert, a gps-em 7,5km-ert mért. Ha kocsival megyünk, akkor viszont átlagosan 7km/h-val kevesebbet mutat a kilométer óránál. Nálatok is van ilyen jelenség? Esetleg egy tipp, hogyan tudnám lemérni ki mondd igazat és ki hazudik? Mert lehet rossz a bicikli kilóméter órája, és túl van hajtva a kocsi km/H mutatója. Hol az igazság???
[ Szerkesztve ]
-
vidékiürge
tag
válasz gamek!ller #37042 üzenetére
gamek!ller: mert van bármiféle skype verzió? (a java nem ér )
hmm, van egy nyílt forráskódú játék, a neve OpenTTD. nem akarja valaki átportolni? szerintem nagyon sokan szeretnék ezt a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
vidékiürge
tag
válasz Polllen #36982 üzenetére
Grrr... Nekem a NeedForSpeedShift veszett oda Anno volt valami akció, az első 5000 letöltőnek ingyen járt. Szakadjanak meg köztük voltam, de nem akarják visszaadni. Az Asphalt5 is odavan...
-
vidékiürge
tag
válasz the radish #35386 üzenetére
hmm, hogy ez már volt. bocsi, figyelem a fórumot rendszeresen, de még nem láttam itt.... remélem nem kövezel meg
-
vidékiürge
tag
-
vidékiürge
tag
sziasztok!
azt akarom kérdezni hogy ha én megveszem a telefonra az örök élet navigációt most és később a Wave2-re cserélnék, akkor átvihetem az örök élet szerződést az új telefonra? tehát: az örök élet licenszet a telefonra vagy a programra kötöm? hordozhatom magammal telefoncsere esetén?
Üdv Stumi
-
vidékiürge
tag
válasz leslieke #34720 üzenetére
komolyan? hmm, akkor nálam valami gond lehet(ett) mert nekem ez most jött elő, hogy csináltam másik regisztrációt.
kipróbáltam, visszajelentkeztem a régibe, és ott nem jön elő ez a menüpont. sőtt, már az újban sem
[ Szerkesztve ]
-
vidékiürge
tag
NEWS!
Most újraregisztráltam a Samsung fiókomat, mert az előző Angliai felhasználónak hisz valamiért, és az istenért nem tudom átállítani magyarra. Sőt, törölni sem tudom az előző Samsung fiókom. Ezért csináltam egy újat, s olyanokat kérdezett, hogy hitelkártya száma
Természetesen próbálkoztam, megadtam az OTP-s MasterCard-os kártyám számát, várható módon semmi nem lett belőle, nem fogadta el a kártyaszámom. De, a SamApps megváltozott. Letöltések menüpont helyett ilyet találtam, az alábbi almenükkel:Esetleg még valakinek ilyen? Vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
vidékiürge
tag
működik... a kérdés a semmiről megint megvolt, változás nem történt. kérdése van valakinek?
-
vidékiürge
tag
válasz ADAM1337 #34090 üzenetére
Bada 1.2 JL2 és 1.0.73-as apps verzió.
Úgy néz ki mást nem tehetünk, várom a folytatást legalább történt valami... bár jobb dolog is történhetett volna. Csak attól félek, ha ennyire eltűnt minden, akkor vajon fogja magát frissíteni?Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
vidékiürge
tag
-
vidékiürge
tag
hmm, nekem fullra eltűnt a samsung apps. megnyitom, és csak a letöltések menüpont jön be. előtte feltűnt egy kérdés nélküli ablak, csak "Ok" lehetőséggel, rákattintottam és azóta semmi. csak a letöltések menüpont, de az is üresen. ötlet? hasonló eset?
-
vidékiürge
tag
Talán most érzem először, hogy nem lesz 40%-ban pénzkidobás a Wave. Ha jelenlegi jóslataink bejönnek, jelenlegi árával BestBuy.
-
vidékiürge
tag
válasz mrhitoshi #31695 üzenetére
neked legalább van valami jele, hogy van benne, én végigcsináltam de semmi nyoma a socialhub-nak, annyi hogy most már xeh-s lett a szoft. ezt hol lehet elindítani? vagy ez hogy működik?
-
vidékiürge
tag
válasz Varszegig #31297 üzenetére
C: 1.2-es bada. (XXJL2) lehet valami nem sikerült tökéletesre a frissítés során, de így hogy nincs automatikus időfrissítésen, így már minden jó. érdekes... de működik
köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
A kijelző "beégéssel" kapcsolatban még nem írtak vissza a boltból, e-mail-t küldtem nekik. (100km van köztem és a bolt között, nem akarok feleslegesen utazni)
Közben lett egy pár újabb kérdésem:
A: PicselFileViewer - 1: kicsit nagyobb pdf-re és doc-ra azt írja ki, hogy túl nagy fájl. van erre megoldás? 2: egyes scannelt pdf-eket megjelenít, ám olvashatatlan módon. homályos képet ad vissza a pdf-ről, mintha valami ultra-low felbontásba lenne digitalizálva. esetleg erre valaki egy megoldást?
B: CL4-es memóriakártyát tervezek venni. ez elég, vagy inkább egy CL6-ost próbáljak beszerezni?
C: Ez inkább tapasztalat, lehet volt már, ismétlésért bocsi. Az órát megint nem sikerült belőniük, auto időfrissítésnél megkergül, és időnként másik időzónákba utazik, rejtélyes módom... a kikapcsolása megoldotta a problémát.Egyenlőre ennyi, aki megválaszolja őket, annak hálás köszönet!
-
vidékiürge
tag
válasz SlyChocolate #30939 üzenetére
sovány vigasz de remélem cserélik gariba, nem szeretném ha két év múlva semmi nem látszódna a kijelzőből.
-
vidékiürge
tag
válasz telefonbolt2 #30935 üzenetére
jahh, mármint nem kiégett, hanem "beégett" :S ha behozom a kék vagy zöld, esetleg a teljes szürke képernyőt a szervizben, akkor látom az óra helyét, a kis hangszórót a memóriakártyát és a térerőt meg halványan a wifit. akkor ezt garanciába kicserélik ingyen?
[ Szerkesztve ]
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Van egy kis gond a Wave kijelzőmmel. Először is, a felső sorba "beégett" az óra meg a többi állandóan ott lévő ikon. Másodszor, korábban porszemnek hitt fehér 1mm-es világos pontot véltem felfedezni, egyik este megnéztem miért ne jön le. Megtakarítottam szépen, és megvilágítottam lámpával, s az látszódik (a kijelző kikapcsolt állapotban van) hogy majdnem a közepén egy 1mm-es átmérőjű pontban egy árnyalattal világosabb folt van. Majdnem szívritmus zavart kaptam. Félő hogy a későbbiekben szövődménye lesz ezeknek a gondoknak, most még hétköznapi használatban nem zavar. Mi tehető ebben az esetben? Garancia szerviz? Vagy túlaggódom?
-
vidékiürge
tag
válasz TomWexX #30358 üzenetére
ahhaaaa, kezdem érteni. köszönöm szépen az infókat! bár szerintem megvárom a haza boltot
hmm, van nekem egy samsung regisztrációm, bejelntkeztem vele az apps-ba. és beírta keményen, hogy én United Kindom-ban, Angliában élek. nem tudom megváltoztatni az istenért sem, sőt, törölni sem tudod a regisztrációm :S ez úgy marad most már?
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Most látom, hogy a Settlers csak £1 (kb 320ft). Úgy vagyok vele, hogy megvenném, de nem merem elkezdeni a tranzakciót. Van egy MasterCard-os (OTP Bank) kártyám, elméletileg alkalmas erre. De, mivel ez egy külföldi átutalásnak számít (gondolom Én) és nem forint, milyen költségek terhelhetnek még és még mit kellene tennem? Kell forintot átváltanom valamilyen úton módon? Hogy tudom megtenni ha igen?
-
vidékiürge
tag
wáááá, nem tudok frissíteni független a teló és nem akarja az 1.2-t... a product code vége "DBT"... ez befolyásolja?
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Kijött már hivataloan a bada 1.2? Mert már a szoftverek között is van olyan ami csak azt támogatja de én még mindig 1.0-át használok és frissíteni sem enged. SW verzió s8500xxjh3 de a csc xdjh1-et ír. Várjak még vagy cselekedjek?
-
vidékiürge
tag
tegnap egy fogpiszkálóval szórakoztam kaja után. rágcsáláskor eláztattam. poén kedvéért hozzáérintettem a fogpiszkáló eláztatott részét egy ikonhoz a telefonon és belépett. egy rajzolós progival is kipróbáltam, működött ott is a "ceruza" mivel kicsit nyálas megoldás, ezért inkább maradok a tapizásnál, de gondoltam megosztom veletek
-
vidékiürge
tag
Abban teljesen igazat adok neked, tényleg nem sokat tudok az egészről.
1: igen, tudom hogy a BIOS egy programsor, nem pedig egy áramkör. Csupán egy meredek hasonlat volt a működésére.
2: Értem.
3: Ez esetben megint csak nem vagyok/voltam tisztában a teljes működéssel. Utánna fogod olvasni miként működik, s ha lesz kérdésem, értelmesebb szinten érdeklődök majd.
4-5: Igazad van. De csak eddig, mert most már el tudok indulni valamerre ha ez után érdeklődöm. A Samsung KIESel és a multiloaderel nem értettem meg miként működik a telefon. Engem igazából ez érdekel.
Köszönöm a felvilágosítást, a stílusért pedig bocsánat! Szívesen adnék egy korsó csapolt sört amivel hűtheted magad, sokat segítettél, nekem még két korsót is megérne Nem véletlenül Téged kérdeztelek )
-
vidékiürge
tag
túl sokat gondolkodok? igazából érdekel a téma és a multiloaderben megláttam a lehetőséget. egy program ami hozzáfér a rendszerpartícióhoz és módosítani tudja azt. akkor hol a gond?
amúgy nem sok gondom van a badaval, csupán érdekel mégis mire képes ez az 1ghz?
-
vidékiürge
tag
bár mondjuk ha visszahozható a soft partíció sérülés esetén, valószínűleg azon kívül található a bootloader. Mondhatni MBR. De, akkor ez azt jelenti, hogy telepíthető rá más szoftver, csak el kell találni az első bootfájlt. Hmm, érdekes, így akár egy windows xp is felmenne rá, kérdés hogy boldogulna e a multitouch-al további kérdés, a multiloader módosítja e a bootloadert. szerinted lehetséges ez? multival winxp-t tenni rá?
-
vidékiürge
tag
Ahham. Kapiskálom. Akkor a bootloader az úgynevezett "vezérlő IC"-je, mondhatni a BIOS-a. De vajon ez az első partición van vagy úgy helyezkedik el mint egy MBR (hasonlóan a merevlemezeknél)?
Igazából arra gondoltam, hogy MultiLoader segítségével Ubuntut telepíteni a telefonra vadul hangzik, de ha a bootloader után beraknánk egy bootmanager-t, ahol a bootolható particók közül választhatnánk, egyfajta fejlesztési kapu nyílna meg.
Igaz csak ez csak szórakozás lenne, ugyanis a hardveres meghajtókhoz nem rendelkezünk driver-rel. Írni meg aligha tudnánk bármit is, felhasználói felületről nem érhetnénk el ilyesmit.
Spekuláció
-
vidékiürge
tag
Kedves fórumozók, de leginkább Karma!
Nem történt még meg, de HA a szoftvert multiloaderrel vagy más progival kinyírom, akkor vissza lehet e telepíteni rá az eredeti szoftvert?
Tudományosabban: A PC-s FW frissítő programok a Bada-val kommunikálnak az USB kapcsolat ideje alatt vagy egy nem programozható belső vezérlő IC-vel /úgy mint pl. az usb-kulcsoknál/?Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
vidékiürge
tag
wow... ez nem túl jó hír, leginkább azoknak akik szeretnék a rendszert bűvölni. azoknak akik csak felhasználók, azoknak egy semleges hír
más: milyen típusú meghajtó a rendszerpartíció? linux alapjaira gondolva az ext4 vagy ext5 lehet nem?
-
vidékiürge
tag
ha valaki valami rendszert is akar piszkálni, a bada szivének egy csücske
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:HVQUBxnXLPMJ:www.badaforums.net/bada-phones/samsung-wave-s8500/samsung-wave-hidden-tricks-and-secrets/+bada+trick&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
-
vidékiürge
tag
válasz gamek!ller #19720 üzenetére
Hát igen, azért az sem lehet semmi egy olyan TV-t én is szeretnék de mivel már írtam, nyomdásznak készülök/vagyok, láttam olyan kalibrált tűéles crt monitort, hogy a nyomába sem érhet egyik tft/lcd/samoled se. de egy semmi extrás háázi crt-t talán már leelőz egy jobb fajta lapos képernyő de ez nem azt jelenti hogy azok kakik xD csak ha versenyeztetjük őket akkor ez a "helyzet"
-
vidékiürge
tag
válasz Rotor82 #19712 üzenetére
zack: tökéletesen mondod kb én is így látom. amúgy a tn+filmnek van azert előnye is. a válaszideje ha más nem is meg hogy ólcsó. kb ennyi.
Rotor82: én sosem kapcsolom ki a telefont, állandóan megy, este etetem nekem akkor nem szokott csörögni ha a zöld pipával kapcsolom be az aktuális ébresztési profilt. viszont ha módosítom az időt, vagy csak szimplán újra "beállítom", akkor csörög gond nélkül. ez szerintem valami "bug" lesz, ahogyan magyarosan kell írni a szoftveres hibát
-
vidékiürge
tag
válasz Shurycen #19687 üzenetére
nahh, ha ennyire eredeti színekre vágytok, akkor tessék kalibrált CRT monitorokon leskelődni. lehet akármilyen paneled a monitorban, legközelebbi színhű panel a LED-es technológia lesz, amikor tényleg ledek világítanak majd, vagy akkor a crt. a superamoled szép kontrasztosz, de mint nyomdász azt mondom talán ennek van a legtöbb köze a valósághoz. de ennek is van a legtöbb köze a különféle trükkökhöz. színhőmérséklete kb 8-9000k amitől enyhén kékes hatása van ami pedig fehérítő tulajdonságú. szubpixel elrendezése sem a megszokott. stb... amúgy a tn+film panellal színeket nézni bűn, annál jobb a pva is, de mint mondtam, a kalibrált crt monitoroknál lehet versenyeztetni, máshol nem, főleg nem két különböző szemmel és monitorral
-
vidékiürge
tag
válasz gamek!ller #18357 üzenetére
a waveről írok. imádom ezt a telót.
jahh, az ebuddy az szarcsy de amíg nincs más... nekem behozza az összes partnert de nem tudok üzenetet küldeni wifin keresztül. 3g-vel minden ok, de a wifit nem szereti :/ nem ez a gondod neked is?
-
vidékiürge
tag
válasz s4hu|SyD^ #15930 üzenetére
reméljük! nemrég vagyok wave tulajdonos. a social hub funkció teljességét várom, most jelenleg java-s marhaságokkal vagyok kénytelen pótolni a hiányosságot. szeretem ezt a telefont, emrt eszméletlen, akárcsak az hogy egy 80eft-os telefonnal ilyeneket kelljen trükköznöm
-
vidékiürge
tag
Ohh, szomorúan hallom hogy a szóközt nem tudjátok előre varázsolni, én azonban találtam egy ellenbizonyítékot: http://www.youtube.com/watch?v=8SP6IE4IhtA
Ehhez mit szóltok? Tényleg át lehet állítani?Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
vidékiürge
tag
válasz vidékiürge #12069 üzenetére
sziasztok!
Az előbb kérdeztem, hogy a szóközt hogyan lehetne előre varázsolni, senki nem válaszolt. Megkérdezem mégegyszer, hogy a ".", a "@" és a ".com" helyére hogyan lehet inkább a szóköz gombját berakni? Remélem válaszoltok!
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Hogy lehet azt megcsinálni hogy a szóköz a "@", ".com" és "." helyén legyen? idegesítő hogy "másik menüből" elérehető.
Aktív témák
- Fujifilm X
- CES 2025: így képzeli el a jövő AI PC-jét az NVIDIA
- Hogwarts Legacy teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...