Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Üdv mindenkinek!
"Két lehetőség is adott a rootolásra:
a, MDM előtti firmware verziónál a CF-Autoroot fájlt
b, MDM/MDN vagy újabb firmware verzióknál pedig, a MODIFIED CF_AUTO_ROOT fájlt
kell használni."Felraktam ezt: I9506XXSDPL2 - GALAXY S4 LTE-A GT-I9506 NEE Nordic countries
A kérdésem, hogy ez az MDM/MDN utáni ugye? Vagy hol láthatom?
-
Deck
titán
Samsungnál, hogy van a garancia? M1, hogy bolti függetlent veszünk-e? Mivel rendes garanciát szeretnék.
-
Deck
titán
válasz
Tesztelo.hu #59941 üzenetére
Nem mindegy kitől veszed!!!
-
Deck
titán
válasz
Smartphone69 #59841 üzenetére
Xposed megy a gyárin is. Most néztem utána xdan.
-
Deck
titán
Összefoglaló készül?Csinálja valaki?
-
Deck
titán
A knox csak cwm telepítéskor ugrik? Pl rootolok knox barát módon ami van xdan is. Majd telepítek reklámblokkolót, greenifyt akkor ezektől nem ugrik majd ugye?
-
Deck
titán
S4-hez hol találok gyári romot? (4.4 kéne és az 5.0 is) Odinnal mehet fel?
Tiszta telepítésként szeretném felrakni.
-
Deck
titán
válasz
Winchester95 #59378 üzenetére
Xprotector magyar weboldal. Másnapra megkapod.
-
Deck
titán
válasz
Winchester95 #59363 üzenetére
1-3k
Ebay vagy xprotector weboldalát lesd meg.
-
Deck
titán
válasz
chubby2o6 #59307 üzenetére
Ha veszek egy okostelefont egyből megyek a topikjába és elolvasom a kiemeltet, hogy képben legyek. Amyumnak lett S4-e és ugyanezt tettem de ellentmondásokba ütköztem mivel a kiemelt elég régi és szerintem a nem naprakész, elavult információ veszélyes is, akkor inkább ne lenne ott semmi. XDA-ról szereztem be az infókat amik érdekeltek. Remélem lesz ako elvállalja és csinálni fogja.
-
Deck
titán
válasz
raziel01 #59095 üzenetére
A legtöbb telefon rootolható garancia vesztés nélkül. (az S4 is. A knox meg a legnagyobb marhaság ami van) Így is kell telefont választani
Engem a vírusos a telefonom reklámok is megőrítenének ha nem lenne reklámblokkolóm, a felesleges appok, greenify se lenne teljes értékű, meg kiegészítők se lennének és backup se lenne.
-
Deck
titán
Package disablert használja valaki? Rootot nem igényel elvileg és kilehet kapcsolni benne a felesleges cuccokat.
Kiemeltet senki nem akarja frissíteni? Ha már van topikgazda, ne csak dísznek legyen..
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz
trobi28 #57011 üzenetére
Nem emiatt kell aláírni! De pl akinek tökéletes a havi 8k-s korlátlan beszélgetés és sms csomag hálózaton belül és 3óra egyéb hívásra annak tökéletes és vehet mellé telefont. Én pl naponta több órát beszélek telefonon. Számoljunk mondjuk napi 3órával, 1perc 35Ft-al, 1 hónapra.
Napi: 6.300Ft
Havi: 189.000FtEhelyett csak fix 8.000Ft..
-
-
Deck
titán
Azt hittem anyumnak talán jó lesz ez a telefon mivel ő nem power user. De a topikba olvasva, hogy milyen szar lett a samsungos Lollipop, vicc
Na meg a knox is..
Azért, lenne egy kérdésem lehet rootolni, hogy a számláló ne ugorjon? (kingroot, stb..)
-
Deck
titán
Érdemes elolvasnotok: [link]
Én mondtam, hogy szart sem érnek a Benchmark tesztek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest