- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
gelbelex #50960 üzenetére
Nálam sem, de tényleg nem megy a többi Herocraftos progi sem... Valami furát használhatnak az SDK-ból... Ezekből is látszik, hogy még ez sem a végleges 2.0... Illetve az, hogy mégis csak voltak belső változások a rendszerben, annak ellenére, hogy egyesek ezt cáfolnák
-
szimike79
őstag
válasz
gelbelex #50868 üzenetére
A badát mint rendszert már elég jól ismerem, én inkább a telefon képességeire vagyok kíváncsi. Bár egy ilyen teszt nem biztos hogy minden igényt kielégítő, számomra legalább is. Sokkal inkább lennék kíváncsi egy olyan személy véleményére, aki ismeri az eddigi hibákat, és tartós használat után mond kritikus véleményt. Vagy akár több vélemény lenne igazán mérvadó.
-
ratam23
aktív tag
válasz
gelbelex #50782 üzenetére
igen ez elég érdekes..
nem tudom valaki megjegyezte e már itt de valamivel okosabb lett a copy paste funkció is. több szöveget képes megjegyezni a vágólap például pár napja másolt szöveg is benne volt úgy jön elő ha valahova rányomunk hosszan és ott van h clipboard és ha a képekre rányomunk hosszan ott is van copy és az is a clipboardra kerül ahol van clear pont és "üríthetjük" a vágólapot. -
F-ECT$
titán
válasz
gelbelex #50393 üzenetére
Ez azért eléggé szélsőség. Nem mondom, hogy nincs igazság benne, de azért nem ilyen rossz a helyzet.
Btw ha olyan telefon kellene, amit kiveszek a dobozból és működik, akkor én ios-ben gondolkoznék első nekifutásra. Utána megnézném, hogy hogy áll a wp7, utána jönne a droid (mondjuk valamilyen htc a sense miatt), és csak utána a bada. (Rim üzleti, mostanában jönnek ki csak tapis verziók, de akkor is; meego egyelőre nagy kérdőjel, mint ahogy a symbian is.)
-
Binyi01
aktív tag
válasz
gelbelex #50126 üzenetére
Azt olvastam erről, h akkor fog működni, ha a fejlesztő az SDK - ban bepipálja a multitasking - nál a pipát. Tehát konkrétan a 2.0 - ra írt alkalmazásoknál fog menni a dolog, meg ha a régi progikat módosítják. Mondjuk erre nagyon kíváncsi leszek, mert 1 nagyobb oldaltól összefossa magát netezés közben, mi lesz, ha mondjuk két - multitaskra képes - játék fog futni egyidőben?
-
F-ECT$
titán
válasz
gelbelex #50027 üzenetére
Igen, a kevés appon kívül az (is) a baj a bada-val, hogy az apróságoknak tűnő javítások nem készülnek el. (Sőt ezt szerintem nem is tekintik a samsungnál hiányosságnak, ők ezt így akarják, szokd meg.)
A droidon egy csomó custom rom van, ergó ha nem tetszik pl, hogy csipog az akksi lemerüléskor/feltöltéskor, vagy hogy hangja van a fényképezőnek, vagy hogy nem tudod a beszélgetést felvenni, vagy csak nem tetszik, hogy az akku kijelzéskor nincs ott a pontos %-os érték, vagy akármi, akkor feldobsz egy custom romot, és nem kell várni a samsungra.
-
gelbelex
őstag
válasz
gelbelex #50026 üzenetére
A dícsért Wave I után a 2.0-val még jobbat vártam, részben ezért is vettem meg a Wave II-t.
Sok jó is érkezett, és néhány bosszantó rossz.
A rosszakat apróság lenne kijavítani/visszarakni, ahogyan a jó dolgok sem igényeltek volna fél évet (folderek, shortcut-ok a főképernyőre). -
gelbelex
őstag
válasz
gelbelex #49874 üzenetére
SmartProtect Plus sajnos LOW-módban is megáll...
AdrenalinePool (is) az Apps-ot hívogatja (vajon miért?), lehet, hogy annak is csak egy kezdeti mobilnet hiányzik?
Portfolio.hu-app fut, de nem tölt.
További tapasztalatok az 1.2-höz képest:
- A böngésző tényleg nagyon jó, tkpen különösebb hiányérzet nélkül használható.
- A fényképezőgép lassabb lett..., a videofelvétel jobb lett, gyorsabb a mentés.
- A híváslista gáz. Az 1.2 az utolsó hívás alapján rakott sorba (az egyes számok alatt láttuk azok "al-történetét"), a béta csak az azonos számok egymás után jövő hívásait tömöríti.Van értelme a türkij-re cserélni?
És: a korábbi béták is ennyire robot- és WP7-csempe majmolók voltak?
-
radav
csendes tag
válasz
gelbelex #49873 üzenetére
A hangprofil hiányára a vérciki kifejezésed enyhének mondható. A WaveIII kézikönyvét átlapozva úgy tűnik, hogy nem is lesz.
Ezúton is szeretnék gratulálni a Samsung visszafejlesztőinek! De legalább azt elérték, hogy eggyel kevesebb ember várja türelmetlenül a 2.0-t.
Én eddig minden hiányossága ellenére pozitívan álltam a badahoz, de ezeket nem értem, hogy miért kell olyan dolgokat (hangprofil, fizikai gombok) megszüntetni amik megkülönböztették a badásokat a többitől. A Wave IV meg majd biztos műanyagból lesz! -
duvi
nagyúr
válasz
gelbelex #49084 üzenetére
Nem esküszöm meg rá de úgy emlékszem, hogy tervbe van véve a fizetési lehetőségek bővítése. Régebben olvastam valamerre, hogy a szolgáltatón keresztüli fizetés és a PayPal is felmerült mint lehetséges megoldás.DE ez tényleg csak egy halvány emlék.Ha valaki tud konkrétumot ezzel kapcsolatban, ne tartsa magában!
-
leslieke
Jómunkásember
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
gelbelex #48330 üzenetére
Nem wave-ed van ugye ?
A hsz-edből ez jön le, mert ég és föld kb hozzá hasonlítani, mint telefon baromi jó, csak az oprendszer a többihez képest le van maradva fényévekkel a hw optimalizálása terén is sajnos.Mod: most kerestem a hsz-eidre nem volt ismerős a neved, egy hasonló hw-es droidot probálj ki és kiábrándulsz a wave-ből, csak ugye anyag használat terén +40-50k-ért kapod meg ugyan ezt a minőséget sajnos, de hát ez van nem hiába ilyen jó áru a wave.
-
peter_k
tag
válasz
gelbelex #48156 üzenetére
Azért a Wave3-ról, a hírek ellenére sem sokan tudnak még.
Ismerőseim körében, tízből egy az arány, aki hallott a badáról és a Wave-ről.
Őket is én világosítom fel, hogy ez nem android és nem futnak rajta azok a programok, amik a droidos telókon.
Ezután csalódott arcot vágnak és már nem is érdekes a telefon.
( Mondjuk, amikor megvettem, én is azt hittem, minden fut majd rajta..)
-
szimike79
őstag
válasz
gelbelex #47741 üzenetére
Van olyan program pc-re amivel futtatni lehet a 2.0-ás firm-et? Ha van is sok érelmét nem látom. A fejlesztőknek szerintem inkább a bada SDK a lényeges, ha csinálni akarnak valamit 2.0-ra. Gondolom abban van szimulációs lehetőség a fejlesztett alkalmazáshoz, bár a programozás nagyon nem az én asztalom, így ehhez nem nagyon tudok hozzá szólni.
-
ABal
őstag
válasz
gelbelex #47685 üzenetére
"A zenelejátszót ... csak a TaskManager-ben lehet bezárni?"
A zenelejátszóhoz mondanám, hogy bezárhatod az alkalmazáson belül is. A videolejátszó meg rendesen kilép.
Az éppen lejátszott számot megállítod II , majd ráböksz a "visszateker" I<< gombra. Ha most kilépsz már bezárja, nem fut tovább a háttérben.
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest