Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boldy_Jarre
csendes tag
Azért engedjétek meg, hogy ennek ellentmondjak, mert én Kínából rendeltem komplett elejét és hátulját, amit teljesen korrektül össze- és szét is tudtam kapni, csak óvatosan és okosan kell eljárni.
Aki ilyenben töri a fejét, javaslom a Youtube-on keresse meg azt a vidit, ahol a hangerő gombnál kezdik a "szétszedést".... garantáltan sérülés mentesen nyitható a kütyü.

-
Boldy_Jarre
csendes tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
Látatlanban először arra gondolnék, hogy rosszul lett összerakva és a sim olvasónak a kábelét nem tették vissza ....
-
Boldy_Jarre
csendes tag
Sziasztok, ha a vállalati policy miatt letitkosítottam a kütyüt vissza lehet csinálni, vagy csak a nyakon csapás a megoldás? Recoveryből meg nem fogadja a jelszót, így nincs hova tenni a romot, hogy esetleg felül csapjam ...
Egy kicsit tanácstalan vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest