- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
migabi24 #57516 üzenetére
Téged elvesztett, és nyert jó pár üzleti/kormányzati felhasználót. Csak a Knox miatt lett az NSA által is elfogadott telefonon.
De semmi gond, a Samu kinőtte magát a középosztályból (már se nem olcsó, se nem elnéző), ha neked onnan kell telefon, akkor biza tényleg új márka kell. De emiatt ne a Samut okold, és ne is várd, hogy visszatérjen. -
3800+
őstag
válasz
migabi24 #57454 üzenetére
Nem zavaró, csak az előző telefonjaim nem lettek radiátorok egy képernyő feloldástól, és furcsálltam. De egy ilyen erőgép építésénél mondjuk azt vártam volna a samsungtól, hogy ne egy olyan akksit rakjon bele, amivel egy napot is csak külső akksival bír ki. Intenzív használat esetén persze... ez az egyetlen negatívuma a készüléknek szerintem. De hát valamit valamiért.
-
válasz
migabi24 #57392 üzenetére
Értem én, de ha mostanában felmerült a downgrade ( Lolliról vissza KK-ra, KK-ról vissza JB-re ), mindig az volt a válasz, hogy nem lehet, mert más a bootloader. Aztán kiderült, hogy simán vissza leket menni 5.0.1-ről 4.3-ra is. Ezért gondolom, hogy egy 4+1 fájlos rommal vissza lehetne menni 4.2.2-re is.
Igazából nekem csak elméleti az egész downgrade, nekem a KK is tökéletesen megfelel. -
3800+
őstag
válasz
migabi24 #57133 üzenetére
En is igy gondolom. Hardveresen nem igazan lehet erosebb telefont kesziteni, a szoftveres butitast pedig egy CM rommal ki lehet kuszobolni. (Elnezest azoktol akik buheralgatas ellenesek)
Jovoheten erkezik meg a keszulekem, hasznal valaki CM romot S4-en? Mert en a jelenlegi telefonomon igen, eg es fold a gyarihoz kepest, nem kizart hogy az S4-re is felteszem majd. Szoval ha valaki hasznal az leirna a tapasztalatait? -
-
hr2
őstag
-
wrox
őstag
válasz
migabi24 #56606 üzenetére
Kíváncsiságból kipróbáltam.
Az i9506-om van.
Hidegindítás mellett, és ha a középső gombot nyomva tartom, akkor 14 kis ablakot számoltam, köztük játékot (gondolom ezek futnak) Ikonra koppintás után kereken 5 mp volt, hogy elkezdjem beírni az iGO ba a címet. Mire beírtam, már fixált is a műholdakkal. Nekem ennél gyorsabb nem kell. (Ez előtt LG G2 minim volt (tudom, nem egy kategória, de azért működhetett volna jobban is), de azt legszívesebben földhöz csapkotdtam volna a navi miatt (is). Volt hogy kellett neki 5 perc , hogy mutassa mi merre, volt hogy nem is talált műholdat. )
Ja, be van lakva az S4, igaz 1 hete van meg, de egyetlen egy laggot nem vettem észre. Gyári 4.4.2 ROM van rajta. Remélem ezután sem fog. Igaz, én nagyon szeretném a lollit (hivatalos Tst), a G2mini megtáltosodott tőle, neki nagyon jótt tett (ezzel már a műhód keresés is lecsökkent 1-2 percre).
-
Dare2Live
félisten
válasz
migabi24 #56596 üzenetére
ez mindig baromi szubjektív.
-Nekem nem éri meg. "Helyette elmegyek nyaralni + veszek SSDt a gépbe + maradékot berakom bankba." Magában az SSD többet hoz nekem időben....
(Amúgy se nyügözött le, ahoz 7-8hs kijelzőidő kellett volna (meg microsd hely csessze meg a 128gbs verziot meg az árát) és nem érdekelt volna, hogy +2mmel vastagabb.)
-Másnak meg nem tétel 200+ sött akkor is megéri ha csak telefonálni akar rajta mert villantani veszi. Neki meg megéri.sztem ezt az egész S6témát ívelni kéne. Igen tudjuk jobb, gratulálunk hozzá, de akik itt vannak azokat S4érdekli és inkább nyaralni mennek.
-
poli27
veterán
-
vwpolopg
őstag
-
-
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
migabi24 #56008 üzenetére
Egyébként teljesen igazad van a szokásokat illetően és nekem pedig nincs szándékomban leszólni a többi modellt csak olyan sűrűn olvastam hogy általában akiknek gondjuk van 5.0.1 rendszerrel az többnyire 9506-on van. Meg úgy általában mintha ott több hibajelenségről lennének tapasztalatok mint például egy 9505-nél. Persze lehet hogy csak az én meglátásom szerint de azt tudom hogy én speciel naphosszakat is nyüstölöm és nem jönnek elő hibák pedig tényleg rengeteget van használva a teló.
-
-
trobi28
addikt
válasz
migabi24 #55656 üzenetére
A családban van 4 db S4, mindegyiken L fut és senkinek semmi baja vele. Szóval szerintem ez így nem igaz. Lehet hogy van még mit finomítani rajta, de összességében egy jó rendszer, teszi a dolgát. Nekem elmegy 2 napot, ami meglepő, mert régen 1 napot tudott. Én is elégedett vagyok vele
-
awakening87
aktív tag
válasz
migabi24 #55629 üzenetére
init.d a gyári firmware-ben nem biztos, hogy van, én valamelyik rc szkript módosításával oldottam meg ezt a hiányt. A /system/etc/init.qcom.post_boot.sh legvégére beírhatod ezt a 2 sort:
swapoff /dev/block/zram0
swapoff /dev/block/vnswap0vagy csinálsz egy új szkriptet mondjuk a /data alá, pl. noswap.sh néven, 755-ös joggal, hogy futtatható legyen és ennyiből álljon:
#!/system/bin/sh
swapoff /dev/block/zram0
swapoff /dev/block/vnswap0
exit 0ha az utóbbi megoldást választod, akkor ezt a sort kell a /system/etc/init.qcom.post_boot.sh legvégére írni:
/system/bin/sh /data/noswap.shmivel ez esetben a /data alatt van a szkript, factory resetnél el fog veszni.
ha nem működik a swapoff, valószínűleg ki kell írni a teljes elérési utat, tehát swapoff helyett /system/bin/swapoff -ot kell írni.
Sok szerencsét! -
poli27
veterán
válasz
migabi24 #55074 üzenetére
Nem szar az s4, de a páromnak 3 hete megvan az s6 (s3 lett lecserélve) és nagyon tetszik, az s4 ben a kamera valami pocsék olyan mintha mindig zoomon lenne (egymás mellé teszem az s6 al, és ugyanazt a képet nézve az s6 kijelzőbe belefér a tárgy, míg az s4 esbe csak kb a fele háromnegyede látszik...) és homályos szar képeket csinál, míg az s6 ban fantasztikus... már kicserélték a belét a telefonnak egyszer és nem változott semmit sem...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest