- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
ratam23 #50945 üzenetére
Nekem sem megy a crazy ducks. Elindítom, nyomok egy középső gombot, és ott van bent a multitaskos progik között, de nem indul el.
Az RSS World widget sem megy, amit nagyon hiányolok...
A telepítés felénél kiírja hogy error... Már régóta keresek egy rss widgetet, de nincs. Itt a bada 2.0-ban van vmi rss update, de arra még nem jöttem rá, hogy miként működik.
-
-
consono
nagyúr
válasz
ratam23 #47876 üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz itt még feature hozzáadás... Ellenben majd pénzért lehet venni majd appot rá (vagy nem).
Ami érdekes még, hogy az sTune nem bír csatlakozni a telóhoz, tegnap a bétával még ment...
Amúgy meg gyorsabbnak tűnik a cucc, mint előtte, fagyni nem fagyott még (mondjuk low rsrc2-t tettem fel, így debug módot sem kellett váltani), szóval pozitív a dolog!Ja, meg mégegy: én nem cseréltem bootloadert, az utolsó (vagy utolsó előtti?) béta bootloaderét hagytam a telón és csak egy full downloadot csináltam bootloader nélkül
-
appel
őstag
válasz
ratam23 #31829 üzenetére
azt nem tudom...csak azt, hogy a low-t válaszd, mert akkor ha valami bibi van, akkor csak kilép az alkalmazás, rosszabb esetben újraindul a telefon, de nem a debug screen jön...
várj még meg egy hozzáértőbbet, vagy told újra az egészet, azzal sokat nem veszíthetsz, max megint kezdheted újra beállítgatni a telefont és az alkalmazásaid... -
JMC
tag
válasz
ratam23 #31795 üzenetére
Próbáld feltolni Multival a full JL2-t (már az is elérhető, nemcsak a patch), úgy nem kell végigsz.patnod magad a jid-jk1-jl2 soron, talán segít. Ha az sem próbálkozz egy kamerafrissítéssel, volt már itt a fórumon leírás hogyan kell. Ha az sem megy tegyél fel multival egy JF1-et (esetleg itt is frissíts kamerát), és frissíts Kies-szel. A teló akksiját töltsd fel előtte teljesen, illetve ha nem muszáj multinál a bootloadert ne cseréld (max ha normális akksival megáldott notiról vagy jobbfajta szünetmentes mögé kötött PC-ről csinálod, de egyébként a boot nemigazán változott az eddig kiadott firmware-ekben). Több és jobb ötletem nem nagyon van.
-
Dapro
senior tag
válasz
ratam23 #26698 üzenetére
Neeee. Ez komoly? Durva. Akkor lehet mégis elszánom magam, nem akartam elbukni a csomó mentésemet, mert sokat játszok a telefonon.
szerk: Na és azok a progik is futni fognak amik wavespooferrel lettek felrakva? Mert a wavespoofer twitter oldalán az van írva, hogy wavespoofer 2.5 ready, waiting for bada 1.2....
Valami tipp? Vagy aki frissített így elmondaná, mi lett az eredmény? -
stiggy
tag
válasz
ratam23 #26689 üzenetére
Sikerült! Hálás köszönet!
Ez nagyon nagy!
- A telefon teljes egészében használható géphez csatlakoztatva is!
- Hex Slide felcuppant pillanatok alatt és leválasztás nélkül már indíthattam is a telón!
- Új tapizár van, de ugyanúgy működik mint eddig csak hozzátettek egy kis animációt.
- A fényképező kamera működk, találn picit gyorsabbak is lettek, már ami a "nézőkét" illeti. -
Polllen
félisten
válasz
ratam23 #23799 üzenetére
Minden naptárban lehet exportálni és importálni... Azt amit be akarsz olvasztani a másikba, azt exportálod egy file-ba, majd ebből a file-ból importálhatod a másik naptárba a bejegyzéseket. Ha valami mindkét naptárban szerepel, akkor kérdezni fog, hogy melyiket tartsa meg, esetleg duplikálja a bejegyezést.
(Google naptárral én is ezt csináltam.) -
válasz
ratam23 #23483 üzenetére
Csatlakozom, nekem se megy. De nekem a widget+mobil weboldal kombinációjáról se indítja el a videót a beépített lejátszó. Szintén wifivel.
Csak nálam van az, hogy semmit nem talál a samsung apps keresője amit beírok? Az spb tv-t meg a wamo-t is úgy kellett megkeresni a kategórián belül.
Szintén csak nekem sz.r ez a wamo? Sötétben próbáltam ki, ugyan vakut próbál használni, de se nem fókuszál rendesen, se nem villant nagyot, hogy egyáltalán játszódjon valami a képen... Kész vagyok már ettől a telefontól teljesen. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
ratam23 #22341 üzenetére
Tudtommal minden boltnál 3 nap az azonnali csere. Legyen az akár műszaki vagy ruházati.
Viszont kérheted a cserét is vagy mást ugyanazon összegben vagy ráfizetsz és másik, avagy csak a pénz vissza, de kizárólag akkor, ha 3 napban benne vagy. Ez mindenhol így van csak sokan nem tudják. -
-
TomWexX
addikt
válasz
ratam23 #21858 üzenetére
Ha regedit trükkel frissíted a T-s telefont, beszarik a Samsung Apps, és nem tudsz alkalmazásokat telepíteni. Tehát T-s teló otthoni frissítését nem szabad regedit trükkel kezdeni. A garit ha otthon frissítesz bukod, mert a T-s telefonon csak T-s szoftver lehet. Kivétel ha azt a szervizben teszik rá. Én is itthon frissítettem, a garim az akkor él, ha a szervizben 5500-ért visszarakatom a T-s szoftvert.
-
Polllen
félisten
válasz
ratam23 #21853 üzenetére
Nekem még a gyári T-s szoftver van rajta. Vannak hiányosságai, de a hivatalos 1.2-t mindenképpen megvárom, mert annyi újdonságról nem hallottam, hogy szórakozzak a garival vagy elsétáljak a legközelebbi szervizbe...Max majd 1.2-vel, ha T nem adja ki a saját verzióját.
Szóval levelezésben és böngészésben vannak hiányosságok, de ezeket már korábban is leírtuk!
-
Polllen
félisten
válasz
ratam23 #21850 üzenetére
1. nem tudok korlátozó programról, de 50 és 99%-nál a T küld egy sms-t! (vagy rendszeresen nézed hónap vége felé a beépített számlálót, bár az kicsit csalóka)
2. Erre nem vennék mérget, a tuti módszer még mindig az, hogy szervizben frissítik neked és rá is vezetik a garancia lapra...
3. úgy tudom, hogy java-s parlingo meg nimbuz van...
4. Iphone 3G-hez képest kb ugyanolyan jó a wifije
5. nekem is 500 MB van, úgy 100-200-t használok el havonta e-mailezésre és böngészésre...(a 200 inkább csak akkor igaz, ha netbook-ra is megosztom a netet)
6. aqua.hu, edigital.hu stb boltok
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Gombászkönyvek egyben
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest