- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
Aktív témák
-
haxxika
senior tag
válasz
gamek!ller #38393 üzenetére
Az első ajánlatok azok elég furák voltak mint Vodafone 845 vagy X8, ezeket ismerem és ha cserélnék akkor minimum 1:1be megfelelő értékűre.
Azután volt aki 3g-t ajánlott de nem almázok és egy X10et is szerettek volna adni. Utóbbi jól hangzott csak a postai cserébe nem mentem bele.
Végül a Motorola Defy mellett maradtam. Mindig is ki akartam próbálni egy Strapafont, főleg hogy ez megfelel olyannak amit én szeretnék. -
haxxika
senior tag
A hiba nálam volt, nem a jó CSC-t jelöltem ki (ki gondolta volna...)
Azt jelöltem ki amit a fw mappája tartalmazott és nem azt amit külön töltöttem.A lényeg, hogy mostmár a wave beszélni magyar
-
haxxika
senior tag
GYŐZELEM!
Viszont a telefon nem beszélni magyar pedig magyar CSC-t raktam fel.
-
haxxika
senior tag
válasz
gamek!ller #38364 üzenetére
Nem fog
Ugye ilyenkor mindenemnek vége ami a telómemóriában volt? Gondolok ilyenekre mint névjegyzék, stb.
-
haxxika
senior tag
Nah, download modeban végre látja magát az egész, fw update segíthet csak gondolom multiloaderezni kéne...
-
haxxika
senior tag
válasz
ruszi_tomi #38347 üzenetére
Eddig 10x megtettem, semmi
Töltőről is próbáltam indítani, ott csak elkezd csillogni a háttér... -
haxxika
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem!
Az előbb teljesen megfagyott a telefonom mégpedig úgy, hogy ment egy időzítés közbe majd a wifit keresgettem. Ekkor fagyott meg, újraindítottam de egyszerűen a bada logo-n nem akar túllépni. Mi lehet rá az orvosság?
-
haxxika
senior tag
Van-e már esetleg olyan widget, ami zenelejátszóhoz van? Még eddig nem találkoztam ilyennel, hátha ti igen.
-
haxxika
senior tag
válasz
the radish #24114 üzenetére
Ha fent lehúzod a képernyőt akk van bt, wifi, csendes mód. Gps meg automatice elindul navinál úgy tudom
-
haxxika
senior tag
Sziasztok. Java alkalmazásoknál le lehet csúrni a hangot 0-ra? Név szerint a palringora gondolok. Eddig még sehol nem sikerült megtalálnom, mindig csendesbe kellett raknom de azt meg gyakran elfelejtem. Vmi más módszer van rá?
-
haxxika
senior tag
válasz
bokrosolajos #22763 üzenetére
Tetszik ez a widget készlet. Engem is a 2. oldal érdekelne amennyiben lehet
Nekem elég ha kint van a főoldalon a google search, egy samsung apps és egy wnw ikon ami rögtön a zéró facebookra lép fel.
-
-
haxxika
senior tag
Sziasztok.
Gyorskérdés: Wifinek lehet módosítani, hogy milyen ip-t, átjárót és dns-t használjon kapcsolódásnál? Eddig nem sikerült rájönnöm....
Köszönöm a segítségeteket. -
haxxika
senior tag
Na most ez mi volt....
Belépek a palringoba, irnám be a nevemet msnhez, erre újraindul a mobil. Tipp?
-
haxxika
senior tag
Sziasztok. Felraktam a mobilra a palringo-t, az msn megy viszont a facebook chat nem jön be
Van rá vmi külön mód hogy be tudjon jelentkezni vagyis nem a rendes felhasználó/jelszó páros kell?
-
haxxika
senior tag
válasz
gamek!ller #19044 üzenetére
Bocsi, rosszul írtam akkor. Megoldás van rá?
-
haxxika
senior tag
-
haxxika
senior tag
Sziasztok. Rég jártam errefele....
1. T-mobilos telókra van már update kiesen keresztül?(Nekem általában nem jön be :@)2. Néha kikapcsol a teló, általában magától, így hetente max 2x. Régebben olvastam h a régi simekkel van ez a gond mert nem jó feszültségen megy. Ha új simet rakatod bele, akkor valszeg nem fog ez a probléma előállni?
-
haxxika
senior tag
válasz
leslieke #16248 üzenetére
Szombaton bukkantam rá és ruháztam be, sztem megért annyit.
Megnéztem ismerősöm vivazának a tokját amit alapból adnak a telóhoz. Hát mitmondjak... ****
kb. ennyit róla, már szétnyúlt, elkopott meg minden de azt a telefont éltetni kellMég az arena sztem többet tudott annál hiába abba jobb a kamera és symbian... na mind1 nem szeretném fikázni...
Egyébként, samu szervizbe a mobilt ingyen frissitik és ha igen akkor általában mi az a szoft amit ráraknak/ melyikkel lehet frissiteni jh3ra?
-
haxxika
senior tag
Sziasztok. Nah, végül megvettem a tokom a mobilhoz, elég jó darabot találtam amit mkinek tudok ajánlani, elvileg a wavehez való origi samsung bőr, nyelvvel kihúzhatod, eddig állja a strapát és semmi baja.
a másik...
Letöltöttem nemrég az appsrol egy widgetórát. Járattam egy ideig a telefont vele, kicsit belassult... utána le is szedtem mert nem lehetett élvezetesen játszani..Jöhetne már az 1.1es bada...
-
haxxika
senior tag
Most jutottam el ahhoz hogy holnap belátogatok a samsung szervizbe és teszek normális szoftot. Melyiket lehet frissiteni jh3ra?
Illetve még 1 kérdés. Kellene nekem hozzá egy bőrtok, arra mit ajánlotok?
-
haxxika
senior tag
Még régebben az arenammal teszteltem a füleseket. Volt h cx500 volt a kezembe, volt hogy egy akg k330 és persze a gyári füles. Első 2 természetesen nagyon ottvannak, lehet nekemis egy k330 lesz inkább a vége mert az ex300 nővérkének jön az ájpodhoz, neki meg ugyis mind1
Tehát vagy k330 vagy egy cx300-500
-
haxxika
senior tag
Még arra térnék ki.... nem tudom mennyivel jobban szólhat egy nem gyári füles pedig azért nekem ez is megteszi mert a fülemet nem viszi szét a bass..
Most szeretnénk többen egyszerre rendelni egy sony ex-300-at, vkinek van róla esetleg véleménye?
*ugyanúgy szól nekem az egész a steelseries siberia v2-mel mintha a gyári füles lenne, mondjuk egy kicsit több bass de azért akkoris..
-
haxxika
senior tag
Na.... úgy látszik még mindig nincs meg az út a kies lelkéhez. Most indult be a gép, telefont teljesen ujrainditottam. Kábellel összecsatlakoztattam és eszköz csatlakoztatása folyamatban... 2 perce.... Vmi driver hiányozhat?
-
haxxika
senior tag
Megakadtam... Felraktam a kies-t, mobilon kiválasztom a kies módot is és elmarad a mukodj... Folyamatosan ellenőriz de nem akarja felismergetni.... Mindig ellenőriz, javaslat?
-
haxxika
senior tag
Sziasztok. Ma vettem meg (cseréltem) a saját példányomat a waveből. Mik az ajánlott dolgok amiket kéne rá tenni? T-s, jf2 a szoft.
-
haxxika
senior tag
Még 1 kérdés, zenelejátszó mennyire használható? Az eddig számomra legjobb a nokia féle volt (5700,N95). Az arenaéval csak szenvedtem, nem tudom itt mennyi különbség vna.
-
haxxika
senior tag
Sziasztok. Telefonvásárlás előtt vagyok, az arenamat visszavette a t-mobile és ezen a mobilon gondolkodtam. Lusta voltam visszaolvasni és szeretném megkérdezni mik az esetleges hibák a telefonban(ha van ilyen) illetve megéri-e az árát? Várom válaszotokat.
Aktív témák
- Realme GT 2 - aláírjuk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest