Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple Watch
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor8.
tag
Üdv a htcmet okt 18. elvittem egy tpont átvevőhelyre és elküldték garanciálisan javíttatni. Azt mondták 15napon belűl postázzák. Tegnap járt le a 15nap. Aztán azt mondták,hogy visszaküldték mert már nem garanciális de közben tudtommal a htc minden cserélt alkatrészre jóváhagyással 3 hónap garit ad ezt el is mondtam nekik és ők erre azt válaszolták,hogy az a 3 hónap csak abban az évben érvényes amikor vettem a telefont. De akkor miért vették át garanciálisan javítattni? Most akkor mi tévő legyek ilyenkor? A gari szeptemberben járt le.
-
Viktor8.
tag
Hát igen csak az a baj h lejárt a garanciája.A drágalátos tmobilenak a "szakszervize" meg úgy rakta össze megint h az egész ház szétnyílt és elvált az a fekete keret is a kijelzőtől.Aztán azóta voltam bent és azt mondák nem érdekli őket mert a garancia ideje lejárt.Szóval soha többet htc sajnos ennek a márkának van a legrosszab szervíz garanciája.
-
Viktor8.
tag
Sziasztok. A Htc One M7 készülékem, nemrégiben volt szervizben (T-mobile) most reggel töltőn volt a telefonom és egyik percről a másikra kikapcsolt. Azóta se kapcsol be a töltést se veszi semmire sem reagál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Formula-1
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- XMLTV EPG letöltő progi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest