- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolvan, az elmult napokban keveset aludtam plusz ilyen hireket olvasva az endorfin felszabadult es meg kevesbe tudtam koncentralni arra mit irok
A lenyeg nem a helyesirason volt. Azert egy ekkora boltrany nagy esellyel az arakat nagyon megfogja vagni remelem ( a masodik kiadas is kigyullad....)
-
aTe014
aktív tag
Én nem láttam sehol, hogy számottevően csökkent volna a V10 ára a V20 bejelentése óta, persze ez azért is lehet, mert még seholsem kapható, nem hogy itt.
Égyebként nekem nem lesz hiányérzetem, akár a V20-al szemben sem, ha a V10 Snapi 808-al megkapja a 7.0-át
Pl. a fekete-mód, a betűméretcsökkentés, es a duplakoppos alkalmazásváltás miatt nagyon örülnék neki.
@saddybaddy
sőt én még a 2/16GB-ról váltok -
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
Köszi. Olvasom.
Tényleg, kizárólag gyenge pontjának a telefonnak csak az aksit látom. Minden másban teljesen megértem topikgazdánk elfogultságát
Nagyon bejött, igaz a fényképkészítéssel még mindig hadilábon állok, nem mindig jön össze az "igazi"
Beltérben viszonylag rossz fényviszonyok képest sajnos ez sem képes csodákra, de azért úgy veszem észre ha rájövök a pontos beállításokra manuál módbon, még ez is javítható
Néha elbizonytalanodom és elkönyvelem újra, hogy fényképezésre fényképezőgépet és pont. Néha meg olyan makrót csinálok, hogy az még csuda -
Lite
őstag
Elképzelhető. Bár, ahonnan vettem, onnan eddig mindenki TIM-est kapott. Ez nekem se pro, se kontra, csak meglepődtem, mert (lehet, hogy figyelmetlen voltam,de) nem ez volt a jellemző itt a fórumon.
Mindenesetre örülök, remélem, minden rendben lesz és frissíteni is fog, ahogy kell... -
Sanya
nagyúr
én tavaly nem töltöttem a telefonom, és folyamatosan, teljes fényerőn ment a telefon és közben egy végtelen ciklust pörgetett a CPU-n, GPU-n, wifin , ment a vibra motor, GSM, GPS, és a mobilnet is folyamatosan.
Sőt, a teszt elején 20%-ról az akku felsuhant 600-ra, még néhány tesla villanyautót meghajtott az extra energiával.Vagy ha ez nem a nagyotmondások topikja, akkor bocsánat
8 óra sot, de nem érzi a tiszteletlen(E2E4) fórumtárs, hogy ez hazugság?
-
psg5
veterán
Ezek vállalhatóak számomra teljesen. (most már hogy aksiba beletörődöm)
A méret valóban (és ahogy olvasom a súly) érdekes. Próbálgattam zsebbe, kézbe az Iphone 6s plus-t ami minimálisna kisebb csak és éppen határeset, farmerzseb guggolás nélkül rendben, rövidgatyában necces. Mostani telo 4,7" és egyértelműen kicsi...Másnál negatívum?
-
psg5
veterán
Köszi ezek is megnyugtatók.
No elkezdem keresni a helyet ahol fekete színben van és nem a legsufnibb gsm arab tulajjal. (értem-értem, hogy mindegy ha az LG-nél elfogadják, de ne már
láttam én már karón varjút, meg vodafonos bejelentkező képernyővel újként eladott telót
Picivel többet szánok is ez miatt rá, de egyenlőre nem nagyon elérhető általam favorizált helyeken. -
psg5
veterán
Ipon.hu és Aqua.hu nál is van , valahogy nem sorolom őket sem sufniba és kérdésemre pl a 6P-re is egyértelműsítették, hogy lehet regisztrálni a 2 év gyári garira...gondolom LG-t is.
Igen az elég riasztó, hogy G4-el jönnek elő a hibák és V10 azért sok mindenben arra épül. vagy nem teljesen?Igen P9, sőt igazából a Plus is bent volt a pakliban, de ára miatt kilőve.
-
psg5
veterán
Nos, nehéz lesz...fiamnak is LG kinézete jobban tetszik...
ha viszont egy év akkor még a sufni gsm bolt is szóba jöhet, mert kötelező jótállásban nekik is kell 1 évet vállalni...igaz társaságra veszem, így azt úgysem érvényesíthetemValakinek volt itt már garis problémája V10-el aki sufniban vette? Mire ment vele?
-
E2E4
aktív tag
Pontosan.
Összesen 4 negatívum és csak 2 pozitívum a V10-hez képest.
Marad bizony a V10.(Már a V20 hírbejelentésnél is megkapóan sok troll-szerű felhasználóval találkoztam, most is elkezdték. Nem ugranál be oda rendet rakni, kedves moderátor kolléga.
)
-
E2E4
aktív tag
Üdv a klubban!
Duplán is örülök a jelenlétednek.
A moderátori státuszod megnyugtat, hogy ezután már kevés eséllyel bukkanhat fel itt troll, r-go mehetek pl. nyaralni hosszabb ideig is.Ha bármi olyan kérdésed lenne, ami még nem lett megválaszolva a TIR-ben, vagy a topikban, akkor tedd fel bátran: vagy a csapatból valaki, vagy én biztos megpróbálunk korrekt választ adni.
-
Most csak 2%-ot merült éjjel. A tegnapi napot sokkal jobban bírta mint a G4 bármikor. Este 24%-on raktam töltőre, 3óra 5p képernyő idő jött össze 50-60% közötti fényerőn. Egész nap rezgőn, mobilnet, fb, viber, email és böngészés.
Az utódba 6GB ramot, snapi 821-et tippelek. Remélem nem lesz 4K kijelző. Talán még jobb kamera, bár most már egyre nehezebb mindig jobbat csinálni. A FHD videónál még mindig fájó nekem a 60+ fps hiánya amit nem teljesen értek ha már egyszer a 4K-t is bírja. Ha megcsinálnák pluszba az IP68-at 4000-es akkuval akkor meglenne (így is majdnem) a tökéletes telefon.
-
-
ak76
senior tag
Én két másik üzletet ajánlok ezek helyett,(a partneroval egyszer már megjártam egy S3 apropóján),az egyik az Eurogsm a nyugati mellett,12 éve ott vannak,full korrekt a személyzet,gyári garanciát adtak a V10-re,a másik a Jemila,szintén a nyugatihoz közel,a G4 onnan származik,az is lepecsételt gyári garanciával,kb az általad felsoroltak árszintjén.
A többi készülékről csak annyit,hogy az S7 szerintem annyival nem jobb cucc mint amennyivel drágább,a fém kerete sérülékenyebb,az üveg hátlap egyértelműen az,a TW vagy tetszik,vagy nem,kamerában kb egy szint a két vas,és a sebesség is kb megegyezik.,az akku idő szvsz jobb mint a V10-nél,aminek egyértelműen ez a leggyengébb pontja.
Az i6s is jó cucc,már ha képes vagy az idióta iTunest megszokni,no meg azt,hogy egy vacak videoplayer 10 dollár,meg úgy általában,minden app rohadt drága hozzá.
Ja,és a 16 Gb-s fix tárhellyel kerül jó hatvanezerrel többe,mint a bővíthető,és alapból 32Gb-s V10-es.
Azért szvsz ez utóbbi nagyon nem mindegy. -
E2E4
aktív tag
de ugye V10 volt az első jelölt.
Sokszor az első megérzés a helyes.Akkuban hogy bírja?
Éppen most fejeztem be ez irányú tesztelés sorozatomat, így egészen pontos választ tudok adni.
A mai érték olyan lett, hogy kénytelen leszek átírni a téma-összefoglalót.Beszéljenek a képek: (amíg le ne szedem
)
A lényeg: 4%-os akkumulátor töltöttségnél: 18 óra 58 perc akkumulátor használat, és 8 óra 1 perc 5 másodperces SOT.
Kell ennél több?
Nekem például nem. Alig bírtam már a végén, hogy lemerüljön.S7, htc 10, i6s nem tudom, hogy adna-e annyi pluszt amennyivel többe kerül.
Nem szeretnék elfogult lenni, és tény, hogy annyira nem ismerem a felsorolt készülékeket, mint a V10-et. De bátorkodom picit "moderálni" a mondatodat:S7, htc 10, i6s tudom, hogy annyival kevesebbet adna, amennyivel többe kerül.
Miben adna kevesebbet?
A teljesség igénye nélkül:
- Ütésállóság
- Kopásállóság
- Másodlagos kijelző (Amit most már, hogy megszoktam, eléggé hiányolnék, ha nem lenne.)
- A legjobb Hi-Fi minőség az okostelefonok között (Bátran jöhetnek a felsorolt készülékek egy tesztre.)
- Kiválóan optimalizált rendszer (Pl. a Samsung TouchWiz-e ehhez képest programozói rémálom.)
- Kitűnő kamera (Bátran tesztelném a felsorolt készülékekkel együtt pl. sötétben, vagy gyér látási viszonyok között - de ezt a G4-ből már magad is megtapasztalhattad.)Inkább nem írok többet, mert mert nem szeretnék elfogultnak tűnni, mindamellett nincs szándékomban senkit sem meggyőzni.
-
-
MaxxDamage
félisten
LooL !
Mennyivel ?
Nekem ma jött meg a V10 (mobilkertől) és eddig jó benyomást keltett, jelenleg Updatelem a rendszert, aztán be is lakom és kíváncsi leszek rá! G4-hez képest nem érzem a tömegbeli és méretbeli különbséget! (egy kézben is tökéletesen használható a G4 után)L
-
zoleeno1
veterán
Háááát az a "weboldal" tényleg vicces, ennél még én is jobbat dobnék össze
Ahogy azt E2E4 kolléga is írta, ha szerencséd lesz és bontatlan, EU-s készüléket kapsz, IMEI-el ellátott számlával, akkor jó lehet... Kérdés, hogy ennél az összegnél megéri e pár ezer forinton spórolni, ami cirka egy jobb tok ára
-
E2E4
aktív tag
Igazad van, magam is gondolkodtam az időn. A 15 évvel ezelőtti idősáv valóban reálisabbnak tűnik.
Egy próbát komolyan megérhet.
Arra azért figyelj oda, hogy - ahogyan többen is írtuk - a bontatlan doboz mellé a készülék IMEI számával ellátott készpénzfizetési számlát is kapj. Ha ezt biztosítják, és a készülék eredeti, akkor a szerencse fia lehetsz. -
E2E4
aktív tag
[szarkazmus on]
"Üzletünk azzal a céllal jött létre hogy kielégítse a rohanó világból fakadó idő hiánnyal küszködő leendő vásárlóink minden igényét s óhaját."
Az időhiány jegyében, weboldalunkat kb. 20 éves dizájn, valamint a céges adatok megadásának teljes hiánya jellemzi, amin az NFH bármely munkatársának szeretnénk kedveskedni, hogy az sírva röhöghessen.
Számomra az weboldal "kellemes felüdülés" volt a szakmai írogatások közepette, szóval köszönöm az élményt.
[szarkazmus off]
Az kínált ár nagyjából 4-6 ezer forinttal az elérhető legalacsonyabb ár alatt van. A kérdés csak az, hogy mi van a valóságban?
Itt a fórumon még nem bukkant fel ez a weboldal, tehát bármi lehetséges...
Ha kockáztatsz, és ott veszed, kérlek, mindenképpen írj ide egy hozzászólást a vásárlásról, én tényleg kíváncsi vagyok rá.
-
zoleeno1
veterán
Mobilkereskedés illetve Mobilvarázs. Tőlük többen is vettünk, gond nélkül. Ráadásul most nagyon le is van esve az ára ahogy látom
Előtte azért érdemes egy telefont elereszteni és mindent tisztázni velük, én ezt tettem
A 2 legfontosabb dolog, hogy EU (H960A) modell legyen és legyen rajta az IMEI a számlán. LG gyári garhoz ez kell.
-
E2E4
aktív tag
Üdvözöllek életed egyik legjobb döntse előtt.
Ajánlom figyelmedbe az LG V10 – VÁSÁRLÁS ÖSSZEFOGLALÓ-t.Az elég részletes topik összefoglalóba ez a rész is belekerül majd, természetesen rövidebb verzióban. (Így is már 12+ A/4 oldalnál járok. Egy kvázi referencia írás lesz lassan...
)
Taci Ugyanazt tapasztaltam, amit sixpak fórumtárs írt.
Litván Zongora és luimapeiz A "Hi-Fi audio" részt azóta bővítettem, és lehet, hogy még egy gyors teszt konkrét eredményével is ki fogom majd egészíteni.
Köszönöm mindenkinek a biztatást, dolgozom az összefoglalón, ahogy csak bírok. Részemről ez egy szolgálat, és a későbbiekben sem szándékozom más "titulus" elérésére.
Többek fórumos és privát javaslatára a topikgazda címért is folyamodni fogok, kizárólag azért, hogy az összefoglalót - amikor szükséges - frissíteni tudjam.
Az érem egyik oldala a tökéletesség, a másik pedig a mihamarabbi megjelenés, és az érme jelenleg pörög a játékasztalon. -
sixpak
nagyúr
Aloha!
Már készül az összefoglaló, amit az utóbbi pár hozzászólásban meg is tárgyaltunk.
Vásárlás előtt érdemes felhívni a boltot es egyeztetni.
A számlát az LG Mo. elfogadja szervíz esetén, 1 évig.Múltkor előkapartam a telefon dobozát és szembesültem vele, hogy én még számlát sem kaptam, csak adásvételi szerződést. De nem foglalkozom vele, ráérek akkor hisztizni, ha valami baja lesz a készüléknek, de úgy még nem jártam, remélem nem is fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest