- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
szimike79
őstag
Én elolvastam, pont az a gond hogy registry patch-al frissítetted a telót. Csak hogy az elméletileg az még mindig TMH, valószínű hogy az kavar be, de ne legyen igazam. Még multis frissités után is kell egy preconfig XEH-ra, hogy utána függetlennek lássa a Kies, és később lehesen vele gond nélkül frissíteni. Kies-sel akkor lehetne gond nélkül frissíteni, ha a T adott volna ki hivatalos T-s frissítést. De ilyen nem létezik. Ezért nem tud senki segíteni. Marad a multi, és az adatvesztés. Én is T-s vagyok nekem is multis frissítés lett belőle, úgy mint ABal kollegának, pár hsz-szel ezelött írta, hogy frissített.
-
ABal
őstag
Én is azt mondom, hogy semmilyen változást nem hozott a kapcsolgatás a két mód között. Amióta visszafogtam a widgetes mókát a képernyőkön, azóta valódi, érzékelhető változás van, megnőtt az üzemidő, de az AP/CP dolognál ezt nem tapasztaltam. Most azt sem tudom, min hagytam végül, de nem is foglalkozom vele.
-
leslieke
Jómunkásember
-
Érdekes, nekem meg nem
Szavazhatnánk erről.
Csakmert a mítosz generálói azt elfelejtik elmondani (vajon miért), hogy mit is jelent ez a két mód. Vagy hogy egyáltalán mivel kapcsolatos. Ez utóbbiról annyit tudok, hogy az USB-n keresztül elérhető diagnosztikai portot befolyásolja (a menün keresztüli elérés bizonyítja), így erősen kétséges, hogy USB-re kötés nélkül befolyásolná a telefon működését
-
lasarus1988
tag
Az az információ értéke, hogy az adott helyen éppen EDGE lefedettség van. Ez lehetne 3G, UMTS vagy éppen GPRS.
De gondolom azért van neked mindenhol E betű, mert vettél egy okostelefont és nem használod a mobilinternetet. Ergó a beállításokban átállítottad a sávválasztást 900/1800GSM-re, de remélem az csomagkapcsolt adatok használata mellől is kivetted a pipát, ugyanis csak ekkor nem fogja használni a mobilnetet.
Ha félsz a kiéégéstől, akkor állítsd vissza automatikus sávválasztásra és akkor változni 3G, E és G között.
-
wwolf68
csendes tag
A képernyőt tudod lockolni a lezárógombbal, de lekapcsolni nem lehet film közben.
A homescreen-en, ha simán lezárod a telót akkor rögtön leválaszt a tv-ről.A csendes módnál nekem olyan érzésem van, mintha fel lenne cserélve a váltás jelzés.
Amikor némára rakom akkor csippan és rezeg......mikor visszaváltok normálba akkor csend van....szvsz pont fordítva lenne "életszagú"23101 anrab : Attól még, hogy van usb a tv-n, a wave nem tud videojelet kiküldeni microusb-n.
23120 SlyChocolate : Igen a játék is csak a jack kimeneten keresztül kelthető életre a tv-n sajnos. Viszont cserébe jó ronda a HD hiánya miatt
(Már mondjuk egy x360-hoz képest.)
Én HD filmlejátszóként a wireless módot preferálom rajta az ALLshare funkcióval....hamár lehet kábel nélkül. -
vendingo
veterán
Én alapból beszélgetés végén 3-4x-r is megnyomom a hívás vége gombot, mert nekem a kezdetektől ezt csinálja.
(#22035) Varszegig:
Pár napja frissítettem kiessel: JI3Szerintem még egy kis ideig elszüttyögök ezzel a telefonnal, aztán lassan kezd betelni a pohár, és lecserélem, csak adnának ki végre egy olyan androidost, ami tetszik is.
Lehet ki is rakom a pultba, karácsony előtt tuti hamar elviszik. -
Én meg attól kaptam agyrákot anno, hogy ha nyomtam a pirosat, nemhogy lerakta a hívást, hanem az egyébként éppen futó alkalmazásomat (tipikusan böngésző) is kilőtte azzal a lendülettel
Szerintem összefügg ez az emlékem a Te bugoddal, mert én is van, hogy kétszer nyomtam meg a pirosat, mert elsőre nem történt semmi.
-
ABal
őstag
Számomra érthetetlen ez az ébresztési anomália, mert engem mindig ébreszt. Ettől függetlenül nem szólom le azt, akinél nem megy valamiért.
"Akinek működik az ébresztő, az ne szólja le azt, akinek nem megy, mert neki eddig szerencséje volt, és olyan beállításokkal használta, hogy nem jött elő a bug(?)." Ferdítésnek érzem, mert nem az a normális hogy nem működik, hanem az a balszerencse, ha nem. Tehát, akinek működik, annak úgy működik, ahogy kell és nem neki van "szerencséje".
Az általad leírtak közül csak az igaz biztosan, hogy ha: "csak a jobb oldalon lévő óra ikonra bökve élesíted", az nem elég. Viszont az egyszeri ébresztés simán működik, nem kell feltétlenül ismétlésre állítani. A saját tapasztalatom ezt mutatja, és a fórumon tapasztaltak kapcsán már minden szerintem létező beállítást kipróbáltam. Akármit csinálok ébreszt.
Próbáltátok már azt, hogy az aut. bekapcs. gombot nem aktiváljátok? Mert én minden este kikapcsolom a telót, ami másnap ébreszt a beállított időpontban akkor is, ha rá se bökök kikapcsolás előtt. (és ezt nem a problémás tulajok idegesítésére írtam be)
Úgy látom, hogy annak ellenére, hogy már számtalanszor előkerült ez a probléma, most sem tudunk többet mint az első alkalommal. Talán nem is érdemel több szót.
-
Proti20
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Aryes, kipróbáltam az általad leírtakat is, de sajnos így sem villant nagyot a led.Másik dolog:
Van egy olyan menüpont a *#197328640# -on belül 6-1-1-es, ahol a flash led-et lehet tesztelni az 1-es paranccsal. Na nekem ebben a flash tesztben sem akar villanni a led, aki teheti legyen szives nézze már mág hogy villan-e a led a teszt alatt!
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest