Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
blt.62
üzenetére
Nekem volt mindkettő, attól függ mi a fontos neked. Telefonálni mindkettővel lehet
játékra ugyan az a kettő, kamera s4ben mérföldekkel jobb, viszont htc one optimalizáltabb. Kijelző szubjektív nekem amoled mindig is kedvenc volt. Hangzásban kb ugyan az. Garancia samunak jóval jobb (ha gyári). Mindkettő nagyon jó de szerintem egy kategória a kettő. Igazából szerintem a külső az ami döntő meg hogy mennyire fontos a kamera számomra nincs nyertes de maradtam s4nél sd kártya foglalat miatt.(nem a kamera miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.25
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
játékra ugyan az a kettő, kamera s4ben mérföldekkel jobb, viszont htc one optimalizáltabb. Kijelző szubjektív nekem amoled mindig is kedvenc volt. Hangzásban kb ugyan az. Garancia samunak jóval jobb (ha gyári). Mindkettő nagyon jó de szerintem egy kategória a kettő. Igazából szerintem a külső az ami döntő meg hogy mennyire fontos a kamera számomra nincs nyertes de maradtam s4nél sd kártya foglalat miatt.(nem a kamera miatt)