Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
B.Ú.É.K. mindenkinek és hozzon az új év mindnyájatoknak anyagi sikert, hogy örömöt lelhessetek az új HTC kütyükben

Egy kis leak, ha valami nem kikövetkeztethető akkor fordító és kínairól magyarra

[link] és ezt jósolják kinézetnek [link]Én ezzel kiegyeznék
Már csak abban bízom hogy nincs baj a 810-es Snapdragonnal, és nem azért vették vissza az órajelet(tudomásom szerint 2.7GHz-ig lenne skálázható) mert különben tarthatatlan lenne a hő és a fogyasztás... Szóval remélem hogy csak nem tartották szükségesnek a magas órajelet, de mindegy is, én bízom a HTC-ben, a snap 600-ból is 800/801 szintű rendszer sebességet hoztak ki.

A """csak""" FHD és az elvileg takarékosabb SoC a 2840mAh mellett korrekt üzemidőt jósol szerintem, amiért cserébe bőven nem hiányolnám a QHD "hiányát".
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Milyen routert?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Last Epoch
- OLED monitor topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már csak abban bízom hogy nincs baj a 810-es Snapdragonnal, és nem azért vették vissza az órajelet(tudomásom szerint 2.7GHz-ig lenne skálázható) mert különben tarthatatlan lenne a hő és a fogyasztás... Szóval remélem hogy csak nem tartották szükségesnek a magas órajelet, de mindegy is, én bízom a HTC-ben, a snap 600-ból is 800/801 szintű rendszer sebességet hoztak ki.