- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zool1
őstag
Búcsúzom a topiktól. Végre megjött a másik telóm(Zenfone 2), kompromisszum nélkül tudom használni az androidot!!!! Minden jót!
-
zool1
őstag
Nektek is jött frissítés mostanában (nov 20. -a környékén)?! Kb 400 megás fájl, de maradt 5.0.1 android.
-
zool1
őstag
Üdv!
A Gyors kapcsolódás /com.samsung.android.sconnect-et nem tudom sajnos használni, letiltva nincsen! Mikor az értesítési sávot lehúzom, akkor rákoppintva feldobja, hogy frissítsem, de amikor arra megyek hogy ok, kiírja hogy leállt. Le van tiltva még egy két program, esetleg még mit használhat ez a program, ami kellene a működéséhez. Köszi előre is! -
zool1
őstag
Üdv!
Egyik pillanatról a másikra elment a mobilnetem?! Nem lett lekapcsolva, sem semmi csak úgy menet közben... Megnéztem az internet beállításoknál ott a hozzáférési pont név engedélyezése inaktív! Mi lehet a gond egyébként vodafonos vagyok.
(Eger)
-
-
zool1
őstag
Én is csatlakoznék a csoporthoz.
-
zool1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Facebook és Messenger
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest