- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
formanekzs #50919 üzenetére
Ez gondolom a 0% áfás ár...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
formanekzs #50919 üzenetére
Alakul. Lesz ez még 86 ezer is.
-
consono
nagyúr
válasz
formanekzs #50815 üzenetére
Biztosan több levelet küldenek, mint korábban
-
válasz
formanekzs #50812 üzenetére
Ezt szerintem az 1.2 is tudta
csak közben nem írt ki semmit.
-
TomWexX
addikt
válasz
formanekzs #50700 üzenetére
Na erre vártam hogy a R66 működjön, de most már akkor is megvárom az official XEH CSC-s verziót.
(már csak hónapok kérdése és megjelenik)
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
formanekzs #50617 üzenetére
Ó &#@>#&@!
Most végre 3/4 óra alatt minden be van állítva, letöltöttem a Kint Messengert és a TweetCaster-t alternatívának, erre itt a török!
Akkor jöhet egy újabb multi...
Fontos kérdés, mielőtt felrakom: Van benne twitter és facebook app? Amíg ezt meg nem tudom, addig nem állok neki felrakni!
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
formanekzs #47788 üzenetére
It is a Vodafone firmware and not 100% complete but instead of KH3 usable.
Tehát ez sem végleges...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
formanekzs #46394 üzenetére
Nocsak, ez igen érdekes fejlemény.
-
F-ECT$
titán
válasz
formanekzs #45008 üzenetére
Kicsit csalódás, bár ez volt várható:
-1 magos proci (ez még nem akkora gáz, végülis ezen is elfut minden)
-kijelző marad super amoled, nem super amoled plus, ez gáz
-5 MP kamera: ez lehetett volna 8 MP is, bár ha megmarad a wave I-es minőség, akkor ok
-720P videó: ez is lehetett volna 1080, bár hétköznapi használatra elég a 720
-érzékelők: a light vajon megint csak közelség, vagy végre fényérzékelős is?
-3 GB memória: kicsi, bár úgyis "mindenki" vesz bele SD-t, de így eggyel nagyobbat kell venni
-1500-as akksi: kicsi a nagyobb hardver mellé, messze nem hozza majd a wave I jó üzemidejétNem rossz ez, de nem is az igazi. Valahogy azt látom, hogy a Wave I azért lett ütős, mert azzal alapozták meg a bada-t, de a III-ason már azt látom, hogy ezt a platformot a középkategóriának szánják. Wave I-ről én biztos nem cserélnék III-ra, és ha új badás telefont akarnék venni, akkor is maradnék az I-nél mert a III-as várható 100k körüli ára sok ezért a hardverért. Mondjuk a telefon szép, ezt el kell ismerni.
-
m.zso
aktív tag
válasz
Battery rovat elég érdekesen alakul:Talk Time up to 480 hours ; Standby time up to 8.5 hours
. kicsit megcserélték a dolgokat
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Hát ez hiba. 1500-as akksi, mi a francnak? ha az új SGS II LTE-be 1850-eset tudtak rakni akkor bőven lehetett volna ebbe is benyomni egyet. Aztán arról nem beszélve, hogy még a sima S II-ben is 1650-es van.
Amúgy a gép nem tud sokkal többet meg etc, nekem csalódás, ha zászlóshajó szintű hardverrel jött volna, sokkal több ember rákapott volna a bada-ra akkor is, ha önmagában a rendszer nem nagyon érdekli. Ez most elbaltázták. Én is újítani akartam Wave I-ről, de ez kevés lesz. A legbosszantóbb mint említettem az a kicseszett akkumlátor...
A végén még platformot fogok váltani, mert máshol akár sokkal jobb üzemidővel is kijöhetek.
megj: tudom a magok száma meg etc, de ha okosan használja mondjuk az S II LTE, akkor lehet a sokkal komolyabb teljesítmény mellett még tovább is bírja az 1850-essel.
Komolyan miért? miért kell így elcseszni valamit?
-
San398
őstag
válasz
formanekzs #43623 üzenetére
Szerintem az R66 majd akkor fog 100% működni ha kijön a hivatalos 2.0
-
TomWexX
addikt
válasz
formanekzs #42777 üzenetére
Ha van kedved vele szórakozni, akkor csináld meg mégegyszer a preconfigot XEH-re! (gondolom nincs kedved hozzá
) JL2/JL1 van fent?
szerk.: Visszaolvastam és most már tudom hogy az van fent!
Itt mire gondoltál? :
"...A telefont is felismerte, de eddig mindkét helyre kiírta az aktuális szoftver verziót...." -
TomWexX
addikt
válasz
formanekzs #42774 üzenetére
Úgy, hogy először fagyjon be a Kies annyira, hogy csak a reinstall segítsen rajta, majd újratelepítés utáni frissítés közben jelezzen egy csomó hibát, majd harmadjára sikeresen frissüljön a program!
Ugyanis nálam így zajlott le a folyamat.
Komolyra fordítva nekem továbbra is azt írja hogy ez a legfrissebb készülékszoftver, tehát nálam nem lehet hiba. -
anrab
addikt
válasz
formanekzs #42703 üzenetére
"Amit feltettél licitre azt elbukod akkor is, ha nem te nyered a cuccot"
pontosan!!!
megveszed a crediteket és pakolod fel. ez benne a buli. ebből van a bevétel. -
Goldmen75
őstag
válasz
formanekzs #42592 üzenetére
Ha olvassa is valaki tőlük, nagyívben tojnak az egészre sajna...csak addig vagyunk jók nekik még megvesszük a készüléket s fizetjük a havi díjakat stb...ez magyarország.....
-
F-ECT$
titán
válasz
formanekzs #42592 üzenetére
Nem. Szarnak rá.
-
Goldmen75
őstag
válasz
formanekzs #42586 üzenetére
Nekem is kiessel ment az 1.2 s csak egy hard resetet csináltam utána...de kétlem hogy a 2-vel ugyanez menni fog...
-
Goldmen75
őstag
válasz
formanekzs #42578 üzenetére
1.2 -re sem lehet frissíteni
T szerint még mindig nincs "hivatalos" 1.2
))) 2.0 sose lesz.....
-
radav
csendes tag
válasz
formanekzs #42570 üzenetére
Nekem is ezt írja, pedig az enyém független, csak Kies-szel frissített. Már az előző verziónál is ez volt. A verziószám elé beírja megint a Pc nevét ami régebben már volt egyszer probléma.
Más: Bada 2-t használóktól kérdezném hogy tényleg nincsenek Profilok? (valaki írt ilyesmit csak nem volt elég konkrét)
-
Goldmen75
őstag
válasz
formanekzs #42575 üzenetére
Ez mit takar?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
formanekzs #42570 üzenetére
Nekem független van, és a Kies szerint "Ez a legfrissebb készülékszoftver."
-
HaKo
aktív tag
válasz
formanekzs #40540 üzenetére
Nekem sem ment Push-al a "beprogramozott" Gmail beállítaása. Csak push nélkül. Viszont most újra vissza raktam az Activesync-et, most per pillanat működik.
Remélem a 2.0 megoldja már ezt a kezdetek óta tartó hibát.
Igazából nem is kéne sok újdonság, elég lenne ha a most is elérhető, de instabil dolgok 100%-on működnének. -
Dudva7
csendes tag
válasz
formanekzs #40523 üzenetére
Hahó!
Nem tudom mennyire nyugtatlak meg,de nekem is ez a problémám kb 2 napja.
Folyamatosa dolgozik a proci meleg is a kicsike nekem max 12 órát bírt ki úgy, hogy semmi se ment a háttérben, se szinkron, se net ,se widgetek az enyém egy T-s rabságból felszabadított JL2 Prémium Sh-s hullám és eddig 2 hónapig nem volt vele semmi gond ,de két napja megkergült.
Mit lehet csinálni újra multizzak?
Örülök hogy nem vagyok egyedül
várom az ötleteketpacsi
-
F-ECT$
titán
válasz
formanekzs #40526 üzenetére
Akkor passz, és még azt sem mondom, hogy a szervízben megoldják, mert a telefon működik, az meg hogy gyorsabban fogy az akku nem hiba. Ha meg tudod oldani, akkor én még egy multis fw frissítést javasolnék, más ötletem nincs.
-
F-ECT$
titán
válasz
formanekzs #40523 üzenetére
Magyarul van egy tök szűz rendszered widgetek nélkül, a pusht is kivetted, és így is ugrál a proci? Vagy a pusht meghagytad? Mert ha igen, akkor azt is lődd ki, és nézd meg úgy.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
formanekzs #35969 üzenetére
Picasa Pics. Az nem a Googl-é? Minek aládolgozni az androidos Nagy testvérnek ?
-
the radish
senior tag
válasz
formanekzs #29086 üzenetére
Így van, ez a megoldás. Az értesítésből kell kivenni a pipát.
Köszi, így okés minden. -
the radish
senior tag
válasz
formanekzs #29081 üzenetére
Ok, elhiszem, de holnap rakok fel képet, hogy lásd, mégsem hülyeségeket beszélek... Ezek ki vannak kapcsolva, illetve a 2. amit írtál hülyeség, mert azzal ki-, illetve be tudod kapcsolni a funkciót a menübe lépés nélkül... Egyébként várom ezzel kapcsolatban mások észrevételét is... Köszi.
-
the radish
senior tag
válasz
formanekzs #29077 üzenetére
Biztos, hogy navi közben nálad akkor nem látható???
Kérlek, próbáld ki. Indulj el.
Nálam akkor is ott van a nyíl középen, igaz, kevésbé látható módon, mint a "nyílnézet be" opciónál.Olyan észrevételére lennék kíváncsi, aki ténylegesen használja az aktivált R66-ot, köszi, de azért ezeket - hidd el - kikapcsoltam, mielőtt feltettem a kérdést...
-
szipak
tag
válasz
formanekzs #25031 üzenetére
my accounts-nál fiók neve feletti fogaskerék lesz a te barátod
-
csabám
addikt
válasz
formanekzs #25026 üzenetére
Beállítások-Exchange ActiveSync-Fogaskerék-Ütemezés
Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest