-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Litván Zongora #1849 üzenetére
Szia!
Jómagam nem tudok kellő számosságú tapasztalattal rendelkezni, de egyszer tapasztaltam már az általad leírtakat. (Fürdőben amikor letettem, elővigyázatosságból beélesítettem az ujjlenyomat zárat és ki is kapcsoltam a telefont. Bekapcsoláskor csak a kóddal engedett be. Én a tesztelés miatt még 5.1.1 Androidot használok, de amint lesz rá időn, teszem fel a 6.0-t (leginkább a Hi-Fi üzemmód miatt.)
Szerintem tothak fórumtárs hibakereső módszerét célszerű először kipróbálni. Olyat már én is tapasztaltam sima dupla koppos lezárásnál, hogy a marhabőr tartóban a bőr belső finom része csinál a telefon egy "dupla koppot" amikor betoltam vagy kihúztam onnan, persze ezen felület nyilván kellően érintkezik a kijelzővel. (Én megnéztem a proximity szenzor-t nálam az hibátlan.) De mivel még nem volt lehetőségem olyan sorozatos hiba produkálására, amiről te írsz, így eddig nem is nagyon foglalkoztatott az ügy.
Szoftveres hibakeresésnél (estleges összeakadás kiderítésére) ajánlott tesztelni a telefon Safe mod-ban való elindítással. Ha akkor is produkálja a hibát, akkor egy esetleges app akadás gyanúja kizárható.
Még egy kérdés: írtad, hogy használod a Smart setting-et, ami ugye hely alapú, ami lehet csak GPS jel alapján is beállítva. Egy kellően árnyékolt épületben akár ez is lehet egy probléma forrása, - Smart Settinges opcióban, hely alapú ujjlenyomat zárás esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest