Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
he7edik.
üzenetére
De jó hogy ilyet nem tud.
Párszor volt hogy megpróbáltam S4-nél, de elég vicces, pláne ha nem otthon vagy. Ennél már csak a bólogatás volt jobb, aminek köze nem volt a szemmel görgetésnek. Ha biccentettél akkor megindult a görgetés, de olyan kiszámíthatatlanul, hogy sosem ott állt meg ahol szerettem volna.
Két funkció működött viszonylag stabilan, a videó megállítás ha nem nézel a képernyőre, ill. a nem kapcsol le addig a kijelző, amíg nézed.
Ezek a funkciók, ahogy a legyezgetések is többet ártanak mint használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Párszor volt hogy megpróbáltam S4-nél, de elég vicces, pláne ha nem otthon vagy. Ennél már csak a bólogatás volt jobb, aminek köze nem volt a szemmel görgetésnek. Ha biccentettél akkor megindult a görgetés, de olyan kiszámíthatatlanul, hogy sosem ott állt meg ahol szerettem volna.