-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Én sem azért linkelem csak megoldást akarok találni erre a problémára.
Nekem is volt sokkal jobb de most rájött az 5 perc és ilyen nulla eredményeket hoz.
De érdekes régen ilyen bajom nem volt sőt FR után jó ideig semmi bajom csak hirtelen a semmiből kezd el így merülni.
Privátban mutathatsz képeket h bírja neked és h te kb h használod.Hátha tanulok belőle valamit.
A segítséget pedig nagyon köszönjük. -
N4ri87
senior tag
Köszönöm.
Most szinte minden G alkalmazást letiltottam. Egyébként az a gyanúm, hogy a hangouts volt a hibás.Jajj, eszembe nem jutott volna, hogy mióta a hangouts-ot használom, azóta van ez. Milyen egy sunyi bug...
Köszi mégegyszer is.(#10964) markyy18
Szerintem az a magyarázat, amit Xaels bemásolt. Elég logikus és nálam tényleg azóta hülye, mióta használtam.
-
markyy18
aktív tag
Köszönöm.
Nekem ez most így néz ki: [link] Nem tudom de nem mondanám természetesnek. Igaz most facebookozás után a google szolgáltatások visszaesett a 3. helyre de az ébresztése rengeteg: [link]
Amúgy 89% indulva itt tartok éppen úgy h mobilnet alig volt: [link] Szinte csak volt a teló nagy részben. Főleg ha nem használom akkor merül sokat. Használat közben normális azzal nincs bajom szóval valami nem stimmel.Vélemény?
N4ri87: akkor ugyan az a baj neked is mint nekem.
Miért eszi ennyire az akkut a google szolgáltatások ugyan?
Érdekes h pont a google cuccos eszi az akut egy androidon. Főleg az az érdekes h 4.1.2 alatt ilyen bajom soha nem volt. Elcs*szett volna valamit a HTC a frissítésben?Érdekes egyszer gyári alkalmazással néztem h merült az akku és miután este kikapcsolta a wifit azután meg jobba merült. Most ha wifin van ha 3G-n ha csak net nélkül ugyanúgy merül.
-
zack
nagyúr
PowerAMP-ban hol van pl resampling (Fast-Quality-Audiophile) ? 64bit rendering? Van azért különbség, és ezek nem csili-vili fícsörök...
A UI az más kérdés, ebben tényleg jobb a PowerAMP, de ez se zavaróan rossz. Én lejátszási listából hallgatok zenét, widget kint van főoldalon, lejátszó beállítva, más teendőm nincs, csak elindítani. Innentől kezdve a UI-nak nincs sok szerepe.
-
LUCKY78
tag
ok köszönöm.
letölteném ezt az ADB Tool appott de a playen lesem és konkrétan egy csomó adb cuccot feldob. kérhetnék egy közvetlen elérést a letöltéshez. köszönöm. még nagyon kezdő vagyok droidból és nem szeretnék senki sem meg bántani a láma kérdéseimmel, kéréseimmel...
-
Cyberpunk
félisten
Szifonokat hozza zenében? Bár csodát nem várok meglepne, ha jobban szólna mint a volt Oppom.
Ja és igen ezt a kezdőképernyős hírezős valamit, (nem tudom hogy hívják hirtelen), nem lehet eltüntetni? Tudom custom ROM, amit nem szándékozok egyenlőre, én már rég leszoktam róluk. Menjen out of the box.
Üzemidő akkor egy mai átlagot hoz mondhatjuk úgy is.
Gondolom Wifi-t jobban bírja?
-
Leafnshit
tag
Már azóta volt 1 töltés és csak 4 órája megy a teleon, de ha rábökök GSAM-ban a wakelockra akkor ez jön fel: Kép (legutóbb is ez volt a nagyon sok).
Ez az AudioOut_4 csinálja főleg ahogy látom, de fogalmam sincs, hogy mi ez. Csak azért kérdeztem meg itt, hátha valaki tudja mitől lehet, mert elnézve a többiek screenshotjait ez mindenki másnál nagyságrendekkel kisebb.
-
tomi613
aktív tag
-
toeki
senior tag
a második nekem is könyvjelzőben van de még nem került kereskedelmi forgalomba, sőt sztem még a gyártás sem kezdődött meg.
viszont a dx-es is képes lehet arra amire szánják. miért nem rendeled meg tőlük? szerintem ebayen se olcsóbb
[ebay variációk] -
zack
nagyúr
Nem kizárt, hogy ilyen-olyan trükközésekkel lehet, de elsősorban ez egy használati tárgy, azon belül pedig egy kommunikációs eszköz. Ha beteszed a vitrinbe, mert indulni akarsz a "kinek a f@sza hosszabb vetélkedőben", természetesen meg lehet nyerni, csak nem biztos, hogy akinek arra kell a telefon, amire vette, és ki is használja napi szinten, az neki fog állni bohóckodni, és a hasonló "vetélkedőkben" részt venni.
Vannak tippjeim, mivel tudnék drasztikusan jó screenshot-ot produkálni...Csak 2G, adatforgalom ki, minimum fényerő, energiatakarékos mód be, rezgő mód ki (mindenhol), auto sync off.
Hát..Használja így az, akinek 7 anyja van. Én biztos nem fogom.Most mondjuk tesztelem az energiatakarékos módot (toeki tanácsára), mert ha nem veszem észre a hétköznapokban, akkor én is ezt fogom használni. Akkor biztosan amikor szaladgálós napjaim vannak, meg napi 2 óra kimenő + bejövő, email, meg egyéb teendők, és sanszom se lesz játszani, vagy bármi erőforrás igényes alkalmazást futtatni. Egyelőre csak teszt, ha nem érzem hátrányát, akkor viszont alkalmazni fogom.
-
dani3l
őstag
Hmm.. Többnyire en is böngeszek, meg whatsapp, mondjuk en neha szoktam blinkfeedet is nezegetni (ezt egyebkent nem is mutatja a gsam..), de nem hiszem, hogy az tul sokat enne.
Ami nem kell, azokat en is töröltem.Nekem egyebkent nincs problemam az üzemidövel, bö egy napot /szamomra/ komolyabb hasznalattal is ki szokott birni, visszafogottabbal meg 2-t is majdnem, de ennyi akkor sem szokott összejönni ilyen hasznalat mellett.. Meg elegge valtozo erdekes modon..
Kezd gyanus lenni, hogy nem is One-t hasznalsz, akksid sokaig birja, kepeid se szarok.. Biztos nem cserelted össze valamivel?
-
Ed Parker
nagyúr
leveszi a fényerőt,a baj sztem ott van hogy százon járatta végig.
mondom holnap,még ezt végigjátszom,hogy fél fényerőn használom és akkor mit mutat?
ezen már nem múlik.
szervízzel már egyeztettem,bármikor vihetem,csak nincs semmi cserekészülékem,csak régi nokiáim,amik még monochrom kijelzősek(#9727) zack:akksi problémával más is volt már itt,más gondom már nincs vele.
-
zack
nagyúr
Igazából már minden ki lett próbálva azon a szerencsétlen telefonon. Semmi sem segít. Valami "X Akta" miatt merül, és az energiatakarékos funkció sem működik. Úgy gondolom fórum szinten ennél többet nem tudunk tenni, mert jó pár napja fő téma, és senki sem tudott még jó tanácsot adni neki. Egy bizonyos pontig segít a fórum, de utána szerviz...Ezen a ponton pedig már bőven túl vagyunk szerintem.
-
zack
nagyúr
Ezt a bejegyzést linkeli mindenki a PH-n aki meg akarja cáfolni a hasznosságát..
Nálam bevált, sosem volt még %-os kijelzés gondom. Persze ez nem arra van, amire sokan gondolnak, hogy megcsinálják, és 1 nappal többet fog bírni az aksi.(#9717) Ed Parker
Még mindig azt mondom, hogy gari.
-
Ed Parker
nagyúr
az lesz,tudsz segíteni hogy ezt hol lehet,az ios-hez képest picit más a strukturája a droidnak.
multkor bekapcsoltam egy pontot,ami mutatja a kijelzőt ha megnyomom,azóta sem találtam hol lehet kikapcsolni,melyik almenüben.
egy fehér pötty a kijelzőn,ami mutatja ha megnyomom.(#9192) Szakiii:nekem ez az első htc-m,így nincs tapasztalatom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest