- Google Pixel topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
B.Ú.É.K. mindenkinek és hozzon az új év mindnyájatoknak anyagi sikert, hogy örömöt lelhessetek az új HTC kütyükben
Egy kis leak, ha valami nem kikövetkeztethető akkor fordító és kínairól magyarra
[link] és ezt jósolják kinézetnek [link]Én ezzel kiegyeznék
Már csak abban bízom hogy nincs baj a 810-es Snapdragonnal, és nem azért vették vissza az órajelet(tudomásom szerint 2.7GHz-ig lenne skálázható) mert különben tarthatatlan lenne a hő és a fogyasztás... Szóval remélem hogy csak nem tartották szükségesnek a magas órajelet, de mindegy is, én bízom a HTC-ben, a snap 600-ból is 800/801 szintű rendszer sebességet hoztak ki.
A """csak""" FHD és az elvileg takarékosabb SoC a 2840mAh mellett korrekt üzemidőt jósol szerintem, amiért cserébe bőven nem hiányolnám a QHD "hiányát".
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest