- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Akkor az S4 topikot még bevállalhatnád. Ahol háromnak jut, ott jut a negyediknek is.
(#59326) mate3553 Tudom, hogy nem áldás, én biztos nem tudnám csinálni, és simán megértem, ha másnak sem jut erre elég ideje/energiája. De hát az összefoglaló attól az, ami, hogy tartalmaz minden fontos tudnivalót a készülékről, és az aktualitások terén is naprakész. Hátha lesz valaki, aki szívesen vállalja, legalább addig, amíg ő is ilyen telót használ.
(#59335) es4 Hát nem nagyon. Szerintem ez ilyen biztonsági sz@rság, hogy bizonyos % alatt magától leveszi a fényerőt, és nem engedi feljebb állítani. Igazából soha nem kerestem ilyet, nem emlékszem rá, hogy egyszer is ennyire lemerítettem volna. Minden éjszakára töltőre teszem - már csak megszokásból is - és így még 20% alá is alig-alig szokott esni a töltöttség.
-
és (#59313) Lord Vader
Igen, tényleg ezért lenne az összefoglaló, de azért azt se felejtsük el, hogy baromira sok melóval járna ténylegesen naprakészen tartani. Szinte naponta jelennek meg új romok, vagy a meglévőkre frissítések, rootolási metódusok, egyéb moddok, ráadásul nem is csak egyfajta S4 van, és nincs külön topikja egyiknek sem, ömlesztve van itt minden. És akkor még a " Milyen tokot, fóliát, töltőt, fityfenét vegyek a telómhoz?" kérdéskört nem is említettem.
Szóval reklamálhatunk itt ( némiképp jogosan ), de azért azt sem várhatjuk el senkitől, hogy ennek szentelje a mindennapjait.
Tényleg az lenne a legjobb, ha többen csinálnák, esetleg külön a típusok szerint, csak találni kellene olya(noka)t, aki(k) tud(nak) ezzel annyit foglalkozni, amennyit kell. -
Deck
titán
-
törölt tag
Én vodafon maxos vagyok legtöbb ismerősöm is az akikkel beszélek egymást közt korlátlanul beszélünk havi 3000 ezerért. Jár még másfél óra egyéb hálózatra meg 100 mega net. Egyel nagyobb csomag ugyanez csak 4 ezer ft 1 giga nettel. Egyértelmű az ember olyan szolgáltatót választ amilyen az ismerősőké is hogy kedvezőbb legyen. Csak példaként hoztam fel mennyivel drágább a t mondhatni ugyanazon szolgáltatása.
-
törölt tag
Hát ezt szerintem rosszul számoltad ki. 3 órát kapsz egyéb hívásra egy hónapra 8 ezerért. Ha lebeszéled a 3 órát utána minden egyes perc 35 Ft. Te írtad példénak hogy 3 órát beszélsz naponta. Ez azt jelenti te a 3 órát 8 ezerért már az első nap kihasználod így a hónap többi napján 35Ft-ért beszélsz percenként egyéb hálózatokra.
woros: így van aki 10 vagy 15 napon belül visszaszól az értesítési sms-t követően annak nem emelik. Majd megemelik ha újra szerződöl illetve akik július 1től szerződnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest