- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
szép estét!
bada 2.0 KK5-ön nektek sem indul el náhány az új appok közül? gondolok itt travelgenius vagy pl crazyduck. igazából a herocraft illetve az idealdimenson alkalmazásai nem futnak. kiváncsi vagyok csak nálam van e a hiba v egyszerűen ezek még nem mennek 2.0-án
-
ratam23
aktív tag
válasz
gelbelex #50782 üzenetére
igen ez elég érdekes..
nem tudom valaki megjegyezte e már itt de valamivel okosabb lett a copy paste funkció is. több szöveget képes megjegyezni a vágólap például pár napja másolt szöveg is benne volt úgy jön elő ha valahova rányomunk hosszan és ott van h clipboard és ha a képekre rányomunk hosszan ott is van copy és az is a clipboardra kerül ahol van clear pont és "üríthetjük" a vágólapot. -
ratam23
aktív tag
jah h ehhez is lekell nyomni a billzár gombot.. amúgy is egy hülye megoldás de így meg aztán főleg. utcán szerintem nézne pár ember miért rázom a telefont mi bajom van.. alapjában véve elégedett vagyok a 2.0-val de az tényleg érthetetlen, hogy olyan funkciókat amik megvoltak az 1.0-ban 1.2-ben gondolok itt főleg a képszerkesztőre illetve a zenefelismerésre miért hagyták ki belőle. Persze a remény hal meg utoljára, hogy esetleg visszakerülnek de nagyon kicsi rá az esély..
-
ratam23
aktív tag
viszont van valami új funkció is a billzár feloldására csak nem jöttem rá h kell használni..
setting->general->motions->shake
leírásban azt írja ha jól értem h rázd meg a telefont több mint 3x miközben tapizod a képernyőt és akkor felold. csak nekem még sosem jött össze a gyakorlatban és amúgy sem szimpatikus megoldás de van ilyen... -
ratam23
aktív tag
jó lenne ez az új bada 2.0 verzió csak még arra nem jöttem rá, hogy hogy lehet bada 2.0ra készült alkalmazást rátelepíteni. Mobilon alapból nem jelennek meg Kies meg nem hagyja telepíteni mondván nem megfelelő szoft változat van a telefonon. Monsters n'Bones-al próbálkoztam
(közben látom h támogatott eszközöknél s8600 van és nincs s8500 szóval vszinű ez a hiba)
CamScanner - ugyanez a helyzet
-
ratam23
aktív tag
ha valaki rájött már h a 2.0nál h lehet beállítani h ne töltse le az összes emailemet a gmail-ről az segítsen légyszi.. 1.2-nél volt olyan h csak az utolsó 50-et pl.. most nem találok ilyet. Köszi! ja meg h a szerverről ne törölje le ha a telefonról törlöm. ezt sem találom! és még valami azt sem találom h megjelölés olvasottként
csak ennyi amit nem találok
bokrosolajos: nekem úgy tűnik h nem úgy kell mint az 1.2-ben mert nem találok ilyen lehetőségeket sehol. 1.2-ben azért voltak ilyen beállítások ha nem tévedek
-
ratam23
aktív tag
Akik már 2.0-át Használnak csak én nem találom a zenefelismerő funkciót?
-
ratam23
aktív tag
A wave mérete szerintem még pont jó. ennél kisebb érintőképernyő már lehet h a használhatóság rovására menne. Wave II-ről nem tudok nyilatkozni olyat még nem láttam. viszont ha már Gio akkor szóba jöhet a galaxy ace is tudásban kb ugyanaz mint a gio csak kicsit nagyobb kijelzővel és szerintem szebb külsővel. kamerája is jobb és van led is hozzá.
Szerkesztve: most nézem az ár különbségeket.. elég durva, így már átgondolandó
-
ratam23
aktív tag
válasz
vidékiürge #34717 üzenetére
nekem nem ilyen a saját oldal helyett csak letöltések menüpontom van.. még régebben regisztráltam a samsung fiókomat a telefonról és ha belépek a gépen engem is angolnak hisz de ez gondolom automatikus mert Magyarországot egyenlőre nem is lehet választani regisztrálásnál tudtommal.
-
ratam23
aktív tag
egy kis érdekesség: tegnap amikor nézegettem gépen a samsung apps-ot egy pár percig a magyar sam apps-on magyarul volt egy két dolog: pl a felső menüsor meg alul is egy két dolog. aztán már tegnap este meg most is ugyanúgy angol mint régen.. csak nem dolgoznak rajta?
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek van értelme ehhez a telefonhoz érintő ceruzát venni? esetleg valaki használ ilyet ha igen milyen fajtát?
-
ratam23
aktív tag
a telefon internet böngészőjéből a könyvjelzőket nem lehet kimenteni valahogy?
-
ratam23
aktív tag
elkiabáltam megint csinálta csak most máshol. elég csak azt a részt multiznom v fullt kell?
-
ratam23
aktív tag
-
ratam23
aktív tag
válasz
peterk #31799 üzenetére
na feltettem multival a jl2 full-t. ezek után kamera indít, nem is csak fényképező hiba üzenet hanem kék halál. (erről van videó youtubeon) ezek után kamera frissítés, nem változott semmi ugyanaz a kékség. ez után a kamera fix stune-os cucc segített működik a kamera, ugyhogy most 2.0-ig nem nyúlok a telefonhoz frissítés ügyileg
köszi mindenkinek az ötleteket
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
Na ma elég rendesen beszopattam magamat
Kiessel volt fent a jl2. De gondoltam egyet h jobb lenne multival rátenni. (magam sem értem miért határoztam el) Karma által javasolt sorrend alapján csináltam JID > JK1 > JL2 csakhogy elfelejtettem hogy annak idején már a JK1-nél szórakozott camera failed hibával. ez menet közben jutott eszembe de reménykedtem hátha a végére a jl2-nél jó lesz. hát nem se a JK1-nél se a JL2-nél nem jó a kamerám. Kamera frissítést és kamera fixet is próbáltam egyik se segített. Az az érdekes az egészben h a Kiessel felrakott JL2-nél működött a kamera... A gond csak az h kiessel már nem tudok frissíteni sehogy sem. Úgyhogy most visszatértem a JID-hez. Hát így jártam... Nehéz ügy tudom de ha valakinek esetleg lenne ötlete szívesen hallgatnám...
-
ratam23
aktív tag
olyan problémám van, hogy frissítés után a telefonon lévő apps kiírja h van egy frissítés rányomok h összes frissítése és kiírja h nincs frissítés. és a menüben levő 1-es szám sem tűnik el az appsról.
-
ratam23
aktív tag
válasz
stiggy #26688 üzenetére
mármint ne a kiest távolítsd el vagy abból a telefont, hanem rendesen a vezérlőpult rendszer eszközkezelőből a telefon driverét, utána újraindítod a gépet csatlakoztatod a telefont és utána fel kell ismernie
nekem egyenlőre nem sikerült mert angol nyelvű 1.2 JJ9-re akartam frissíteni és nem lett magyar nyelvű, úgyhogy visszateszek egy régebbit mondjuk ji5-öt multiloaderrel és megpróbálom arra
-
ratam23
aktív tag
-
ratam23
aktív tag
válasz
the radish #25582 üzenetére
Már csak arra nem jövök rá, hogy lehet e teljes méretű fotót így feltölteni. Picassára eddig csak kicsinyített képet tudtam. Magától lekicsinyíti.
-
ratam23
aktív tag
válasz
the radish #25578 üzenetére
jó helyen vagy alapból négyet látsz és ebben nincs benne a picassa pl de lejjebb lehet görgetni
-
ratam23
aktív tag
Valakinek nincs ötlete?
A telefonon a social hubnál és a facebooknál is kint van egy 1es szám h van valamim. Viszont hiába megyek a facebookomra nincs se levelem se értesítésem semmim és az 1es nem tűnik el. Hogy tudnám eltüntetni?
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
A telefonon a social hubnál és a facebooknál is kint van egy 1es szám h van valamim. Viszont hiába megyek a facebookomra nincs se levelem se értesítésem semmim és az 1es nem tűnik el. Hogy tudnám eltűntetni?
-
ratam23
aktív tag
sziasztok!
már sokadszor fordul elő hogy hiába zárom le a telefont a farmer (egyáltalán nem szűkös) zsebemben benyomódik a kikapcs gomb és újraindul. Nincs erre valamilyen megoldás? azon kívül hogy máshol tartom a telefont?
-
ratam23
aktív tag
és van arra valami modszer h ne egyenkent vonjam ossze a bejegyzeseim a 2 naptarbol? megtudom oldani szamitogepen? nem talalok ilyet sehol..
-
ratam23
aktív tag
nem hivatalos! az utolsó hivatalos az a JI5/JI2. Ha ha majd megjelenik új akkor a kies felfogja ajánlani. úgy tudod hivatalosan frissíteni a telefonodat.
-
ratam23
aktív tag
Valaki nem jött még rá esetleg hogy lehetne több google naptárat beállítani a telefonra?
-
ratam23
aktív tag
pna ma reggel először nem ebresztett pedig a mentre nyomtam nem a zold pottyre eddig 2/1 az arany
-
ratam23
aktív tag
válasz
Lopottmotor #23578 üzenetére
igen! nekem pontosan ugyanezt csinalja...
-
ratam23
aktív tag
válasz
bokrosolajos #23487 üzenetére
bocsi nem láttamaaz o-t
próbálkozok ha sikerül valahogy működésre bírnom akkor megosztom veletek
-
ratam23
aktív tag
válasz
bokrosolajos #23473 üzenetére
Next - to do and task management ezt nem találom sehogy tudnál linket adni? előre is köszi
-
ratam23
aktív tag
válasz
galmat89 #23265 üzenetére
Ugye ilyen a Wave-n nem fordulhat elő? Ha aktív wifi kapcsolat van akkor mindenre azt használja így tudom igaz ez ?
Ja a másik multkor nem kaptam rá választ lehet azért mert annyira amatőr kérdés
videófelvételnél ha a felbontás 1280x720-on és a minőség kiválón van akkor ez a 720p hd ugye? -
ratam23
aktív tag
válasz
bokrosolajos #23228 üzenetére
igen nekem sikerült JI5-re frissítenem a T-s telefonom és nincs vele gond, jól működik
Miután frissítettem eltűnt a web n walk ikon de preconfiggal sikerült megcsinálni -
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
csütörtök óta megvan a telefon és eddig csak örömöt leltem benne
T-s telefon de regedit trükkel kies-sel frissítettem a szoftverét JI5-re és teljesen hibátlanul működik. A facebook nevek összekapcsolása a névjegyzékkel is ment gmail-em is be van állítva jól működik szóval mindennel megvagyok elégedve
Sokat olvasgattam itt a fórumon is és ez is nagy segítség volt szóval köszi nektek
Ja még annyit szeretnék kérdezni, hogy a videó felvételnél a felbontást a legnagyobbra állítottam a minőséget kiválóra akkor ez már a HD 720p? Vagy kell még valamit állítanom?
-
ratam23
aktív tag
válasz
atoka1 #22340 üzenetére
Hibás árut kaptam, mit tegyek?
Vigye be a terméket 72 órán belül egy T-Pontba, ahol ingyen kicserélik. A T-pontok listájához kattintson ide.
További kérdés esetén lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal:
* E-mailen: írja meg panaszát a webshop@t-mobile.hu e-mail címre, a vásárlás adataival együtt.
* Telefonon: Készítse elő rendelése adatait, és hívja az 1430-as telefonszámot (T-Mobile hálózatról éjjel-nappal ingyenesen hívható). -
ratam23
aktív tag
2. Ha jól értelmeztem az eddigi hozzászólásokat a T-s telefonon is lehet szoftvert frissíteni regedit trükkel garancia vesztés nélkül? Erről tudna valaki más is véleményt mondani?
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
Sokat olvasgattam mostanában errefelé, előre is okosodok mielőtt megvenném a telefont
Ha minden jól megy jövő hét elején megrendelem a T szolgáltatónál 61ezer Ft lesz úgy hogy vállalok hozzá egy 500mb-os net csomagot havi 1990ért. Egy két kérdésem lenne.
1.Van valami adatforgalom korlátozó program a telefonra, hogy ne tudjam túllépni az 500mb-ot?
2. Ha jól értelmeztem az eddigi hozzászólásokat a T-s telefonon is lehet szoftvert frissíteni regedit trükkel garancia vesztés nélkül?
3. Valahol azt olvastam h még nincs a telefonra messenger program, ez ugye nem igaz?
4. a wifi-je mennyire veszi jól a jeleket más telefonokhoz képest (ha esetleg valakinek van összehasonlítási alapja mondjuk egy nokia x6-oshoz)?
5. ha valakinek van 500megás csomagja ha nem videózok mennyire lehet jól beosztani mi fér bele?
6. memória kártyát 16gb-osat tudtok valahonnan ajánlani olcsó pénzért?Köszönöm előre is annak aki válaszol
Aktív témák
Hirdetés
- PayPal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest