- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Szerintem előtte azért érdemes lenne felhívni a 1220-at, többed magammal örömmel segítünk
Nem biztos, hogy a készülékkel van a hiba, lehet, hogy központilag van valami bibi, amit üzletből nem tudnak megnézni, mi viszont a telefonos üfsz-on igen. (Az okostarifák egyébként online APN-nel működnek, annak kellene nyerőnek lenni.)
-
leslieke
Jómunkásember
-
Tomajdon
aktív tag
Ha nem hivatalosat raksz rá, szerintem marad a gari, de ha rootolod akkor nem, de azt is elvileg vissza lehet csinálni. Azt tudod rárakni, amelyik kijött rá (hivatalosan). Vannak a custom romok, pl. egy 4.0-ás nem jön ki hivatalosan a galaxy w-re, ők átalakítják hogy menjen, de az nem ugyan az. Elméletileg bármit fel tudsz rá rakni (nem hivatalosan), ha megcsinálták rá a lelkes custom fw-t gyártók.
Amúgy a sammobile-on vannak firmwarek, csak úgy mint badán, szóval hiába telenoros, ráraksz egy független firmware-t, ha az újabb.
-
Tomajdon
aktív tag
1. Jók lettek a képek, felér egy kompakttal!
2. Ha fontos a frissítés a 4.0-ra, olvasd el ezt, mert a Neo megkapja a 4.0-s frissítést. Bár az 1,4 Ghz miatt én is a Samsung W felé hajlanék, de a biztos frissítés miatt a Neonak nagy +. Végülis, nem tudom melyiket venném.
-
szimike79
őstag
Én nagyon unom, ezt az egész nagy szabadalmi sz@rságot úgy ahogy van. Függetlenül attól, hogy milyen telefont használok. Ennek az egésznek valamilyen formában úgy is mi fogyasztók isszuk meg a levét. Vagy drágábbak lesznek a készülékek, vagy kitiltják, és nem vásárolhatjuk meg őket. Az egészben tényleg a legnevetségesebbek a bírók kezdenek lenni jobbnál jobb döntéseikkel.
-
Paca2
senior tag
-
bokrosolajos
őstag
csongi: Igen, én ismerem azt amiről beszélsz, lévén használom mind a két OS-t. Azonban azt mondom, inkább lassuljon be 3-4-5 alkalmazástól, amiket viszont tud is egy időben futtatni, mert alkalmas rá
Paca2: Nos, ez látod egy értelmes megközelítés.
Azt folyamatosan elfelejtik itt, hogy sosem magamtól jön ez őszinteségi roham, úgy ahogy most sem, hanem amikor tele lesz a hócipőm a saját magunknak hazudozástól.
Miért nem lehet elismerni, hogy van amiben ritka gyenge a készülék / felhozatal?
Miért mindig az a válasz, hogy "de nekem olyan nem is kell", "aki olyat használ, az nem normális" "csúcs hardver" stb.Miért van még meg a telefonom? 35 000 Forintot ajánlottak érte!
Pont ugyanannyit, mint egy másfélszer annyi idős, jóval a Wave tudásához képest fele annyit nyújtó Galaxy Spica-ért.Ha szerintetek annyira jó telefon a Wave, akkor miért zuhant az ára sokkal-sokkal jobban, mint más okostelefonoké?
Van egy válaszom,de le sem írom, mert az szerintetek nem igaz, csak én hisztizek és minden renden, a nap süt, a (mérges) madarak csicseregnek
-
F-ECT$
titán
Lásd előző hozzászólásom, de akkor a kihagyottak közül is írok még:
-CWM: Teljes rendszer mentést tudsz vele csinálni, kvázi leghostolod a telefont
-Root explorer: Rendszer fájlokat is látod, ez leginkább a geekeknek jó, de legalább van ilyen is
-Műsorújság: MobilTV kezelést egyszerűsíti le + műsorújság is egyben
-Használható (nem lassú) Facebbok, LinkedIn, Google+, stb kliensek
-DroidWall (tűzfal progi, hogy amit nem akarsz az ne menjen ki a hálóra)
-GTalk, mellyel videochatelni is lehet
-Swype (bár én nem használom)Én nem használom, de biztosan van bkv és máv menetrend is. Ja és a jó kis mobilaréna appról se feledkezzünk meg
-
bokrosolajos
őstag
Figyelj, én rengeteg mondatban összefoglaltam, hogy mi a bánat van, nem hasra csapva, szubjektív véleményt formáltam, mindezt úgy, hogy nem személyeskedtem senkivel.Abban amit leírtam nem nagyon van olyan, amit meg lehetne kérdőjelezni, legfeljebb másként értelmezni.
Valaki említette, hogy ne a user alkalmazkodjon a telefonhoz hanem fordítva - főleg ha okostelefonról beszélünk.
Illetve, csinálhatod te is, hogy téged mindez nem érdekel, csak azok a fontosak, amik ÉPPEN működnek
Az hogy te szemellenzős vagy, és jó az a kevés szar is ami van, magánügyed.
Remélem neked még sok évig megmarad ez a telefon
Sőt, remélem nem is frissíted a badát 2.0-ra hiszen ez is hibátlan, ami most vanEgyébként meg hadd mondjam már el tulajdonosként a véleményem, és ne játszunk itt politikát, hogy csak a pozitív kritikákat fogadjuk el
-
TomWexX
addikt
Na igen ez is igaz!
Más: Már megint előjött a kijelző háború? Mindenki tudhatja hogy Karma=IPS, SC-LCD stb. vagyis röviden antipentile, de azért Ő is elismeri hogy 3.3-on nem látni mindezt!
Részemről annyi hogy engem is megfogott a superamoled és leszarom a pentilét, és a következő telóm is valószínű superamoledes (+) lesz.
Az meg hogy melyik mennyit fogyaszt felesleges boncolgatni, úgy is a többség 1-2 naponta tölti a telóját.
-
Medellin23
tag
-
duvi
nagyúr
+1
Hogy kicsit oldjuk a kibontakozó feszültséget lenne gy 5letem a tisztelt fórumtársakhoz!
Csinálhatnánk egy alkalmazás ajánló sorozatot. Mindenki megírhatná az általa hasznosnak ítélt ingyenes és fizetős alkalmazások toplistáját. Ezzel előre választ adnánk pár kérdésre az érdeklődők számára, valamint egymásnak is tudnánk segíteni a személyes tapasztalatok révén.
Ilyesmire gondoltam. LINK
(A Wave II topicban volt konkrét kérdés/kérés egy új Wave tulaj részéről) -
szimike79
őstag
-
TomWexX
addikt
Ezt a widgetet valaki aki épp ráér (és ért hozzá) lenne kedves magyarítani?
(#34508) Karma: És ha elküldöm neked email-ben?
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest