- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 
			  Mobilarena HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

BenHans addikt B.Ú.É.K. mindenkinek és hozzon az új év mindnyájatoknak anyagi sikert, hogy örömöt lelhessetek az új HTC kütyükben  Egy kis leak, ha valami nem kikövetkeztethető akkor fordító és kínairól magyarra  
 [link] és ezt jósolják kinézetnek [link]Én ezzel kiegyeznék  Már csak abban bízom hogy nincs baj a 810-es Snapdragonnal, és nem azért vették vissza az órajelet(tudomásom szerint 2.7GHz-ig lenne skálázható) mert különben tarthatatlan lenne a hő és a fogyasztás... Szóval remélem hogy csak nem tartották szükségesnek a magas órajelet, de mindegy is, én bízom a HTC-ben, a snap 600-ból is 800/801 szintű rendszer sebességet hoztak ki. Már csak abban bízom hogy nincs baj a 810-es Snapdragonnal, és nem azért vették vissza az órajelet(tudomásom szerint 2.7GHz-ig lenne skálázható) mert különben tarthatatlan lenne a hő és a fogyasztás... Szóval remélem hogy csak nem tartották szükségesnek a magas órajelet, de mindegy is, én bízom a HTC-ben, a snap 600-ból is 800/801 szintű rendszer sebességet hoztak ki.   A """csak""" FHD és az elvileg takarékosabb SoC a 2840mAh mellett korrekt üzemidőt jósol szerintem, amiért cserébe bőven nem hiányolnám a QHD "hiányát". 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már csak abban bízom hogy nincs baj a 810-es Snapdragonnal, és nem azért vették vissza az órajelet(tudomásom szerint 2.7GHz-ig lenne skálázható) mert különben tarthatatlan lenne a hő és a fogyasztás... Szóval remélem hogy csak nem tartották szükségesnek a magas órajelet, de mindegy is, én bízom a HTC-ben, a snap 600-ból is 800/801 szintű rendszer sebességet hoztak ki.
 Már csak abban bízom hogy nincs baj a 810-es Snapdragonnal, és nem azért vették vissza az órajelet(tudomásom szerint 2.7GHz-ig lenne skálázható) mert különben tarthatatlan lenne a hő és a fogyasztás... Szóval remélem hogy csak nem tartották szükségesnek a magas órajelet, de mindegy is, én bízom a HTC-ben, a snap 600-ból is 800/801 szintű rendszer sebességet hoztak ki.